x

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Οι κουκουλοφόροι (ξανά) σε δράση.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε αυτόν τον τόπο, που γεννάει για 3.000 χρόνια τώρα, και Λεωνίδες και Εφιάλτες, και Τζαβέλες και Πηλιογούσηδες, και Νικηταράδες και Νενέκους.

Τα λαμόγια, τα παράσιτα, τα σκουπίδια του γένους, τα πτωματοφάγα σκουλήκια, οι μαυραγορίτες, αυτοί που μέχρι πέρσι είτε πούλαγαν τους αρχαίους σπόρους από 4 έως 10 ευρώ, είτε τον κρατούσαν μόνο για λογαριασμό τους, φόρεσαν και πάλι την κουκούλα τους, πήραν το αεροπλάνο, πήγαν στη Γερμανία και στην Ιταλία, και «κάρφωσαν» το Πατριωτικό Μέτωπο και το Αλληλέγγυον.


Λυσσασμένοι από τον αγώνα μας να δοθεί ο αρχαίος σπόρος και πιστοποιημένος αλλά και σε τιμή κόστους στους Έλληνες καλλιεργητές, πήγαν Γερμανία και Ιταλία, αποφασισμένοι να πουλήσουν και τη μάνα τους αν χρειαστεί.

«Θα σας δώσουμε ότι τιμή θέλετε» τους είπαν, «αρκεί να μην δώσετε σε αυτούς (Αλληλέγγυον, Πατριωτικό Μέτωπο, Ελληνική Τράπεζα Σπόρων) σπόρους του αρχαίου δημητριακού».

Έκπληκτοι στην αρχή οι Ιταλοί και οι Γερμανοί, αντέδρασαν ο καθένας με τον τρόπο που γνωρίζει:

- Οι γάτες οι Ιταλοί, ζήτησαν υπέρογκα ποσά για να καταλήξουν: Δεν δίνουμε σπόρους στην Ελλάδα.

- Οι ρεαλιστές Γερμανοί, αύξησαν την τιμή του σπόρου, και αυτήν την στιγμή κάνουν διαφόρων τύπων ελιγμούς.

Την ίδια ώρα, διανέμοντας ευρωπενηντάρικα στα παπαγαλάκια τους, διαδίδουν:

- Ο Βιτάλης καταστρέφει την εσωτερική παραγωγή γνήσιων ελληνικών σπόρων. Απαντάμε: Ποια εσωτερική παραγωγή ωρέ σκατόμυαλοι. Αυτήν που δεν υπάρχει;

- Πάρτε το δικό μας σπόρο. Είναι καλύτερος. Είναι η Ζειά. Απαντάμε: Ποια Ζειά ωρε καθήκια. Τις χωρίς πιστοποίηση απάτες που πουλάτε; Και μάλιστα σκληρού σταριού, που δεν κάνει παρά μόνο για μακαρόνια και κουλούρια και από πάνω, και υποβαθμισμένης ποιότητας;

Αυτό είναι το δράμα που βιώνουμε ως Λαός. Αυτή είναι η θλιβερή  μας πραγματικότητα και σήμερα. Όχι το ’42, το ’43, το ’44. Αλλά το 2013!.

Κλείνω με μια κουβέντα μου: Να γνωρίζουν οι κουκουλοφόροι και τα αφεντικά τους που ελέγχουν τη διανομή των αλεύρων/δηλητηρίων στην Ελλάδα, πως έμπλεξαν με λάθος καταδρομέα, με λάθος μαχητή.

Υ.Γ. 1. Προς φουρνάρηδες: Σας υπενθυμίζουμε – αν και το γνωρίζετε -  πως το Φαρο και το Εμμερ, δεν είναι κατάλληλα για ψωμί. Μην μας αναγκάσετε να σας καταγγείλουμε στον ελληνικό Λαό.

Υ.Γ. 2. Είμαστε σε αναμονή του μηχανήματος που ξεφλουδίζει το Σπελτ/Ζεια.

1. Μην πηγαίνετε σε νταβατζήδες που μαζί με το δημητριακό, ξεφλουδίζουν και... εσάς, ζητώντας σας στην ουσία, να ξαναγοράσετε τον καρπό σας.

2. Το μηχάνημα, θα διατεθεί μόνον σε καλλιεργητές που συνεργάζονται με το Αλληλέγγυον και την Ελληνική Τράπεζα Σπόρων. Δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε κουτοπόνηρους κερδοσκόπους. Για μας – το Πατριωτικό Μέτωπο, το Αλληλέγγυον και την Ελληνική Τράπεζα Σπόρων -  το κίνητρο είναι ιερό, η αισχροκέρδεια όμως είναι καταδικαστέα, και μάλιστα παραδειγματικά.

3. Για μας ο στόχος μας, είναι πολιτικοκοινωνικός: Το ψωμί από Ζειά, να φθάσει να πωλείται στο 1 (κει ει δυνατόν και παρακάτω) ευρώ το κιλό.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: