x

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

DEEP NET:ME AYTO TO ΆΡΘΡΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΏΤΗΣΗ ???(PHOTOS)

ME AYTO TO ΆΡΘΡΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΏΤΗΣΗ ???????????
ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΊΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ---- ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Η αναζήτηση στο διαδίκτυο σήμερα, μπορεί να συγκριθεί με το να προσπαθήσουμε να απλώσουμε ένα δίχτυ σε όλη την επιφάνεια ενός ωκεανού. Ενώ ένα μεγάλο μέρος μπορεί να πιαστεί στο δίχτυ, εξακολουθεί να υπάρχει ένας πλούτος πληροφοριών που είναι βαθειά, και ως εκ τούτου τον χάσαμε!
Ο λόγος είναι απλός: Οι περισσότερες πληροφορίες του Ιστού είναι θαμμένες πολύ κάτω σε ιστοσελίδες που δημιουργούνται δυναμικά, και οι παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης δεν τις βρίσκουν.
Εδώ είναι μερικά γεγονότα σχετικά με το Deep Web:
· Η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το βαθύ Web είναι σήμερα 400 με 550 φορές μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως ορίζει το World Wide Web.
· το Deep Web περιέχει 7.500 terabyte πληροφοριών ενώ το «επιφανειακό Web» (εκείνο δηλαδή το Web που βρίσκουμε από τις παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης) περιέχει 19 terabyte πληροφοριών.
· το «Deep Web» περιέχει περίπου 550 δισεκατομμύρια μεμονωμένα έγγραφα σε σύγκριση με το 1 δισεκατομμύριο που υφίστανται στο «επιφανειακό Web».
· Περισσότερες από 200.000 βαθιά κρυμμένες ιστοσελίδες υπάρχουν σήμερα.
· Οι εξήντα, μόνον, από τις μεγαλύτερες βαθιά κρυμμένες τοποθεσίες Web περιέχουν συνολικά περίπου 750 terabytes πληροφοριών – ήδη, αυτές από μόνες τους, υπερβαίνουν το μέγεθος του «επιφανειακού Web» κατά σαράντα φορές.
· Το βαθύ Web είναι η μεγαλύτερη αναπτυσσόμενη κατηγορία των νέων πληροφοριών στο Διαδίκτυο.
· Oι Deep ιστοσελίδες τείνουν να είναι πιο περιορισμένες, με βαθύτερο περιεχόμενο, από τους συμβατικούς χώρους του «επιφανειακού Web».
· Η ποιότητα του περιεχομένου του Deep Web είναι 1.000 έως 2.000 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του «επιφανειακού Ιστού».
· Το περιεχόμενο Deep Web είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε ανάγκη πληροφόρησης και αγοράς.
· Περισσότερο από το ήμισυ του περιεχομένου του Deep Web βρίσκεται σε συγκεκριμένες βάσεις δεδομένων.
· Ένα πλήρες ενενήντα πέντε τοις εκατό από το Deep Web είναι προσβάσιμες στο κοινό πληροφορίες – που δεν υπόκεινται σε τέλη ή συνδρομές.
Αυτοί που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, είναι χάκερ, επιστήμονες, έμποροι ναρκωτικών, αστρονόμοι, δολοφόνοι, φυσικοί, επαναστάτες, κυβερνητικοί υπάλληλοι, αστυνομικοί, ομοσπονδιακοί, τρομοκράτες, διεστραμμένοι, ανθρακωρύχοι δεδομένων, απαγωγείς, κοινωνιολόγοι κλπ. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι άνθρωποι παντός είδους ηθικής.
Θεωρώ, λοιπόν ότι το θέμα αυτό ως εντελώς συναρπαστικό και πρέπει να μελετηθεί περαιτέρω.
Αν και υπάρχουν τόνοι των Bad Seeds, που κατοικούν σ’ αυτόν το «βαθύ ιστό», υπάρχουν επίσης καλοί σπόροι που επιθυμούν να διαδώσουν τις πληροφορίες τους γρήγορα και πιο συχνά ανώνυμα, για να αποφευχθεί η νομική ή ηθική διακλάδωση.
Το Deep Web, είναι ένας κόσμος που πλοηγείται από περιθωριακούς αποξενωμένους μοναχικούς τύπους που ζουν στην άκρη της κοινωνίας.
Οι χρήστες του Deep Web, ένας ελεεινός και ανεξέλεγκτος υπόκοσμος όπου οι καουμπόηδες της κονσόλας, όπως οι ντετέκτιβ των φιλμ noir, διασυνδέονται με κακοποιούς, απόβλητους, οραματιστές, με διαφωνούντες και απροσάρμοστους.
Το Επιφανειακό ιντερνέτ, φαίνεται σε αντίθεση ένα γαλήνιο, στείρο, χωρίς γεύση, τελείως ανώνυμο, με τη δική του συναλλαγματική ισοτιμία, που υφίσταται αποκλειστικά και μόνο στον εικονικό χώρο για τελείως ανώνυμες συναλλαγές.
Μην το παίξετε ξύπνιοι και αρχίσετε να κάνετε κλικ σε συνδέσμους που βλέπετε στο hiddenwiki, αλλά τρυπώστε το κεφάλι σας στην πόρτα του και θα δείτε ότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει με την αναρχία της σύγχρονης κοινωνίας.
Μην περιμένετε να δείτε σελίδες, όπως το Facebook, κλπ. Ούτε πολλά φρου-φρου και καλοστοιχισμένες εικόνες.
Εδω η πληροφορία είναι πληροφορία. Και οι πληροφορίες είναι λέξεις. Θα βρείτε λοιπόν κείμενα, γεμάτα πληροφορίες.
Ενώ ο… πλούτος των πληροφοριών στο Deep Web είναι πολύ μεγάλος, δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στα περισσότερα θέματα, οι πληροφορίες είναι ακριβώς εκεί.
Το θέμα είναι το τι θα επιλέξετε να κάνετε με τις πληροφορίες αυτές, που μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα ή και φυλάκιση ακόμη!
Αναφέρομαι στην παραγωγή, την αποθήκευση, την ανταλλαγή, τη μεταφορά πληροφοριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: