x

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ Χ.Α. Η Δικαιοσύνη μίλησε: Ελεύθεροι οι Η. Κασιδιάρης, Η. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος


Ελεύθερος αφέθηκε  ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γμώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση καταβολής 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα.
Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος χωρίς εγγύηση και με μόνο περιορισμό την έξοδο τους απο τη χώρα. Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο ο Γιάννης Λαγός.
Η αποφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετά την απολογία τους τη νύχτα συνιστά κατάρρευση του κατηγορητηρίου για σύσταση και συμμετοχή σε "εγκληματική οργάνωση" και άρα της επιχείρησης της κυβέρνησης κατά του κόμματος.
Πληροφορίες αναφέρουν πώς το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει και για τον γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, όπως και για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Παππά. Εκτιμάται πώς μετά την απολογία τους, του πρώτου σήμερα και δεύτερου αύριο, θα αφεθούν ελεύθεροι.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που μίλησαν απο την πρώτη στιγμή για πολιτικές διώξεις.
Oι βουλευτές του κόμματος το απόγευμα αναλαμβάνουν δράση στη Βουλή. Υπάρχουν πολλοί ανοικτοί πολιτικοί λογαριασμοί για όσους τους συκοφάντησαν ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: