x

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Οι διοργανωτές και χορηγοί της πορτοκαλί εξέγερσης στην Ουκρανία προβληματίζονται από τις εξελίξεις στην Κριμαία

20140301-084331.jpg

Ο πρόεδρος Ομπάμα προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Κριμαία!Ευτυχώς η Ρωσία δεν έχει επέμβει, τις καταλήψεις των αεροδρομίων τις κάνουν ένπολοι μάλλον απ’ τον Άρη…
Για το είδος των συνεπειών φήμες λένε ότι είτε θα τους ρίξει το βλήμα τον παπανδρέου είτε θα προβάλει στρηπτίζ της Ολμπράιτ, που εντάσσεται στα βιολογικά όπλα τα οποία προκαλούν μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες. 
Αυτοί που ξέσκισαν και κομμάτιασαν την Γιουγκοσλαβία τώρα ανησυχούν για την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας! Συγκινηθήκατε;;;
Κάθε παραβίαση της ανεξαρτησίας θα επιφέρει μεγάλη αποσταθεροποιήση στην περιοχή είπε ο πορτκαλΟμπάμα. Το παρατηρήσαμε κι εμείς! Η πορτοκαλί παραβίαση την ανεξαρτησίας σήκωσε την Ανατολική Ουκρανία στο πόδι και προκάλεσε εξωγήινη επέμβαση στην Κριμαία!! 
Με αποτέλεσμα να προβληματιστούν οι δυνάμεις του ΔΝΤ που θέλουν να την φάνε ολόκληρη. Δεν οργάνωσαν τέτοιο πορτοκαλί πραξικοπηματουά σαν τα Δεκεμβριανά του ’08 και το χρυσοπλήρωσαν για να φάνε μισή Ουκρανία! Δίκιο έχουν οι άνθρωποι … άνθρωποι… ναι…
Τα ρωσικά και τα ελληνικά απαγορεύθηκαν από το νέο “δημοκρατικό” καθεστώς, ενώ ο ραββίνος του Κιέβου καλεί τους πιστούς του να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια απ’ την πόλη κι όσοι μπορούν να φύγουν κι απ’ την χώρα. Δηλαδή κινδυνεύει η ζωή τους;;; Μάλλον, αλλά ως γνωστόν όταν το ΔΝΤ έρχεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στην ζωή φεύγουν τρέχοντας.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα θίγονται επιλεκτικά μόνον απ’ όποιον προτίθεται να θίξει το ΔΝΤ και τα συμφέρντά του!!!
Όταν το ΔΝΤ υπηρετείται ό,τι και να γίνει είναι καλώς καμωμένο.
Οι κομιτατζήδες των AJC και παγκοσμιοσύμβουλοι τύπου Χάρρις που ξεσαλώνουν στον παρεμβατισμό όσον αφορά την Ελλάδα κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν στην περίπτωση της Ουκρανίας.
Παίζουν την πινακοτή! Πινακοτή! Πινακοτή! Από το άλλο μου τ’ αυτί!
Γιατί άραγε αυτή η επιτήδεια σιωπή; Μήπως γιατί τα παληκάρια αυτών των κομιτάτων και το ΔΝΤ είναι το ίδιο μαγαζάκι;
Κι όποιος το εξυπηρετεί χαίρει απόλυτης προστασίας ό,τι κι αν κάνει!
Τα “ανθρώπινα δικαιώματα” καταπατούνται μόνον όταν θίγεται η παρουσία και η λειτουργία του “εργαλείου” κλοπής των εθνικών πλούτων που λέγεται ΔΝΤ.
Άντε βρε παληκάρια των κομιτάτων σε καλή μεριά η μισή Ουκρανία. Η αλλη μισή κατελήφθη από τους ανώνυμους οπλισμένους.
Α! Μην ξεχάσουμε, μπράβο και στο υπ.εξ. που και στην περίπτωση της Ουκρανίας για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος των πορτοκαλί απαιτήσεων, μακριά από “μικροεθνικές επιδιώξεις”, απόλυτα ταυτισμένο με τη φωνή του ΔΝΤ! (για αυτό και η εκκωφαντική σιωπή του)
Συγχαρητήτρια!
 


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: