x

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Επιχείρηση ΨΕΠ (αποσταθεροποίηση Ελλάδος)

Δεκέμβριος 2008, δολοφονία Γρηγορόπουλου, εστάλησαν 56000sms. Οι αναφορές της ΕΥΠ έλεγαν ότι υπήρχαν δράσεις  ξένων στοιχείων  που ήθελαν αποσταθεροποίηση της χώρας από ξένες υπηρεσίες. Περιμέναν το έναυσμα που θα έδινε την έναρξη της κατάστασης.Όλοι  γνωρίζουμε  τη συνέχεια.

 2013 αρχές  του έτους. Αναφορές και πάλι από ΕΥΠ και Stratfor, μιλάνε για στοιχεία υπηρεσιών που αναζητούν επαφές με τοπικές οργανώσεις και πυρήνες. Για πρώτη φορά οι υπηρεσίες των ΗΠΑ ομιλούν  για ευθεία σύνδεση με Ισλαμικά στοιχεία. Αναφορές για επεισόδια εντός του έτους και συγκεκριμένα γα το μήνα  Σεπτέμβριο, αναφορές  για αναταραχές που θα γίνουν κτλ. Ο γράφων το είχε ήδη βάλει σαν αναφορά εκείνη την εποχή  και είχε δεχτεί  τότε μύδρους από διάφορους αφελείς. Η μέθοδος ίδια:  ένταση στο κοινωνικό σύνολο μέσω αγωγών όπως κόμματα και συνδικάτα (μέσω διαφόρων μικρο-παραγόντων)..

Σημαντικό κομμάτι του ρόλου τότε και σήμερα τα ΜΜΕ. Πριν από μερικές μέρες συνέντευξη του Ρώσου πρώην πράκτορα της KGB ανέφερε πως με μεθόδους ΨΕΠ (Ψυχολογικών Επιχειρήσεων δράσης πολέμου) αποσταθεροποιείται μια χώρα μέσω πολιτισμικής και οικονομικής επίθεσης και  χάνεται  το αίσθημα ασφαλείας με  το τελειωτικό χτύπημα να  έρχεται με μια αφορμή...

Σημειώστε τι γράφω εδώ και τι φωτιά πάνε να φουντώσουν τα ΜΜΕ με αναφορές κατά  του ενός και κατά του  άλλου εν είδος τηλεοπτικού δικαστή. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.. Αφήστε τις Αρχές να κάνουν την δουλειά τους. Η αυτοδικία και οι δήθεν εξεγέρσεις είναι νερό στον μύλο ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον στα μάτια τους και δεν πρέπει να έχει λόγο στο ενεργειακό γι΄αυτο ακριβώς και δεν πρέπει να είναι σε ηρεμία. Όλες οι χώρες που έχουν σχέση με την ενέργεια βρίσκονται  υπό διάλυση. Κύπρος, Συρία, Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Λιβύη, Τουρκία. Τώρα έρχεται και η σειρά της Ελλάδας.

Η Ελλάδα και οι ιθαγενείς της αρκεί να ανοίξουν την κερκόπορτα και πολύ εύκολα η πλατεία Συντάγματος αλλά και κάθε άλλη πλατεία στη χώρα θα μετατραπεί σε πλατεία Ταχρίρ.
πηγές: 

http://www.onalert.gr/stories/yponomeysi-mias-xoras-enas-praktoras-tis-kgb
http://21stcenturywire.com/2013/02/26/fears-of-coup-in-greece-blackwater-mercenaries-guarding-govt-overseeing-police/ 

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων ασφαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: