x

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Ανταρσία» επτά βουλευτών


Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στο βήμα αυτή τη στιγμή.
Να σημειωθεί ότι απουσιάζουν από την συνεδρίαση επτά βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας της Κώστας Γιοβανόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι επτά απέστειλαν επιστολή στον κ.Καμμένο -στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο- στην οποία εξηγούν τους λόγους μη συμμετοχής τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές ζήτησαν από τον κ.Καμμένο να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Ε.Σ. δεν έχει νόημα.
Ο πρόεδρος του κόμματος-σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αρνήθηκε, απαντώντας ότι "η συμμετοχή των βουλευτών στον Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική".
Ο κ.Κ.Γιοβανόπουλος απέφυγε να πει γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, λέγοντας ότι έχει δεσμευθεί απέναντι στους άλλους συναδέλφους του.Οι βουλευτές που απουσιάζουν, εκτός του κ.Γιοβανόπουλου, είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου η Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Παύλος Χαϊκάλης, και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: