x

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τελεσίγραφο στις εξουσίες.



Στις εκλογές της 17 Ιουνίου 2012 οι  Έλληνες πολίτες κλήθηκαν να εκλέξουν με την ψήφο τους  τα πολιτικά  προγράμματα, τα  κόμματα και τα άτομα που, σύμφωνα με τις επιταγές του Ελληνικού συντάγματος, θα αναλάμβαναν  να συνθέσουν την νέα κυβέρνηση και την νέα  αντιπολίτευση για την επόμενη τετραετία. Την επομένη των εκλογών έγινε από  όλους τους Έλληνες αντιληπτό, ότι άσχετα του τι  ψηφίσαμε, τα πραγματικά αφεντικά του τόπου μας δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μας ζητούσαν να τους εμπιστευτούμε και να τους τιμήσουμε με την ψήφο μας. Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ήταν μια φαρσοκομωδία του καθεστώτος των νενέκων που διεξήχθηκαν με βάση την έμπνευση, το σενάριο, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία των Γερμανών κατακτητών.

Η ανατολή του 2014 βρίσκει την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Θρηνούμε ήδη δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένους  και εκατομμύρια ανέργους και εξαθλιωμένους Έλληνες. Η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση παρουσιάζουν στην πολιτική τους περισσότερα κοινά σημεία παρά αντιθέσεις. Όλοι οι πολιτικοί υποστηρίζουν ανεξαίρετα από κοινού, το εξωφρενικό, ότι η χώρα δεν βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και ότι εφαρμόζεται το σύνταγμα.  Αντιμετωπίζουν την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του λαού με την ίδια μεσαιωνική αδιαφορία και  απάθεια,  κρατούν δε τα κροκοδείλια δάκρυα τους και τα παχιά λόγια συμπαθείας προς τους εξαθλιωμένους πάντα σε εφεδρική ετοιμότητα και μάλιστα  μόνο όταν είναι ανοικτά τα δημοσιογραφικά μικρόφωνα ή  "τρέχουν" οι τηλεοπτικές κάμερες. Φτάσαμε στο αδιανόητο σημείο να γίνουμε μάρτυρες της προσπάθειας των μελών ενός ιστορικού κόμματος της αντιπολίτευσης, που θέλοντας  να προστατεύσουν τα λαμόγια της Βουλής και τους κλέφτες του καθεστώτος, παρατάχθηκαν  δίπλα στις μονάδες των ΜΑΤ και των λοιπών ξένων μισθοφόρων όπου,  επιδεικνύοντας  τα ρόπαλά τους,  προσπαθούσαν να κατευνάσουν και να κοντρολάρουν την οργή του λαού.

Κανένα πολιτικό κόμμα δεν διαθέτει ένα πρόγραμμα με ξεκάθαρες εφαρμοστέες προτάσεις, όπου θα περιγράφεται με ποιο τρόπο θα βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο ή  για το που θα βρεθούν τα κεφάλαια, που απαιτούνται για τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας με μισθούς που θα επιτρέπουν στους εργαζόμενους μια αξιοπρεπή διαβίωση, χωρίς να καταφύγουμε στον δανεισμό ή στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ή .στην αύξηση της φορολογίας.  Η μοναδική διαφορά μεταξύ των κομμάτων της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης κατάντησε να είναι ... το "αν", το "πότε" και το "κατά πόσο" θα υπάρξει "διαπραγμάτευση", για τους όρους των δανείων, με τους Γερμανούς και τους τοκογλύφους δανειστές μας.

Ήρθε ο καιρός να βάλουμε έναν φραγμό στην ξεφτίλα μας και συνάμα στην ασυδοσία των προαγωγών μας που θεωρούν την μετατροπή της θανατικής καταδίκης μας σε ισόβια δεσμά ως "Σωτηρία". Απαιτούμαι από το κατοχικό καθεστώς των πολιτικών κηφήνων να σεβαστούν επιτέλους τα θεμελιώδη δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτών και να προστατεύσουν την ελπίδα τους για το αύριο που θα τους ξημερώσει. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την εφαρμοζόμενη πολιτική της εσχάτης προδοσίας και θεωρούμε την αναγγελία της διεξαγωγής εκλογών σε μια κατεχόμενη χώρα ως προσπάθεια του κατοχικού καθεστώτος να νομιμοποιήσει την κατοχή της εξουσίας, εμπαίζοντας και λοιδορώντας εμφανώς και αδιάντροπα το λαϊκό δημοκρατικό αίσθημα. Οι ατασθαλίες που παρατηρήθηκαν κατά την διεξαγωγή της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης με την λογιστική χρήση των διπλών εκλογικών καταλόγων διατηρούνται ακόμη φρέσκες στην μνήμη μας.
Η ενεργοποίηση του  άρθρου  120 του Ελληνικού Συντάγματος υποχρεώνει και εξουσιοδοτεί ταυτόχρονα τον κάθε  Έλληνα πολίτη να διαφυλάττει και να υπερασπίζεται με τον οιονδήποτε τρόπο τα σύμβολα, τα σύνορα όπως και την εθνική κυριαρχία ή ανεξαρτησία της πατρίδας του.

Καλούμε το πολιτικό καθεστώς των Αθηνών να εφαρρμόσει μέχρι την 10η Μαρτίου 2014  τα παρακάτω  λαϊκά αιτήματα αλλοιώς θα εφαρμοστούν στην πράξη όσα προβλέπονται  στο άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος:

1)   Τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους από μια ανεξάρτητη διεθνή αρχή ή επιτροπή εμπειρογνωμόνων.Έλεγχος της συμβατότητας και της νομιμότητας των δανειακών συμβάσεων του δημοσίου από ένα διεθνές δικαστήριο με βάση τη συνθήκη της Βιέννης και των συμφωνιών της Βασιλείας Ι, ΙΙ και ΙΙΙ. 
2)   Την άμεση  σύλληψη όλων των ξένων κατασκόπων  και των επιτρόπων που δρουν για λογαριασμό των Γερμανών και των συνεταίρων τους στην Ελλάδα.

3)   Την απαγγελία κατηγορίας  κατά παντός υπευθύνου αλλοδαπού ή ημεδαπού, για την διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, στην περίπτωση  που έλαβε μέρος στο σχεδιασμό, στην παραγγελία  και στην εκτέλεση  της γενοκτονίας  κατά των Ελλήνων.   
4)   Την αναδρομική ( από 01.08.1974 )  ακύρωση της κάθε είδους παραγραφής για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του ελληνικού δημοσίου, των οργανισμών του και γενικά κατά των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Την αναδρομική ( από 01.08.1974 ) ακύρωση της βουλευτικής και της υπουργικής ασυλίας για τα άτομα που διέπραξαν τα ίδια εγκλήματα. Την δήμευση της περιουσίας όλων όσων κριθούν ένοχοι από την δικαιοσύνη.

5)   Με βάση την γραπτή, δημόσια  παραδοχή του πρώην δικαστή και πρώην πρωθυπουργού, Παναγιώτη Πικραμμένου, ότι πολλοί Έλληνες πολιτικοί, δημόσιοι λειτουργοί, δικαστές, στρατιωτικοί και αστυνομικοί που είχαν ως μοναδικό γνώμονα την διαφύλαξη και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων  των τοκογλύφων και των δυνάμεων κατοχής, χρησιμοποίησαν το δημόσιο αξίωμά τους τοιουτοτρόπως ώστε  να καταστρατηγήσουν τους νόμους του κράτους και να παραβιάσουν το σύνταγμα. Απαιτείται η απομάκρυνση των επιόρκων  από την ενεργή υπηρεσία, να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και αν κριθούν ένοχοι, να δημευτούν οι  περιουσίες τους.
6)   Την ακύρωση όλων των συμβολαίων του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, όπου επιτεύχθηκαν τιμές κατώτερες του 75% της αντικειμενικής αξίας τους ή μικρότερες του 12πλασίου των επιτευχθέντων ετησίων επιχειρηματικών κερδών.

7)   Την μήνυση κατά του Γερμανικού κράτους και των αντιπροσώπων του για την ίδρυση μιας διεθνούςτρομοκρατικής οργάνωσης που είχε σαν μέλη εκείνες τις γερμανικές εταιρείες οι οποίες έκλειναν συμβάσεις με το ελληνικό δημόσιο τα τελευταία 40 χρόνια, αφού και επειδή χρηματοδοτούσαν  παράνομα  τους  Έλληνες πολιτικούς και αξιωματούχους και  αποσκοπούσαν  στην δόλια χρεοκοπία του ελληνικού κράτους, στον εκβιασμό των πολιτικών αντιπροσώπων του και των αξιωματούχων του, προκειμένου, υποδουλώνοντας τον Ελληνικό λαό,  να πετύχουν τον διαμελισμό  της  Ελλάδας. (Μια τυχόν καταδίκη της Γερμανίας από τα Ελληνικά δικαστήρια θα είχε σαν επακόλουθο την απαγόρευση της συμμετοχής των γερμανικών εταιρειών, για τουλάχιστον μια δεκαετία, σε διεθνείς κρατικούς διαγωνισμούς με τη συνέπεια να χαθούν τέσσερα εκατομμύρια θέσεις εργασίας από τη γερμανική αγορά). Τηνκαταγγελία του συμφώνου μη επιθέσεως (Παρίσι, 1953) με τη Γερμανία. Την τιτλοποίηση του συνολικού γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα (αναγκαστικό δάνειο, πολεμικές αποζημιώσεις και τόκοι )  και την κατάσχεση των γερμανικών περιουσιακών στοιχείων σε όλο τον κόσμο.

8)   Την κατάργηση όλων των νόμων που επέβαλαν στο ελληνικό κράτος οι δυνάμεις κατοχής με βάση τα συμφωνηθέντα στις δανειακές συμβάσεις.
9).   Την αποκλειστική εκμετάλλευση  του ελληνικού ορυκτού πλούτου από το ελληνικό κράτος.  
10)  Την ακύρωση της συμφωνίας  που έγινε, υπό την αιγίδα των Γερμανών, με τους Τούρκους για τον καθορισμό τηςΑΟΖ στο Αιγαίο και στην οποία προβλέπεται αφ' ενός  μια μοιρασιά 70:30 υπέρ των "φίλων και γειτόνων " μας και αφ' ετέρου η επικύρωσή της  από το διεθνές δικαστήριο για την θάλασσα στο Αμβούργο της Γερμανίας.

11)  Την αναδρομική ( 23.05,2010 ) αναπροσαρμογή  των κεφαλαίων και των τόκων όλων των τραπεζικών δανείωνσύμφωνα με την απώλεια ( εσωτερική υποτίμηση) που υπέστησαν τα μέσα εισοδήματα των Ελλήνων, δηλαδή την μείωσή τους  κατά 50%.  Απαγόρευση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για τους επόμενους 36 μήνες για όλα τα ακίνητα που ανήκουν σε μακροχρόνια ανέργους ή σε εργαζόμενους με ένα καθαρό ετήσιο εισόδημα κάτω στον 30.000 € .  Αναδρομική ακύρωση όλων των ήδη πραγματοποιηθέντων  κατασχέσεων και πλειστηριασμών σε ακίνητα των προηγουμένως αναφερθέντων, που  κατακυρώθηκαν στον πλειοδότη σε τιμή που ήταν κατώτερη του 60%  της καθορισθείσας αντικειμενικής αξίας τους.
12)  Την κοινωνική πρόνοια για μια αξιοπρεπή διαβίωση, τουλάχιστον στα όρια της φτώχειας (7.180.-€ ) όλων των Ελλήνων  πολιτών που είναι άνεργοι ή ανίκανοι να εργαστούν. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική  και νοσοκομειακή περίθαλψη για όλους τους  Έλληνες πολίτες.

13)  Την θεσμοθέτηση ενός κατωτάτου ωρομισθίου για τον ανειδίκευτο εργάτη στα 06,50 €. Αυστηρές, αυτεπάγγελτες, ποινικές κυρώσεις κατά της ασυδοσίας των εργοδοτών που δεν σέβονται την εργασιακή νομοθεσία και εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως την ανάγκη των εργαζομένων τους.
14)  Τον λεπτομερή δικαστικό έλεγχο όλων των συμβάσεων του δημοσίου με τους  Έλληνες μεγαλοεργολάβους, καναλάρχες, εφοπλιστές και βιομηχάνους.
15)  Την μείωση των τιμών στα τρόφιμα και  της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου, του πετρελαίου θέρμανσης  και του πόσιμου νερού  κατά 40%.

16)  Την κατάθεση προτάσεων για την εξέυρεση   κεφαλαίων,  που θα απαιτηθούν για να γίνουν οι δημόσιες επενδύσεις στην έρευνα και στην παραγωγή  χωρίς να αναγκαστεί το κράτος να καταφύγει στον δανεισμό, στην αύξηση των φόρων και των εισφορών ή στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 
17)  Την κατάθεση  εφαρμοστέων προτάσεων για την δημιουργία ετησίως  30.000 νέων θέσεων εργασίας   στην πρωτογενή αγορά και τουλάχιστον άλλων 150.000 θέσεων εργασίας στην δευτερογενή  και μάλιστα  με μέσους ακαθάριστους μισθούς στα 30.000.-€ ή στα 18.000.-€ ετησίως αντίστοιχα.

18)  Την αύξηση των κονδυλίων που προορίζονται για την παιδεία κατά 40%.  Εξασφάλιση της πρόσβασης στην  δωρεάν παιδεία σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
19)  Την επιστροφή των "κλεμμένων" στα ασφαλιστικά ταμεία, στα δημόσια ταμεία  και στους ιδιώτες μικρομολογιούχους.
20)  Την  έντιμη φορολόγηση των Ελλήνων. Την αλλαγή της  ληστρικής  φοροεισπρακτικής νοοτροπίας του κράτους. Την επαναφορά του αφορολόγητου ποσού ανά ενήλικα φορολογούμενο στο ύψος του στατιστικού ορίου της φτώχειας. Την εφαρμογή των νόμων που διέπουν την καταπολέμηση της φοροκλοπής, της εισφοροκλοπής και του λαθρεμπορίου σε όλους τους Έλληνες ανεξαίρετα. Να κληθούν οι εργολάβοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες, οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι να επιστρέψουν στα δημόσια ταμεία ότι έκλεψαν τις τελευταίες δεκαετίες και να αναλάβουν να πληρώνουν στο εφεξής τους φόρους και τις εισφορές που τους αναλογούν.

21)  Την ανελλιπή και την διαρκή φύλαξη των ελληνικών συνόρων και την διαρκή εφαρμογή των νόμων για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Την άμεση απέλαση όλων των καταδικασθέντων αλλοδαπών  ( σε ποινές άνω των 12 μηνών ).   Τον εκμοντερνισμό των μέσων και των εργαλείων που πρέπει να έχει στην διάθεσή της  η Ελληνική Αστυνομία και την εξασφάλιση της αριθμητικής ενίσχυσης της δύναμής της.  Επαναφορά των μισθών των ενστόλων της ΕΛ.ΑΣ τουλάχιστον στα επίπεδα που ίσχυαν τον Φεβρουάριο του 2010.
22)  Την άμεση ποιοτική και αριθμητική ενίσχυση  του αξιόμαχου των Ε.Δ.. Την επαναφορά του μισθολογίου των στρατιωτικών στα προ της κρίσης επίπεδα. Την απομάκρυνση των Γερμανών στρατιωτικών από τα κέντρα επιχειρήσεων των Ε.Δ και από την θέση του "συμβούλου" που κατέχουν στις καίριες μάχιμες μονάδες  της χώρας. Την ακύρωση όλων των συμφωνιών που έγιναν κατ' εντολή των Γερμανών για την αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων και του ψευδοκράτους των Τούρκικών κατοχικών στρατευμάτων στην Κύπρο.

23)  Τη σύνταξη ενός σχεδίου Β'  που θα προβλέπει την  τυχόν έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
24)  Τη νομοθετική πρόβλεψη για την δυνατότητα της  άμεσης σύγκλισης μιας συντακτικής εθνοσυνέλευσης που θα αποτελείται αποκλειστικά από εξωκοινοβουλευτικούς λαϊκούς αντιπροσώπους και που  θα είναι αρμόδια να συντάξει το νέο σύνταγμα και να το προτείνει προς κρίσην στον Ελληνικό λαό. 

Τα προαναφερθέντα σημεία αποτελούν μόνο ένα μικρό κομμάτι από τα στοιχειώδη που οφείλουν να γίνουν αμέσως στον τόπο μας. Προϋποθέτουν την αλλαγή της νοοτροπίας εκείνων των ανθρώπων που εκτίμησαν μέχρι πρότινος την επίτευξη ενός "δημοσιονομικού πλεονάσματος", έστω και πλασματικού, περισσότερο ακόμη  και από την διαφύλαξη των αξιών ή  την προστασία των ανθρωπίνων ζωών. Οι "άνθρωποι των εξουσιών" έχασαν κάθε συναίσθημα  τύψης και ενοχής και προτίμησαν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των νεκρών μας, μόνο και μόνο για  να εξυπηρετήσουν τις ορέξεις και τα συμφέροντα των ξενόφερτων αφεντικών τους. Ελπίζουμε ότι τώρα, την εσχάτη ώρα,  θα τους φωτίσει ο Θεός να ξαναβρούν την ανθρωπιά και τη νοημοσύνη τους. Τα πάθη και οι θυσίες του λαού που χαραμίζονται στο βωμό της άτεγκτης, της βάρβαρης και της ανθελληνικής πολιτικής, πρέπει να σταματήσουν.  Ο Έλληνας, ο ελεύθερος πολιορκημένος, δεν πρόκειται πια να τους ξανακάνει τη χάρη  και  να αυτοκτονήσει αλλά τώρα θα επιχειρήσει την ηρωϊκή "έξοδό" του ....

Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com   


Υ.Γ:      
  

MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις
  TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
    'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)
  
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 18 Aπριλίου 2001

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΑΠOΣΤOΛOΣ XΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: