x

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ" ΤΟΥ ΔΝΤ...ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΟΠ ΤΡΑΑ

Μία… ξέφρενη βραδιά στο σπίτι του στη Φιλοθέηδιοργάνωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας του ΔΝΤστην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, ο οποίος πήρε την απόφαση την προπερασμένη Παρασκευή να διασκεδάσει με την ψυχή του σαν Έλληνας.
Οργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι Φιλοθέη για να αποχαιρετίσει φίλους και συνεργάτες εφάμιλλη των πάρτι από τα φοιτητικά του χρόνια ενοικιάζοντας μάλιστα σύγχρονα μηχανίματα ήχου που σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Το πάρτι ξεκίνησε γύρω στις 10 ενώ ο υπουργός Οικονομικών,Γιάννης Στουρνάρας, που πέρασε για μία ώρα,ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους.
Το αλκοόλ έρεε άφθονο υπό τους ήχους ελληνικής και ξένης μουσικής, με τον Μπομπ Τράα και τους καλεσμένους του να διασκεδάζουν ξέφρενα. Οι γείτονες ωστόσο δεν είχαν την ίδια άποψη…
Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Φιλοθέης για τα όσα διαδραματίζονταν εντός της οικίας του Ολλανδού. Παρά τις διαβεβαιώσεις του αστυνομικού ότι θα επιληφθεί του θέματος, ο ίδιος γείτονας διαμαρτυρήθηκε εκ νέου στις 2.30 τα ξημερώματα όμως πάλι δεν υπήρξε παρέμβαση.
Ενδιάμεσα, άλλοι γείτονες πλησίασαν τον ειδικό φρουρό που είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη της οικίας, όμως ούτε και αυτός μπόρεσε να παρέμβει. Τους συμβούλεψε ωστόσο να απευθυνθούν στην Άμεση Δράση για να ειδοποιηθεί το πλησιέστερο αστυνομικό όχημα το οποίο τελικά έκανε την εμφάνισή του στις 3.30 το πρωί όταν το πάρτι βρισκόταν στα τελειώματα του.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/273311/to-parti-toy-anthypatoy-toy-dnt-shkwse-sto-podi-th-filotheh#ixzz2ewp3eOM8

Δεν υπάρχουν σχόλια: