x

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Την προσοχή σου εδώ τώρα...


 

Χτες το βραδυ σου μίλησα για ένα ανησυχητικό φαινόμενο σε αυτό το άρθρο
Μετά άρχισα να κάνω αναγκαστικές αναδημοσιεύσεις και σήκωσα αυτό το άρθρο

Μέσα από ένα καθρέφτη ένα παιδί ανακάλυψε....! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 

όσοι θυμούνται που χτυπά όταν στοχεύουμε εκεί θα είναι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την είδηση
..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας ...
Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι το φαινόμενο να κάνουν αναζήτηση οι Έλληνες χρήστες στο διαδίκτυο το θέμα σεισμού και καταστροφής συνεχίζεται....και σήμερα αυτό είναι το άρθρο
Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; Ξεχάστε όσα ξέρατε! 10 οδηγίες επιβίωσης!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ενώ είναι παμπάλαιο συνεχίζει και παίρνει την περισσότερη επισκεψιμοτητα !

Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν με καταλαβαίνετε σε όλα όσα σας λέω , από την άλλη γνωρίζω ακόμα ότι όλα όσα έχω ανακαλύψει στο πεδίο ισχύουν με μαθηματικές ισσοροπιες που τρομάζουν !!

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην συνεχίζετε η ανάγκη ο εγκέφαλος σας να έχει στόχευση στο θέμα μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα ...ξαναλέω ...είμαστε ανάμεσα σε πολύ επικίνδυνα νερά και δεν υπάρχει τρόπος ανακοπής αν η εκπομπή γίνεται από μέσα και μάλιστα από ελληνικούς εγκεφάλους!

Υπάρχει πρόβλημα , μεγάλο πρόβλημα , το πεδίο έχει ξανά κάνει διπλή εφαρμογή...μετά από μεγάλο σεισμό καπάκι πάλι σε μεγάλο! Και ακριβως επειδή την προηγουμένη φορά του είχαμε κατεβάσει την πληροφορία ..και επειδή τώρα ελληνικοί εγκέφαλοι έχουν στόχευση προς τα εκεί .... έχουμε πρόβλημα υλοποιήσεις !!!
Δεν ξέρω τι θα κανετε , πως θα κάνουμε τους χρήστες του διαδικτύου να μην συνεχίσουν... μιλήστε σε όποιον ξερετε και δεν ξέρετε ... μοιραστε πληροφορία ότι δεν θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα ...ακόμα και αν είναι να γίνει σε μια ώρα !! ....Προσπαθήστε να αποφύγετε την όποια συναισθηματική ανάμιξη με το θέμα μεγάλου σεισμού!
Στοχεύετε ξανά και ξανά στην εικόνα του νερού! Θα σας βοηθήσουν οι ιδιότητες του να δημιουργήσετε ομπρέλα μη υλοποιήσεις!!
Αν συνεχίσει το φαινόμενο , ... δεν μπορώ να πω τι θα κάνω.... δυστυχώς ... το κουτί κοιτάει το περιεχόμενο του!

Stranger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: