x

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η μεγαλύτερη συνωμοσία που σε κρατάει σκλάβο !

Θα είναι ένα δύσκολο άρθρο και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να είμαι περιληπτικός και με σημεία τα οποία όμως καλείσαι εσύ να ενώσεις με το σήμερα ...μετά από την κατανόηση ..η μη ...απλά μετά από την ανάγνωση σου θα είσαι ξανά πάλι μόνος ..άλλα ίσως με λίγο ποιο ελαφριά την καρδιά σου ...γιατί όταν γνωρίζεις από τι είσαι ασθενής έχεις και την ευκαιρία της θεραπείας!!
Στις 19 Μαρτίου του 2012 συνελήφθησαν 8 άτομα από τις πολωνικές αρχές έχοντας στα χέρια τους $100 εκατομμύρια σε πλαστά αμερικάνικα ομόλογα ! Άλλη μια σύλληψη είχε γίνει ένα μήνα πριν από τους Ελβετούς πάλι σε 8 άτομα που πάνω τους βρέθηκαν πλαστά αμερικάνικα ομόλογα αξίας $6 τρις!!!!!
Τα ομόλογα είχαν ημερομηνία έκδοσης το 1934 και είχαν μεταφερθεί από το Χονγκ Κονγ το 2007 σε ελβετικό trust στην Ζυρίχη .
Μερικά χρόνια πίσω Ιούνιος του 2009 είχαν συλληφθεί δυο Ιάπωνες στο ιταλικό χωριό Chiaso οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 249 ομόλογα της federal Reserve των Ηπα ,ονομαστικής αξίας $500 εκατομμύρια το καθένα και ακόμα είχαν στην κατοχή τους δέκα ομόλογα kennedy ονομαστικής αξίας $1 δις το καθένα!
Αυτά τα ποσά μπορούσαν να καταστήσουν τους Ιάπωνες αυτούς τον 4 μεγαλύτερο πιστωτή των ΗΠΑ!
Η ιταλικές αρχές είπαν ότι η ποιότητα της πλαστογραφίας ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν από τα αληθινά ,εκεί έρχονται οι Αμερικάνοι αξιωματούχοι ,ειδικοί που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για τέτοιες υποθέσεις και λένε ότι είναι πλαστά κοιτάζοντας τα ομόλογα μόνο μέσα από φώτο στο ίντερνετ!!!
Τα δίκτυα πληροφορίας (μασημενης ) έχουν ασχοληθεί με το θέμα ..με απαλό τρόπο! Το Reuters ,blloomerg ,financial times έριξαν ένα χαδακι αναγκαστικά!
Το θέμα των πλαστών ομολόγων σήμερα στον κόσμο είναι ένα τεράστιο θέμα ,τα ομόλογα που κατασχέθηκαν το 2012 μόνο στην Ελβετία αποτελούν σχεδόν το μισό του δημοσίου χρέους των Ηπα!
Είναι όλα απάτη? Υπάρχει κάποια αλήθεια?
Το 2003 δυο τύποι ο Michael slamaj και ο Graham Halkosworth βρέθηκαν ένοχοι για συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση .Λίγο πριν εξαργυρώσουν $15,4 εκατομμύρια τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους $93 δις!!
Η ιστορία στην απολογία τους ήταν ότι τα ομόλογα βρέθηκαν μέσα σε ένα Β29 που είχε καταπέσει στις Φιλιππίνες το 1948 . Στην υπεράσπιση τους κάλεσαν τον καθηγητή Richard Aldrich ο οποίος γνώριζε πολλά πράγματα από την...μεταπολεμική σταυροφορία της CIA εναντίων του κομμουνισμού!!
Το 1948 οι ΗΠΑ είχαν αγχωθει από τις κινήσεις των επαναστατικών δυνάμεων του Μαο , ο λόγος ήταν τα κινέζικα αποθέματα χρυσού να μην έπεφταν σε κομμουνιστικά χέρια!
Έτσι αποφασίστηκε η εξαγωγή-διάσωση αυτού του χρυσού (από τα μεγαλύτερα αποθέματα στον κόσμο) από της Ηπα μέσω βομβαρδιστικών Β-29 με πολυάριθμες αποστολές .
Ο καθηγητής λοιπόν γνωρίζοντας τέλεια και την ιστορία του β παγκόσμιου Πολέμου δήλωσε ότι μιας και στον πόλεμο ήταν σύνηθες φαινόμενο να υπάρχει απίστευτη παραχάραξη ανάμεσα της Gestapo και της βρετανικής Soe σαν ένα είδος οικονομικού Πολέμου και επειδή η Αμερική ήθελε να μπει γερά στο παιχνίδι εχθροπραξιών ενός οικονομικού Πολέμου που ήδη παιζόταν ,ότι αν τα ομόλογα ήταν πλαστά το πιθανότερο είναι να ήταν δημιούργημα της Cia ,θυμίζοντας ότι το επιχειρησιακό κέντρο Ειρηνικού των Ηπα εκείνη την περίοδο βρισκόταν στις Φιλιππίνες .
Σε ερώτηση που του έγινε για το ύψος των εκδοθέντων ομολόγων ο καθηγητής ανάφερε ότι οι κινέζικες τράπεζες που συμμετείχαν στην διάσωση του χρυσού έλαβαν ομόλογα αντι του χρυσού που παρέδωσαν!!!!
Γνωρίζοντας όμως οι τράπεζες ότι λόγω καταστάσεων θα δεχόντουσαν μεγάλο κούρεμα στο άμεσο μέλλον είπε ο καθηγητής ότι είναι λογικό να πήραν μεγαλύτερης αξίας ομόλογα!!
Η cia τώρα έλπιζε όλα αυτά να εξαφανιστούν μέσα στα αποκαΐδια ενός εμφυλίου και η κινέζικες τράπεζες έλπιζαν να τα εξαργυρώσουν κοντά στην ονομαστική τους αξία όταν τελειώσουν με τα προβλήματα τους !
Το θέμα είναι όμως ότι τώρα εμφανίζονται διάφοροι ανα τον κόσμο και θέλουν να εξαργυρώσουν αυτά τα ομόλογα!!!
Το 2003 η εφημερίδα Indepetend δημοσίευσε το εξής περίεργο ..."....Σε θησαυροφυλάκια τράπεζας του Λονδίνου υπάρχουν 22 κιβώτια σφραγισμένα με τον αμερικανικό χρυσαετο και τα όποια η άξια τους θα μπορούσε να χρεοκοπήσει όλο το Αμερικάνικο σύστημα!!!!!"
Μεταξύ 1927 και 1938 ο henry Morgethau διευθετεί μια συμφωνία με τον υπουργό οικονομικών της Κίνας T.V Song που έλεγε ότι..Η Αμερικάνικη κυβέρνηση αγόρασε περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές αργυρού και μίσθωσε τεράστιες ποσότητες χρυσού από την εθνικιστική κυβέρνηση της Κίνας γνωστή ως Κουομινταγκ! Η Κινέζοι φοβόντουσαν γιατί δεχόταν τότε την εισβολή από τους Γιαπωνέζους ..η ίδια ιστορία φοβου και Πολέμου δηλαδή για να παραδοθεί προς "σωτηρία" ο χρυσός!!
Για όλους τους θησαυρούς που παραδιδόταν στην στις ΗΠΑ εδόθησαν αντίστοιχα πιστοποιητικά!
Τα πιστοποιητικά αυτά έγιναν υποκειμενικά κεφάλαια της Κουομινταγκ με κοινώς αποδεκτη αξία!
Το 1934 ο Franklin Roosevelt πέτυχε την ψήφιση του νόμου περί αξιογράφων και περί χρυσού.Ο νόμος έδινε την εντολή να παραδοθούν όλοι οι ράβδοι χρυσού και τα χρυσά νομίσματα στην federal reserve έτσι ώστε αυτοί να είναι οι εκδότες του Αμερικάνικου δολαρίου! Μην αναρωτιέσαι για τον χρυσό των άλλων χωρών ...τα πήραν και αυτά!!!!
Η κεντρική αμερικανική τράπεζα με την σειρά της δημιούργησε την ίδια χρονιά την έκδοση αξιογράφων .Αυτά τα ομόλογα του 1934 διασφάλιζαν τις πληρωμές μισθωμάτων για το εθνικοποιημενο κινεζικό χρυσό! Με αυτά μπορούσε να επιβιώσει η κινέζικη κυβέρνηση των Κουομιντανγκ.
Οι Κουομιτανταγκ όμως έχασαν και πήγαν στην Ταΐβάν την οποία ανοικοδομησαν με τα αμερικάνικα δολάρια από τα ομόλογα ,,..η επίσημη ονομασία Δημοκρατία της Κίνας που έδωσαν συγχέει ακόμα και σήμερα οποιεσδήποτε νομικές αξιώσεις εγείρει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας !!!...
Κατά τους θρύλους οι Κουιμινταγκ όρισαν φύλακες αυτού του χρυσού και των τίτλων που εκδίδονται από της Ηνωμένες Πολιτείες μια ομάδα ανθρώπων ,μια ομάδα γνωστή με το όνομα Dragon Family (Οι οικογένεια του Δράκου) .
Η ομάδα αυτή αποτελεί μια οργάνωση που λειτουργεί μεταξύ των παλαιών οικογενειών εντός της Κίνας και της Ταΐβάν και ως τέτοιος ρυθμιστής βρίσκεται πάνω από το πολιτικό χάσμα των δυο κρατών !
Στο τέλος του β παγκόσμιου πολεμου η διεθνής κοινότητα και η κινέζικη κυβέρνηση συμφωνούν ο χρυσός να τεθεί υπό τον έλεγχο του πρόεδρου της Ινδονησίας ,Σοεκαρνο.
Στη συνέχεια μεγάλο μέρος του χρυσού όλου του κόσμου έχει μεταφερθεί από τους σύμμαχους στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες ,άλλα και στον Καναδά ,Αυστραλία ,Μεγάλη Βρετανία ,Ινδία,Σιγκαπούρη!
Οι Ιάπωνες που έχασαν παρέδωσαν μεγάλο μέρος αυτού του χρυσού στις Φιλιππίνες (αποικία των ΗΠΑ) και στην Ινδονησία (ολλανδική αποικία) .Ο χρυσός τοποθετήθηκε σε μυστικές αποθήκες που οι ίδιοι Ιάπωνες είχαν κατασκευάσει!
Την 23 Δεκεμβρίου 1913 ο πρόεδρος woodrow Wilson αποφασίζει να ιδρύσει το federal reserve system.
Στην λήξη του Α παγκόσμιου Πολέμου οι χώρες έχουν παρατήσει τον κανόνα του χρυσού και τυπώνουν πληθωριστικό χρήμα για να καλύψουν τις πολεμικές ανάγκες τους!
Οι χώρες που δεν παρέβησαν τον κανόνα χρυσού είδαν στις τιμές τόσο στα εισαγόμενα όσο και τα εξαγόμενα τρελές αυξομειώσεις και για την αποφυγή του μεγαλυτέρου χάους δημιουργήθηκε στην Ελβετία η τράπεζα των διεθνών κανονισμών από τους ίδιους που δημιούργησαν το ομοσπονδιακό τραπεζικό σύστημα!
Αυτό βεβαια είναι η μια ιστορία γιατί υπάρχει άλλη μια ιστορία οικονομική... που λέει ότι...Η federal reserve Βank μέσω της BIS άρχισε να συγκεντρώνει αυτόν τον χρυσό και μετά την συμφωνία bretton Woods το 1944 να τον χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει και να εγγυηθεί μια μυστική, παράλληλη Οικονομία!!!!!!!!!!
H BIS είχε αποκτήσει πλέον παγκόσμια απήχηση και από τότε αποκαλείτε Κεντρική Τράπεζα όλων τω κεντρικών Τραπεζών!!
Μέσα στην δεκαετία του 20 προσχωρήσαν στην BIS πολλά κράτη ,φανερά η κρυφά, που οικειοθελώς η μη παραχώρησαν σε αυτήν τα σημαντικότερα αποθέματα χρυσού!!
Αυτή τοποθέτησε με την σειρά της αυτά τα αποθέματα στις αμερικάνικες τράπεζες με αντάλλαγμα ομόλογα!
Σαν πιστοποιητικά κατάθεσης τα κράτη λάμβαναν ομόλογα εις αντάλλαγμα του χρυσού τους .Ο σκοπός της συναλλαγής αυτής ήταν να δημιουργηθεί ένα είδος κρυφού αποθετηρίου σε χρυσό!!!!!!!!!
Το πρόβλημα λοιπόν δημιουργήθηκε όταν οι τράπεζες αυτές άρχισαν να εκδίδουν ομόλογα -δηλαδή ξεκίνησαν να τυπώνουν χρήμα πολύ μεγαλύτερο από όσο υπάρχει στην πραγματική οικονομία -πλανήτη! Οι παγκόσμιοι ηγέτες μέσω της μυστικότητας του αποθέματος και του όλου εγχειρήματος διαφύλαξαν την αξία του χρυσού τους για την χωρα τους- άλλα άμα την παραδώσει του -ήθελαν σε αντάλλαγμα ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων ως πιστοποίηση της υπέρογκης αξίας του χρυσού που είχαν καταθέσει!!
Τυπώθηκαν λοιπόν ομόλογα-πιστοποιητικά χρυσού αξίας 100-500 εκατομμύρια- 1 δισ κοκ και φυλαχτηκαν σε σεντούκια -κιβώτια ,αυτά σφραγίστηκαν και τοποθετήθηκαν σε ασφαλείς τοποθεσίες από τους παραλήπτες τους! Υπήρχε η διαβεβαίωση προς τα ασιατικά κράτη ότι θα μπορούσαν να εξαργυρώσουν τον χρυσό τους μετά από 60 χρόνια!! Ανάμεσα σε αυτά τα κράτη ήταν και το καθεστώς των Kουομιντανγκ που έλαβε την ίδια διαβεβαίωση το 1938 και περίμενε υπομονετικά μέχρι το 1998!!
Ο κόσμος βέβαια δεν ήταν ο ίδιος το 1998 και η Κίνα δεν τους άνηκε πια άλλα παρα όλα αυτά οι εγκαταστημένοι στην Ταΐβάν απόγονοι τους ήθελαν τον χρυσό τους !!
Η Αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα τους παρέπεμψε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο ωστόσο δικαίωσε τους Ταιβανεζους και όρισε την πρώτη πληρωμή του προς αυτούς πότε λες? Στις 12 Σεπτεμβρίου 2001!!!
Θυμάσαι τι συνέβη μια μέρα πριν? Και που ήταν ο χρυσός των Κουομιντανγκ αποθηκευμένος ?...Μα στο υπόγειο του κτιρίου 7 του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου!!! ΝΑΙ ΝΑΙ αυτό που έπεσε χωρίς να το κτυπήσει τίποτα!!! Και αυτό που δεν βρέθηκε τίποτα στο θησαυροφυλάκιο του!!!!
Αν αυτά τα ομόλογα γινοντουσαν πληρωτέα τότε σήμερα ο Ομπαμιας θα ήταν κουλουρτζής στην Μαγιόρκα! Η Αμερική δεν θα υπήρχε !
Για να κατανοήσουμε σε βάθος τα μεγέθη του χρυσού που η μια χώρα έχει αρπάξει από την αλλη θα πρέπει να αναζητήσεις τους όρους golden lilly και black eagle trust...παρε μια γευση εδω ..............μιλάμε για $100 τρις κλοπή ...$100 τρις σε χρυσό ...μαύρο χρυσό..πουθενά δηλωμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως συμβαίνουν τα θαύματα σε κράτη...πως δηλαδή κατεστραμενες χώρες όπως η Ιαπωνία από τον πόλεμο η Γερμανία κοκ...ξανά επιστρέφουν μέσα από τα αποκαΐδια τους σαν χώρες που ανοικοδομηθηκαν από την αρχή και έχουν ξανά δυναμική και παρουσία υπερχωρας ...μην ψάχνεις άλλο το βρήκες !!!!...Αυτά τα λαμογια έχουν ακόμα μια τσεπουλα ....μια κρυφή τσέτουλα ....η κρίση είναι για εμάς ...αυτοί ακόμα και πυρηνικά να τους ρίξεις (βλέπε Ιαπωνία μετά την πυρηνική ..και σκέψου γιατί έχει λιώσει στον σεισμό τα τελευταία χρόνια !!) θα ξανα μεγαλουργησουν σε ντε τε!! (αυτή η παράγραφος για όλους όσους θέλουν να λένε ...πω πω οι Γερμανοί φοβερός λαός όχι σαν και μας τους Έλληνες..άμα έχεις...μπαξίσι..κλεμμένο..όλα γίνονται και από τριτοκοσμική χώρα αδελφέ!!)
Στο golden lilly μιλάμε για 176 υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους χρυσού!!!! ΚΡΥΦΟΥΣ!!!
Οι αριθμοί μιλάνε σήμερα για συνολική εξόρυξη χρυσού τα τελευταία 6.000 χρονια στο ποσο των 165.000 μετρικών τόννων ...άντε να είναι 200.000 μετρικοί τόννοι με τον τρόπο που θέλουν να μας τα παρουσιάζουν...η κρυφή όμως οικονομία και τα ομόλογα Φύλαξης ...θεωρείτε ότι κατέχει 1 εκατομμύριο μετρικούς τόννους!!! Αν αυτό το χρυσάφι έμπαινε στην αγορά από αύριο θα κατέρρεε όλο το ψεύτικο οικοδόμημα τους ! Γιατί όχι ότι ο χρυσός θα έχανε αξία ...πάντα θα έχει αξία απλά σε μια νύκτα η διαφορά ευπόρου με φτωχού θα μηδενιζόταν!!! Αν δηλαδή ο χρυσός δεν είναι τόσο σπάνιος όπως θέλουν να πιστεύουμε άλλα υπάρχει σε περισσότερη αφθονία στην φύση τότε όλος ο πλανήτης είναι πλούσιος ...το θέμα όμως είναι πάντα η εξουσία και όχι η πραγματική αξία!!
Η αξία στην ουσία είναι μια φούσκα ,δημιουργείτε πάντα για τον λόγο της εξουσίας !!
Οι πιο πλούσιες (μουσι) χώρες σε μια νύκτα θα έρθουν στα ίσα με τις πιο φτωχές και αυτό δεν είναι δυνατόν να το αφήσουν να συμβεί ποτέ!!
Όλο το οικοδόμημα είναι ένα μεγάλο ψέμα που εμείς έχουμε δεχθει ,είναι μια σύμβαση αλήθειας ολότελα ψεύτικη!!
Στις 15 Αυγούστου ο Νίξον κατάργησε τον κανόνα του χρυσού ... η ΗΠΑ έχουν κάνει αγώνα να κρατήσουν τους Κινέζους σε ηρεμία και να τους έχουν ικανοποιημένους στην μυστική οικονομία!
Ο χρυσός μαζεύεται είτε με την μια πρόφαση η την άλλη ,η παράλληλη κρυφή οικονομία που είναι εκατοντάδες φορές ισχυρότερη από την δική μας οικονομία δεν αναγνωρίζει κράτη αναγνωρίζει απλά σχέδια ,μαύρα σχέδια !!
Εγώ εσύ όλοι μας είμαστε σκλάβοι σε ένα σύστημα που μας έκαναν και αστυφύλακες ο ένας του άλλου όταν αυτοί βρίσκονται σε ένα τελείως άλλο επίπεδο εκτελώντας αποστολή του δικού τουςθεου!
Ο Ζαχαρίας σιτσιν , αρχαίοι συγγραφείς ,ευρήματα σε όλο τον κόσμο έχουν μιλήσει και δείξει μια πολύ παράξενη ιστορία του ανθρωπίνου είδους , μια ιστορία που μιλα για Θεούς που ήρθαν από ψηλά ώστε να χρησιμοποιήσουν τον χρυσό της γης σαν άμυνα-ασπίδα για τον ήλιο στον δικό τους πλανήτη.
Δημιούργησαν σκλάβους εργάτες ορυχείων , μετά θέλησαν να κάνουν τους κλώνους καλύτερους για να έχουν και κάποιους εργοδηγούς ...ίσως να έφτιαξαν εμάς , τους άρεσαν οι κόρες μας , έκαναν έρωτα μαζί τους , ....μετά ήρθε η ώρα να φύγουν και άφησαν πίσω τους τους πιστούς τους σαν ιερείς σαν ιερατείο με την υπόσχεση ότι θα γυρίσουν να πάρουν την συγκομιδή ...η να κάνουν συγκομιδή!!

Είσαι σίγουρος ότι ο χρυσός μαζεύεται σαν μορφή αξίας και όχι σαν μορφή φόρου τελωνείου στον βασιλιά του ματριξ ?
Είσαι σίγουρος ότι ο χρυσός δεν είναι το μέσο-εισιτήριο-επιβίωσης για την ελίτ?
Είσαι σίγουρος ότι αύριο μια χώρα που θα τον έχει παραδώσει θα είναι ακόμα στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας?
Stranger... Να μου το πεις και μένα αν είσαι σίγουρος έτσι ίσως καταλάβω τι στο διάολο θέλουν τα ερπετά να κάνουν στην Μεσόγειο....γιατί για τα δικά μου τρελά μάτια αυτό που βλέπω στο aden και στην Μεσόγειο ...δεν είναι πολεμική ετοιμασία άλλα και γαμώ της χρηματαποστολές!!!!! ..Τώρα και ένας πόλεμος για ξεκάρφωμα δεν χαλάει κανένα τους !Και σίγουρα όχι τον Θεό τους.....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: