x

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

.. σκληρές πικρές αλήθειες!!!




 ... όταν περάσεις το κατώφλι της προσωπικής σου καταστροφής και προλάβεις  συνάμα να γίνεις αυτόπτης  μάρτυρας της διάλυσης της κοινωνίας και του διαμελισμού της χώρας ... τότε θα καταλάβεις γιατί κάποιοι σε τάϊζαν με αυταπάτες και γιατί σου έταξαν λαγούς και πετραχήλια για να σε πείσουν τελικά  να μην αντιδράσεις!

Οδηγήθηκες σαν το πρόβατο στη σφαγή επειδή η κυρία  μαμά και οι άσπονδοι φίλοι σου έκαναν πάλι  λάθος στην εκτίμηση της κατάστασης ....

 Ωχ αδελφέ μη σκοτίζεσαι τώρα, εσύ να τα περνάς καλά εκεί που σ' έχωσαν, κάποιοι άλλοι ...  στριμώχθηκαν στους  ομαδικούς τάφους ....
Μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε ζωή σε λόγους μας, που ζούμε ακόμη, μόνο και μόνο επειδή αποφασίσαμε να πολεμήσουμε και να μην  καταντήσουμε πρόβατα ...

Νέα Φιλική Εταιρεία



ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΕΣΒΗ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ, 

...  που να είναι πρόθυμος να έρθει στην Αθήνα για να αντικαταστήσει  τον μέχρι πρότινος πρέσβη Wolfgang Dold που αποφάσισε, μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στις μέρες των γιορτών κατ' αυτού και της οικογένειάς του,  να εγκαταλείψει την θέση του και να ζητήσει άμεση μετάθεση. 
Ο νέος Γερμανός ΥΠΕΞ,  Frank Walter Steinmeier, πρότεινε στο υπουργικό συμβούλιο τον διπλωμάτη καριέρας,Peter Schoof, που τώρα είναι διαπιστευμένος στην Ε.Ε., σαν αντικαταστάτη για την θέση του πρέσβη στην Αθήνα. Υπολόγισε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο ο Γερμανός ΥΠΕΞ, διότι ο προταθείς διπλωμάτης του δήλωσε  ότι φοβάται να πάει να αναλάβει υπηρεσία στην Αθήνα.
 Το ΥΠΕΞ της Γερμανίας ψάχνει τώρα για τον κατάλληλο υποψήφιο ανάμεσα σ' αυτούς τους διπλωμάτες που στο βιογραφικό τους έχουν να επιδείξουν πολυετή πείρα και προυπηρεσία σε στρατιωτικές ή σε άλλες μονάδες "ασφαλείας".

Νέα Φιλική Εταιρεία






... κάποιοι Ελληναράδες παθαίνουν πανικό και τρέπονται σε φυγή, μόνο επειδή τους λες την αλήθεια! Έχουν μάθει μια ζωή τώρα, να τους παίρνουν από το χεράκι, να τους ταϊζουν με το μάνα και να τους δείχνουν  "ποιούς πρέπει να γλύψουν" για να τακτοποιήσουν την υποθεσούλα τους. Είναι αυτοί που θεωρούν εαυτούς ... "καλούς ανθρώπους"και γι αυτό και μόνο νομίζουν ότι οφείλουμε με κάθε τρόπο να ... τους τακτοποιήσουμε!  
Εσύ προύχοντα και ρυθμιστή των πάντων, μπορείς να τους αναγνωρίσεις όλους αυτούς τους "καλούς ανθρώπους" άμα πλαγιάσεις, εν γνώσει τους, με τις γυναίκες τους ... Θα σε ρωτήσουν μετά σίγουρα, ... αν σου άρεσε!

Νέα Φιλική Εταιρεία



Οι εφοριακοί που κατάσχουν κατ' εντολήν και την τελευταία μπουκιά από το στόμα του πεινασμένου, οι δικαστικοίπου κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτούς που δολοφονούν το λαό ή που ποδοπατούν το κουρελόχαρτο που λέγεται ... σύνταγμα ή οι αστυνομικοί που βγάζουν το άχτι τους, χτυπώντας αλύπητα και μέχρι θανάτου τους αθώους πολίτες, όπως  και όλοι οι άλλοι που εφαρμόζουν πιστά και ευλαβικά τους νόμους και τα διατάγματα του κατοχικού δικαίου ...θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει διεθνές δεδικασμένο για τέτοια  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως χαρακτηρίζονται, ότι δεν υπάρχει θέμα παραγραφής τους και ότι στις αυστηρότατες ποινές που προβλέπονται δεν γίνονται διακρίσεις μεταξύ του "θυρωρού και του "διευθυντου" του στρατοπέδου συγκέντρωσης ...!


Νέα Φιλική Εταιρεία



 Αναλογίστηκε κανείς μας ότι σε λίγες εβδομάδες θα αναλάβουν τις τύχες αυτού του τόπου, κάποια άτομα  που σήμερα δεν τα γνωρίζει κανείς?
Τζάμπα οι αναλύσεις, οι δημοσκοπήσεις, οι ψευδοαπειλές, οι εκβιασμοί της προπαγάνδας και οι βαθύστοχες βαρυσήμαντες προτάσεις όλων αυτών που μέχρι χθες δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας!

Νέα Φιλική Εταιρεία





 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι πάντα σαν την αλήθεια ή το ψέμμα που εμείς μόνο αποφασίζουμε αν θα την(το) υπηρετήσουμε. Επ' ονόματι της διαπράχτηκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, κηρύχτηκαν πόλεμοι, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν άνθρωποι, άσχετα αν ανήκαν στους φίλους ή στους εχθρούς της. Πουθενά αλλού δεν διώχτηκε ή δεν ταπεινώθηκε τόσο όσο στη γενετειρά της, την Ελλάδα. Πολλοί εδώ την θεώρησαν ιδιοκτησία τους επειδή νοίωθουν ότι αυτή ταιριάζει καλύτερα στον κόσμο τους, στους "αριστοκράτες", στους "αρίστους", στους "ολυμπίους θεούς" και στα ξεχασμένα παράσιτα απάντων των "δεξιοαριστεροβασιλοχουντικοαναρχικών". Κάποιοι άλλοι, που στέρεψαν από ιδέες, επιχειρήματα και προτάσεις, ... της κόλλησαν ένα πρόσθετο, παντός καιρού και δόγματος, επιθετικό χαρακτηριστικό και την βάφτισαν "άμεση", "έμμεση", "λαϊκή", "συνταγματική", "κοινοβουλευτική", "ολυμπιακή", "δωδεκαθεϊκή" ή "βασιλοφασιστοσοσιαλιστική",  για να κρύψουν στην πραγματικότητα πίσω από το κάθε επίθετο την δική τους γύμνια στη σκέψη ή την ημιμάθεια τους στη γνώση ή και την αναισθησία τους στη ψυχή!
 Η Δημοκρατία δεν διαθέτει οπαδούς ή χορηγούς, δεν δίνει υποσχέσεις αλλά υποχρεώνει στην τήρηση και στο σεβασμό απ' όλους των κανόνων του παιχνιδιού της ζωής μας μέσα στην οικογένεια, στην κοινωνία και στο κράτος. 
Γίνε λάτρης και εραστής της και θα δεις ότι το κέρδος σου θα είναι μεγάλο. Κάνε ταμείο στη ζωή σου, αφού σιγουρευτείς ότι το παιχνίδι, που σε έβαλαν να παίξεις, .... δεν είναι στημένο ...!!! (Π.Γ.)

Νέα Φιλική Εταιρεία





.... ποιός τόλμησε να αναρωτηθεί ... αν σε 50 χρόνια θα υπάρχουμε ακόμη σαν λαός και σαν χώρα, άμα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τον δρόμο που χάραξαν όλοι αυτοί οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι επίορκοι, οι ανίκανοι και οι άχρηστοι της παρεούλας που μας κυβερνά επί δεκαετίες, πάντα εις υγείαν όλων ημών των κορόϊδων??? Αν ήμασταν για μια στιγμή ειλικρινείς τουλάχιστον απέναντι στον εαυτόν μας, θα αναγνωρίζαμε ότι ό κάθε ένας από δαύτους είναι χειρότερος απ' τον άλλον. Το σοκ της εξαθλίωσης μας έχει τόσο μπλοκάρει ψυχικά και διανοητικά, που προσπαθούμε με κουτοπονηριές, με εξυπνάδες, με ψευτομαγγιές, με ψεύτικα παχιά λόγια και με κροκοδείλια δάκρυα να αποκρύψουμε το φόβο και τον τρόμο που κουμαντάρει ψυχή και σώματι. Είδαμε τους δήθεν "δεξιούς" εθνοπατέρες να προδίδουν, ελαφρά τη καρδία, όλα τα ιερά και τα όσια της πατρίδας και δίπλα τους παρακολουθούμε τους επαγγελματίες "αριστερούς ανθρωπιστές" να αντιμετωπίζουν με εγκληματική αδιαφορία και κυνική απάθεια την εξαθλίωση της ανθρώπινης ζωής και να μην θέλουν να μοιράσουν ούτε ένα κομμάτι ψωμί στους πεινασμένους. Βιώνουμε καθημερινά το μεγαλείο της απανθρωπιάς των μισανθρώπων και εμείς δεν τολμάμε να αντιδράσουμε. Ξεχάσαμε τι θα πει τιμή, αξιοπρέπεια ή ντροπή και καταντήσαμε να γίνουμε οι στυγνοί συνεργοί στο έγκλημα που διαπράττεται κατά του εαυτού μας.

Νέα Φιλική Εταιρεία



ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ τον καρκινοπαθή, το νεφροπαθή, τον διαβητικό και τους άλλους, που η ασθένειά τους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ή και αυτούς που προσπάθησαν Χ-φορές χωρίς επιτυχία να αυτοκτονήσουν ... με "φυλάκιση" ή με  "θάνατο",  αν δεις ότι αποφάσισαν  από κοινού να πάρουν τα όπλα.
Βούλωσέ το καλύτερα και βάλε σε εφαρμογή το σχέδιο, "τρεχάτε ποδαράκια"!



Νέα Φιλική Εταιρεία
 
 




 ... θα είναι σίγουρα ένα  από τα βλακώδη σκουπίδια που συνηθίζει να εκστομίζει ο Άδωνης, αυτό που θα ανάψει το φυτίλι της μπαρουταποθήκης που κρύβουμε και στοιβάζουμε μέσα μας. Δεν είναι ανάγκη να του το "μαρτυρήσετε" ...  το γνωρίζει ήδη και γι αυτό φορά το XXL  διπλό αλεξίσφαιρο.  Παρακολουθείστε το(ν) ...  όπως πάντα από μια ασφαλή απόσταση......

Νέα Φιλική Εταιρεία




Πολλά κόμματα δέχονται τελευταία εκατοντάδες αιτήσεις από ανθρώπους που θέλουν να συμπεριληφθούν στις λίστες των υποψηφίων για τις επόμενες εκλογές. Πολλοί δε εξ αυτών αιτιολογούν την "βαρύτητα" της υποψηφιότητάς τους αποκλειστικά και μόνο με τον αριθμό των φίλων που έχουν να επιδείξουν στο διαδίκτυο και ειδικά στο ... Φ/Β. Για να είμαστε ειλικρινείς, αν εξεταστεί το θέμα υπό αυτό το πρίσμα, τότε τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να εκλεγεί πρωθυπουργός έχει η κα. Πέγκυ Ζήνα ...!
Αυτή τουλάχιστον θα μας λέει τη "λυπητερή" ... μελωδικά!

Νέα Φιλική Εταιρεία
 




 ... τραγωδία δεν αποτελεί η διάπραξη εγκλημάτων κατά του λαού επειδή ακολουθήθηκε στο κράτος της μεταπολιτευσης η πολιτική εκείνη, που έγινε σύμφωνα με τις συμβουλές και τις γνωμοδοτήσεις των εκατοντάδων κρατικοδίαιτων, θεωρητικών, κομματικών εγκάθετων, πανεπιστημιακών καθηγητών, που στην πράξη δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν ένα σκερπάνι από ένα κατσαβίδι ... αλλά ούτε και η σημερινή επιμονή τους, να απαιτούν να μας σώσουν, επιβάλλοντάς μας την ανεπάγγελτη γνώμη τους.
Τραγωδία είναι η δική μας ανεύθυνη συμπεριφορά με την οποία τους αντιμετωπίζουμε ακόμη σαν "θεούς" όπως και ο κομπλεξισμός και η αμορφωσιά μας που μας εμπόδιζε μέχρι τώρα να ... τους πάρουμε με τις πέτρες!!!


Νέα Φιλική Εταιρεία



15 Ιανουαρίου 2014

 ... τα ρυάκια της οργής ενώθηκαν και μετατράπηκαν σε χείμαρρο που σύντομα θα "ανδρωθεί" και θα γίνει το ποτάμι που θα πνίξει και θα παρασύρει με την ορμή του την προδοσία, το ψέμμα, την αδικία και την ξένη κατοχή στον ... πλήρη αφανισμό τους. ...  το όνομα δε αυτού,
"Ε.Α.Σ." (Ελληνικός Απελευθερωτικός Στρατός)

Νέα Φιλική Εταιρεία




 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και ειδικά αυτός που είναι σήμερα φτωχαδάκι, θα κληθεί στις κάλπες για να απαντήσει στο μοναδικό ερώτημα που θα του θέσει το κατοχικό καθεστώς ... : " Θέλεις να συνεχίσεις να πεινάς με το Σαμαρά, με τον Τσίπρα ή με κάποιον άλλο βλάκα στη θέση του ...πρωθυπουργού "???

Νέα Φιλική Εταιρεία




 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ "ΟΑΕΔ" και ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΡΚΕΤ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ....
ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΘΥΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ  Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία



H κατασκευή ενός χιλιομέτρου αυτοκινητοδρόμου με τρισήμισυ λωρίδες κυκλοφορίας ανα κατεύθυνση στοιχίζει στη Γερμανία το ένα τρίτο (1/3) απ' ότι μας ζητά ο Μπόμπολας όταν κατασκευάζει το ίδιο χιλιόμετρο εδώ στην Ελλάδα. Η γερμανική εταιρεία BVG κατασκεύασε  το σιδηροδρομικό δίκτυο του τραμ στην Αθήνα και ανέλαβε επιπλέον να εκπαιδεύσει στο Βερολίνο, όπου είναι υπεύθυνη για όλες τις αστικές συγκοινωνίες μαζί με το ΜΕΤΡΟ, τον προαστιακό της πόλης και το τραμ, τους Έλληνες οδηγούς των αμαξοστοιχιών. 
Γιατί η κατασκευή ενός χιλιομέτρου σιδηροτροχιάς για το τραμ των Αθηνών μας κόστισε το τετραπλάσιον, η δε εκπαίδευση των οδηγών το οκταπλάσιο απ' ότι στοιχίζουν οι ίδιες εργασίες στο Βερολίνο???  
Ποιός εισέπραξε αυτές τις μίζες κύριοι Εισαγγελείς??? 

Γιατί η επιθεωρηση εργασίας αποφεύγει, σαν τον διάολο το λιβάνι, να ερευνήσει τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του Μπόμπολα??? Είναι μήπως επειδή εκεί απασχολούνται αποκλειστικά μόνο Αλβανοί και Αφγανοπακιστανοί λαθρομετανάστες??? Χαίρουν ασυλίας τα εργοτάξια των εταιρειών οδοποιϊας που ανήκουν στο Μπόμπολα ή τα αντιμετωπίζουμε ήδη σαν κράτος εν κράτει??? 

Ποιός Έλληνας Εισαγγελέας θα αποδείξει επιτέλους ότι διαθέτει τα απαραίτητα "ωά" για να ερευνήσει σε ποιες τσέπες κατέληξαν  τα εκατοντάδες εκατομμύρια που δήλωνε ετησίως , επί οκτώ συνεχή έτη, η Hochtief στη φορολογική της δήλωση σαν δήθεν έξοδα που έκανε για να "λαδώσει" τους Έλληνες πολιτικούς και τους λοιπούς αξιωματούχους???  Αφού οι δηλώσεις αυτές ερευνήθηκαν και έγιναν πιστευτες από τη γερμανική εφορία, ποιός ο λόγος να μην γίνουν πιστευτές και από εμάς κ. Κώστα Λαλιώτη  και κα. Βάσω Παπανδρέου???  
Τα ίδια αίσχη και τέρατα συνέβησαν στις Σκουριές, στην πώληση του Πρίνου, στα υπόλοιπα Ολυμπιακά έργα και με λίγα λόγια παντού όπου το Ελληνικό κράτος έκανε παραγγελίες ή αναθέσεις. Αντί όμως τα αρχιλαμόγια σήμερα να σπάνε πέτρες στα κάτεργα, προσπαθούν τώρα να μας σώσουν πάλι, όπως κάνει ο Κώστας Σημίτης μαζί με το κίνημα των 58, ή βάφτισαν το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ αλλοιώς και προσπαθούν να οικοδομήσουν ένα  νέο πολιτικό φορέα, όπως ακριβώς  αυτό που κάνουν τώρα σαν να μην συνέβη τίποτε, οι Λαλιώτης, Αρσένης, Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου, Δρίτσας και οι υπόλοιποι με το ... ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Περστικά μας και αν μας άρεσε, βοήθειά μας!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: