x

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ελλάδα στον αστερισμό της συμμορίας των δολοφόνων.



Ποιός Έλληνας κυβερνητικός πολιτικός διαθέτει σήμερα τους απαραίτητους "κοχόνες" και τολμά να κάνει, με τη συνοδεία μόνο του οδηγού του, μια βολτίτσα στην Δραπετσώνα, στο Πέραμα, στα Λιόσα, στην Καλογρέζα και στις άλλες φτωχογειτονιές της Αττικής; Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει προ πολλού αποδείξει ότι ο ανδρισμός του ισοδυναμεί με τις διμοιρίες των ενόπλων ΜΑΤ και των πρακτόρων που τον συνοδεύουν  στις βόλτες του.... Τα ίδια και χειρότερα προσόντα αποδεικνύουν και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης του Σαμαρά και των πολιτικών κομμάτων που την στηρίζουν.

Το "πλεόνασμα" στα δημοσιονομικά μεγέθη αποτελεί τον πόθο που διακατέχει τον Σαμαρά και την συμμορία του.Έκλεψε τις ασφαλιστικές εισφορές του λαού, έκοψε μισθούς και συντάξεις, κατήργησε την ανταποδοτικότητα των εισπραττομένων φόρων, απαλλοτροίωσε στο τζάμπα την ιδιωτική περιουσία, κατακρατεί επί χρόνια το εφάπαξ,παρακρατεί τα χρήματα της κοινωνίας που προορίζονται για την υγεία, την παιδεία, τις κοινωνικές ασφαλίσεις και την κοινωνική αλληλεγγύη, διέλυσε μέσω των περικοπών του τις Ένοπλες δυνάμεις και παρόλα ταύτα ούτε με ψέμματαδεν κατορθώνει να φτιάξει τουλάχιστον ένα λογιστικό πλεόνασμα .... 

Ποιός κυβερνητικός ή  αντιπολιτευτικός πολιτικός έδωσε επώνυμα και δημόσια στα τελευταία τρία χρόνια τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των νεκρών της οικονομικής κρίσης ή έδειξε έμπρακτα τη συμπόνοιά του στην καθημερινή δυστυχία και εξαθλίωση του λαού; Οι μεν κυβερνητικοί πολιτικοί επιδεικνύουν μια κυνική, εγκληματική αδιαφορία για το τι συμβαίνει γύρω τους και προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό στην πραγματικότητα με ψέμματα και παραπλανητικές υποσχέσεις, οι δε αντιπολιτευόμενοι παραμονεύουν σαν  τα κοράκια πάνω από την ελληνική κοινωνία, ελπίζοντας για περισσότερους νεκρούς και περαιτέρω ανάπτυξη της λαϊκής φτώχειας, πιστεύοντας ότι αυτές οι καταστάσεις  θα τους οδηγήσουν  στην ... εξουσία!

Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν είναι σε θέση να απαντήσει για το συνολικό ύψος του ελληνικού χρέους και για το πώς αυτό διαμορφώθηκε. Το αυτό ισχύει επίσης για το ποια ποσά  θα πληρώσουμε σαν λαός  στα επόμενα 30 χρόνιασε τόκους και σε χρεωλύσια. Κανένας πολιτικός δεν είναι σε θέση να δηλώσει πότε θα δημιουργήσει παραγωγικές θέσεις εργασίας με μισθούς που θα επιτρέπουν στους εργαζόμενους να ζουν αξιοπρεπώς με τις οικογένειές τους ή να κατονομάσει τις πηγές της χρηματοδότησης των επενδύσεων, που θα είναι ανεξάρτητες από την φορολογική επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων. Χαρακτηριστική είναι η έλλειψη ενός πολιτικού οράματος στο πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έγινε αισθητή στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Την νύχτα της εκλογικής του νίκης θέλει ο Τσίπρας να διαγράψει το μνημόνιο, δηλαδή τους όρους των δανειακών συμβάσεων αλλά ταυτόχρονα τις αναγνωρίζει και τις αποδέχεται στο υνολό τους όταν δηλώνει ότι επιδιώκει να τις διαπραγματευτεί αυτέςΥπόσχεται την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα  προ της κρίσης επίπεδα αλλά θέλει να διατηρήσει  τις συντάξεις,  την κοινωνική πρόνοια και τα οικογενειακά επιδόματα  κάτω από το 50% των ορίων της φτώχειας. Δηλώνει την κατάργηση της υπουργικής ασυλίας αλλά όχι με αναδρομική ισχύ,  προκειμένου να προστατεύσει όλους τους πολιτικούς αλήτες και κλέφτες που μετανάστευσαν από το ΠΑΣΟΚ για να βρουν άσυλο τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ. Αραδιάζει τα γνωστά ιδεολογικά κουφά συνθήματα αλλά αποφεύγει επιμελώς να ζητήσει την επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία. Δεν κάνει κουβέντα για τα καθημερινά δεινά που υφίσταται ο ελληνικός λαός εξ αιτίας των  εγκληματικών επιδόσεων των αλλοδαπών ορδών και ειδικά των λαθρομεταναστών. Επαναλαμβάνει δε το γνωστό πολιτικό σλόγκαν ... με την " διεκδίκηση των γερμανικών πολεμικών αποζημώσεων" χωρίς να έχει τα απαιτούμενα ελληνικά  κότσια για να "σπάσει" τα αυγά και να δηλώσει ότι θα καταφύγει στην καταγγελία του Συμφώνου μη επιθέσεως με την Γερμανία από το 1953 με επακόλουθο την ενεργοποίηση των διεθνών νόμων! Όλοι οι θεσμοί του κράτους έχουν προ πολλού διαλυθεί αλλά ο Τσίπρας δεν διαθέτει έστω τον κορμό ενός προγράμματος για την ταχεία ανοικοδόμηση της παιδείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της δικαιοσύνης, της υγείας και  της κοινωνικής πρόνοιας ή των πλαισίων της οικονομίας μέσα στα οποία θα αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα και θα εξασφαλιστούν μακροπρόθεσμα οι ιδιωτικές και οι κοινωνικές επενδύσεις. Η φαντασία του κάθε Τσίπρα δηλώνει την πλήρη υποταγή της στην εξασφάλιση του τραπεζικού συστήματος, όταν προτείνει την "εθνοποίηση" των υπαρχουσών, στην πραγματικότητα, προ πολλού  μπατιρημένων ελληνικών τραπεζών που αυτό θα σήμαινε αυτόματα την επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου με τα χρέη και τις υποχρεώσεις των τραπεζιτών και των μεγαλομετόχων τους. Ζητά, σαν πραγματικός κλώνος του Ανδρέα Παπανδρέου, να επιβιβαστούμε στο τραίνο της αλλαγής,  της ανατροπής και των συμβολαίων αλλά τρέμει ακόμη και στη σκέψη να υποσχεθεί στον ταλαιπωρημένο και εξαθλιωμένο ελληνικό λαό τα ελάχιστα αυτονόητα ..."παιδεία, εργασία, αξιοπρεπή διαβιώση και περίθαλψη για όλους τους Έλληνες πολίτες". Ένας "ηγέτης" της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποφεύγει να ταράξει τα "νερά" στις τιμές των τροφίμων ή έχει ήδη συμφωνήσειστην μη φορολόγηση των εβραϊκών εταιρειών, κεφαλαίων  και των επενδύσεών τους  στην Ελλάδα και αρνείται ταυτόχρονα να ανοίξει μέτωπο κατά των μεγαλοκλεφτών των δημοσίων ταμείων, τότε έχει αυτός και το κόμμα του"χεσμένη την φωλιά " του και είναι αναπόστατο μέλος του σημερινού, διεφθαρμένου  πολιτικού καθεστώτος.

Η αξιωματική αντιπολίτευση συμπεριφέρεται σαν το συνάφι των επίδοξων "κλεφτοκοτάδων", που ετοιμάζεται, με την ανάληψη της εξουσίας, να κάνει και αυτή ταμείο και να μαζέψει πλιάτσικο. Η κυβερνητική  πτέρυγα παίζει βέβαια στην ανώτατη λίγκα των κλεφτρονιών. Όποιος βάζει και ξαναβάζει το χέρι του στην τσέπη των τυφλών, των πεινασμένων, των ανέργων, των βιοπαλαιστών  και των εξαθλιωμένων συνταξιούχων και τους κλέβει ακόμη και την τελευταία δεκάρα ή μπορεί να παρακολουθεί με μια παραδειγματική αδιαφορία, το πώς ο θάνατος "θερίζει" τον ελληνικό λαό ... είναι εγκληματίας και έχει σαν μοναδικό σκοπό την παραμονή του στην εξουσία προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του από τις λαϊκές δυνάμεις που προστατεύουν το σύνταγμα και τους νόμους του ελληνικού κράτους. Από κοινού ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας πρεσβεύει την αντίληψη ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και ότι οι πολιτικές ανατροπές επιτρέπεται να γίνουν μόνο μέσω εκλογών, άσχετα ανψηφίσουν και τα κατσίκια ... όπως έγινε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 που διεξήχθηκαν με "διπλούς" εκλογικούς καταλόγους. 

Σύσσωμος ο  πολιτικός κόσμος φοβάται μια τυχόν επικείμενη, ανεξέλεγκτη και  ένοπλη εξέγερση του ελληνικού λαού. Οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί, οι συνεργάτες των γερμανικών δυνάμεων κατοχής και οι οικογένειες των κλεφτών, όπως και οι χιλιάδες Γερμανοί αξιωματούχοι και οι πράκτορες τους που ζουν και δρούν στην χώρα μας,  φοβούνται μήπως ξαφνικά ...πέσει η "Βαστίλλη" στην Αθήνα που θα σήμαινε ότι θα ξαναζούσαμε τις μέρες του ..."Αγίου Βαρθολομαίου".

 Στις αρχές του 2012, επί κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, αρρωστημένα μυαλά είχαν πείσει τον αρχηγό ενός μικρού πολιτικού κόμματος, ότι αν εβγαινε να μιλήσει δημόσια στις φτωχογειτονιές του Πειραιά, τα λαϊκά στρώματα θα τον ακολουθούσαν σαν τον "νέο Μεσσία",  που θα είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει το πολιτικό καθεστώς. Η προσπάθεια αυτή σταμάτησε αμέσως μόλις  έγινε γνωστό ότι το ελληνικό "παρακράτος" είχε οργανώσει τάγματα εφόδου με μπαχαλάκηδες, χρηματοδοτούμενα από την γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα, με το σκοπό να μεταφέρει τις λαϊκές ταραχές στο κέντρο των Αθηνών και να τις εντείνουν σε τέτοιο δραματικό βαθμό, έτσι ώστε η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε με τη βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων να "αποκαταστήσει"  την δημόσια τάξη, αναστέλλοντας βέβαια για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ορισμένα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος...!

Τους ίδιους σκοπούς ακολουθούν μερικές οικογένειες εφοπλιστών και μεγαλοβιομηχάνων υπό την επίβλεψη ενός συνδέσμου με το Γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο Αμύνης απ' ευθείας ... σήμερα. Επενδύουν μεγάλα χρηματικά ποσά στη στρατολόγηση νεοναζιστών της οργάνωσης "Χίτλερ Άντολφ" και στην οργάνωση "πυρήνων εφόδου"  ανά την χώρα. Έχουν σχεδιαστεί προβοκατορικές επιθέσεις βίας εναντίον κομματικών αντιπάλων  (όπως συνέβη πρόσφατα στο Πέραμα) και "αλλοθρήσκων" ( Εβραίων και Μουσουλμάνων)  στην Αττική και στην Θράκη προκειμένου να αναπτυχθεί ένα προεμφυλιακό κλίμα ... ! Έχουν σχεδιαστεί για τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν μετά τις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές, αποδεικτέα από τις επίσημες γερμανικές αρχές, οι δολοφονίες των αρχηγών των αντιγερμανικών πολιτικών οργανώσεων στην Ελλάδα από μέλη του υποκόσμου ... όπως και οιπροβοκατορικές επιθέσεις ενάντια 2-3 Γερμανών υπηκόων ή στόχων για να δωθεί στις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις και στην Χούντα των Αθηνών το άλλοθι για να καλέσουν σε βοήθεια τις "φίλιες νατοϊκές δυνάμεις και ειδικά την 26η αερομεταφερόμενη γερμανική ταξιαρχία και πέντε τεθωρακισμένα τάγματα του γερμανοολλανδικού σώματος στρατού για την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και την διαφύλαξη των συμφερόντων της Τρόϊκα. Το Βερολίνο έχει σχεδιάσει μια στρατοκρατούμενη "κυβερνητική δικτατορία" στην Ελλάδα και τον εν μέρει αφοπλισμό και την διάλυση των βασικών επιχειρησιακών μονάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι περισσότεροι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι εις γνώσην του τι μέλλει γενέσθαι στην πατρίδα μας αλλά κανείς  τους δεν έχει τα κότσια να βγει μπροστά και να πληροφορήσει υπεύθυνα την ελληνική κοινή γνώμη. Ηπροπαγάνδα του Κεδίκογλου και οι ύμνοι για τις "φτηνές" τιμές στα Σούπερμάρκετ των Μαυραγοριτών ακούγονται ως επί το πλείστον από τα δήθεν αντιμνημονιακά μικρόφωνα και τις φυλλάδες τους παρά από τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων. Διαδώστε  ΕΣΕΙΣ οι απλοί πολίτες  λοιπόν παντού το τι πράγματι συμβαίνει στην πατρίδα μας και για τους κινδύνους που έρχονται.  Η γνώση είναι όπλο και στον πόλεμο απαγορεύεται να πηγαίνουμε άοπλοι....

Προτού αρχίσουμε με το ευχολόγιο όπως το γνωστό ..."ο Θεός να βάλει το χέρι του", ας τολμήσουμε  επιτέλους πρώτα ΕΜΕΙΣ  οι Έλληνες να δώσουμε τα χέρια μεταξύ μας. Η φτώχεια, η αρρώστεια, η εξαθλίωση και ο θάνατος δεν κάνουν  διακρίσεις ανάμεσα σε αριστερούς ή δεξιούς και αντιμετωπίζονται δραστικά και με επιτυχία μόνο με μια αγνή ελληνική πολιτική των ενωμένων Ελλήνων.


Κατ' ευθείαν από το Βερολίνο για να μπορέσουμε να απαντήσουμε αμέσως τις τυχόν ερωτήσεις ή για να λύσουμε τις τυχόν απορίες  των κ.κ. γενικών Γερμανών Εισαγγελέων στην περίπτωση που είναι από μόνοι τους σε θέση να ανακαλύψουν την ευαισθησία τους για τη νομιμότητα. 

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος


Νέα Φιλική Εταιρεία

( Τα γνωστά κέντρα επικοινωνίας της "Νέας Φιλικής Εταιρείας" θα λειτουργήσουν από την 9η Οκτωμβρίου 2013)


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: