x

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

...ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ . - ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Στα κόκκινα έχει φτάσει το θερμόμετρο για την Συρία, μετά και την συνάντηση των G20 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας , που ανέδειξε το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων , Η.Π.Α και Ρωσίας ( Όπως τουλάχιστον προσπαθούν να δείξουν προς τα έξω ) σε ότι έχει να κάνει με την αποδοχή μιας στρατιωτικής επίθεσης στο κυρίαρχο κράτος της Συρίας .
Ένα σημείο κλειδί που σηματοδοτεί και τις εξελίξεις των επομένων ημερών στην Συρία, άσχετα με το έγινε στην Ρωσία , είναι η κοινή δήλωση των Η.Π.Α και 11 χωρών που εξέδωσε ο Λευκός οίκος το βράδυ της Παρασκευής ,με την οποία ζητούν να υπάρξει μια σθεναρή απάντηση προς τις δυνάμεις του Άσσαντ για την χρήση των χημικών που έκανε κατά αμάχων , όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
Την δήλωση αυτή υπογράφουν οι χώρες : Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Τουρκία και Μεγάλη Βρετανία.
Η μεγάλη Βρετανία που όπως φαίνεται αλλάζει την στάση της , αφού πριν λίγες μέρες δήλωνε αντίθετη σε κάθε τύπου στρατιωτική επέμβαση στην Συρία.
Οι Ρώσοι από την μεριά τους υποστηρίζουν πως τα χημικά τα ρίξανε οι αντικαθεστωτικοί ισλαμιστές αντάρτες για να υπάρξει έξωθεν στρατιωτική βοήθεια από τις συμμαχικές δυνάμεις της δύσης , αφού τόσο καιρό που προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση Άσσαντ δεν τα έχουν καταφέρει.
Φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα για την Συρία καθημερινά , αλλά κατά την γνώμη μας το σχέδιο και η εφαρμογή του από τις δυνάμεις του Σατανά είναι προαποφασισμένο και εκτελείται εδώ και καιρό , όχι μόνο για την Συρία, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα , αφού το κακό έχει κυριαρχήσει στον πλανήτη μας.
Ο σπορέας του κακού που δεν είναι άλλος από τον Σατανά της κολάσεως , ελέγχει τις περισσότερες κυβερνήσεις αφού ηγούνται αυτών δικοί του άνθρωποι που εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του , με τελικό στόχο να ετοιμαστεί το έδαφος δια της αποστασίας των ανθρώπων από τον Τριαδικό Θεό και το θελημά του, ωστέ να μπορέσει να λάβει την εξουσία ο Αντίχριστος για να αφανισεί εν συνεχεία την ανθρωπότητα που τόσο μισεί και να πάρει μαζί του όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορεί.....κάτι που συμβαίνει από την αρχή της δημιουργίας του ανθρώπου.
Oι υπηρέτες του Σατανά είναι έτοιμοι από στιγμή σε στιγμή να χτυπήσουν την Συρία κατ΄ εντολή του αφεντικού τους , ολοκληρώνοντας σιγά σιγά αυτά που χρειάζονται να γίνουν για να λάβει την εξουσία ο τελευταίος παγκόσμιος ηγέτης , που αναφέρει η αγία και ιερά αποκάλυψη στο 13ο κεφάλαιο ως ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ .
Ακόμα και οι κυβερνήσεις των Ορθοδόξων χωρών που είναι και ο κύριος στόχος του Σατανα , όπως η Ρωσία.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν που προωθεί στην Ορθόδοξη χώρα του τα συστήματα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Αντίχριστου ,ηλεκτρονικά διαβατήρια , ηλεκτρονικές ταυτότητες , ακόμα και την εμφύτευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο.
Ναι είναι πραγματικό γεγονός. Πιο συγκεκριμένα.....
Υπάρχει ήδη στο νομοσχέδιο της “ Στρατηγικής ηλεκτρονικών ειδών στην Ρωσία “ υπογεγραμμένο από τον Βίκτωρ Κριστένκο , υπουργό της Ρωσικής κυβέρνησης το 2007, η εντολή Νο - 311 από τις 7/8/2007 που αναφέρει πως όχι αργότερα από το 2025, κάθε Ρώσος υπήκοος θα πρέπει να έχει ένα Nanochip στον εγκέφαλο.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.....
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να πολεμήσει κάποιος τις δυνάμεις που υπηρετούν τον Σατανά , όταν και αυτός κάνει το ίδιο με την προώθηση και την εφαρμογή όλων αυτών των αντίχριστων συστημάτων ολοκληρωτικής υποδούλωσης της ανθρωπότητας ( Ψυχών και σωμάτων ) και μάλιστα σε μια Ορθόδοξη χώρα ;
Η απάντηση είναι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει ποτέ.
Αναφέρουν οι γραφές….. Ματθ. 6,24 Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ. Ματθ. 6,24
Μετάφραση....
Κανείς δεν ημπορεί να υπηρετή συγχρόνως δύο κυρίους διότι η θα μισήση τον ένα και θα αγαπήση τον άλλον η θα προσκολληθή στον ένα και θα καταφρονήση τον άλλο. Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετήτε τον Θεόν και τον πλούτον η θα αγαπήσετε τον Θεόν και θα περιφρονήσετε τους επιγείους θησαυρούς η θα υποδουλωθήτε εις αυτούς και θα καταφρονήσετε τον Θεόν.
Όσο οι άνθρωποι είμαστε μακριά από τον Τριαδικό Θεό αφού κάνουμε αυτά που είναι ενάντια στο θέλημά του , και όσο δεν μετανοούμε, καρπούς καλούς να βγάλουμε με τα έργα μας και τις αποφάσεις μας δεν γίνεται .
Αν όσοι λένε πως υπηρετούν το καλό , εμμένουν να εκτελούν συγχρόνως και το κακό χωρίς να μετανοούν , είναι υποκριτές και χειρότεροι από όσους λένε ανοιχτά πως υπηρετούν το Σατανά και εκτελούν τα έργα του.
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΡΜΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.
ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΟΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΝΩΤΕΡΟ....
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
Η ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ " ΣΤΙΣ Η.Π.Α
Από προηγούμενη ανάρτηση.....
BARACK OBAMA ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
Ο πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama , σε συγκέντρωση που είχε κάνει το 2008 είχε πίσω του ως σκηνικό, τον αρχαίο ναό του Δία που βρισκότανε στην Πέργαμο ,και που σήμερα βρίσκεται στο Βερολίνο το οποίο επισκέφτηκε ο Obama στις 20 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.
http://www.spiegel.de/international/world/german-press-reactions-to-us-president-obama-berlin-visit-a-906894.html
Τον ναό αυτόν τον αναφέρει η αγία και ιερά αποκάλυψη στην επιστολή προς τον άγγελο της εκκλησίας της Περγάμου στο 2ο κεφάλαιο και στίχο 13 , ως θρόνο του Σατανά.....
Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ.....
Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ.......http://en.wikipedia.org/wiki/Pergamon_Altar
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ BARACK OBAMA TO 2008 ME ΣΚΗΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΩΣ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ....
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΟΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ( Π.Σ.Ε )
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ .
ΑΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ( ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ , ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ , Α.Μ.Κ.Α , ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ..κ.α )
ΒΙΝΤΕΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ....

Πηγή: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: