x

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Τα πράγματα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:Πολλοι από εσάς είστε επικριτές μας ,σύντομα θα καταπιείτε γλώσσα και εγωισμό , σύντομα θα κατανοήσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί -οι αληθινοί που με μόνο στόχο την πατρίδα έχουν θέσει σκοπό Ζωης να αντισταθούν!
Αυτό είναι το πρώτο e-mail που έστειλε το http://www.3660.gr στους συνδρομητές του newsletter του ...πόσοι από εσάς θα κατανοήσετε τι έχει ήδη δημιουργηθεί και πόσες μάχες νικήθηκαν για να δημιουργηθεί;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο STRANGER ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ !
Θέλω να σε καλωσορίσω προσωπικά στην μεγάλη οικογένεια τουhttp://www.3660.gr ...
Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ στην παρούσα στιγμή ....
Σου έχω ξαναπεί ότι τα πάντα είναι σκαλοπάτια ,ιδίως όταν όλα όσα θες να κάνεις δεν θες να προλάβει το κατεστημένο να τα αντιληφθεί!
Είσαι από τα πρώτα μέλη μιας επαναστατικής πλατφόρμας που θα σου δώσει τα εργαλεία να ενωθείς άλλα και να πιέσεις την αγορά σε οτιδήποτε ψάχνεις!
Θα σου πω λίγα λόγια για το πως θα λειτουργήσουμε , θα σου πω όσα αυτή την στιγμή μας επιτρέπεται να πούμε ώστε να γίνεις ένας πραγματικός πρεσβευτής της μεγαλύτερης αντίστασης που έκανε ποτέ χώρα ενάντια στους επικυρίαρχους!
Θέλω να θυμάσαι ότι στα βίντεο μου σου ζητάω να ξυπνήσεις την κρίση και την καρδιά σου ώστε να μπορέσεις να με εμπιστευτείς .
Στο http://www.3660.gr θα μπορείς να ενωθείς με άλλους συνανθρώπους σου από όλο τον κόσμο που ψάχνει αυτό που και εσύ έχεις ανάγκη , θα σου δώσω ένα πεζό παράδειγμα άλλα μην βιαστείς να πιστέψεις ότι κατανόησες μέχρι να τελειώσει όλη η παρουσίαση μας...
Π.Χ Ψάχνεις να αγοράσεις μια σόμπα πετρελαίου , οι σόμπες όμως πετρελαίου που τις κινούν δέκα εταιρίες στην Ελλάδα έχουν υψηλή τιμή , μέσα από τοhttp://www.3660.gr θα μπορείς να δημιουργήσεις μια ένωση-πισίνα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ψάχνουν ότι και εσύ και έτσι να ζητήσεις από τους προμηθευτές μεγαλύτερο όγκο αγοράς π.χ 20 σόμπες πετρελαίου....μέχρι εδώ όλα καλά και δεν πετύχαμε και κάτι το τόσο απίστευτο μπορείς να σκεφτείς ...έχε υπομονή!
Οι προμηθευτές βλέπουν την συνολική προσφορά και μπαίνουν σε ένα ανταγωνιστικό και αρνητικού πρόσημου διαγωνισμό ...δηλαδή...Ο προμηθευτής ένα δίνει τιμή 100 ευρώ η μια σόμπα ..αν ο προμηθευτής 2 θέλει να πάρει την παραγγελία θα πρέπει να δώσει χαμηλότερη τιμή κοκ....κερδίζει την προσφορά ο προμηθευτής με την μικρότερη τιμή!
Από υπηρεσίες μέχρι προϊόντα η ότι άλλο σκεφθείς ,π.χ οργανώσεις ,συγκεντρώσεις ,πάρτη, κέτερινγκ ,επισκευές ,κατασκευές , γιατροί ,οδοντίατροι ότι μα ότι σκεφθείς μέσα από το http://www.3660.gr θα καταφέρεις αν το κάνεις συνείδηση να πιέζεις συνέχεια προς τα κάτω την αγορά και την ανάγκη !
Καλά και μέχρι εδώ άλλα δεν είναι δα και το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ ίσως σκεφθείς ...σου είπα άνοιξε καρδιά και εχε μου εμπιστοσυνη!
Η αγορά σήμερα και όχι μόνο στην χώρα μας έχει στεγνώσει ολοκληρωτικά , ο επιχειρηματίας σήμερα καίγεται ποιο πολύ από όλα για ρευστότητα και πολλές φορές για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στα τρέχοντα έξοδα ,από δάνεια έως επιταγές είναι αναγκασμένος να πουλήσει και κάτω του κόστους ! Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πια για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους θα έκαναν ακόμα και ταξίδι πολλών χιλιομέτρων για να πάρουν ένα μερεμέτι!
Εδώ είναι που η κρίση μας δείχνει τον δρόμο της ένωσης , η ένωση μας μπορεί να βοηθήσει αμφότερες πλευρές να κρατήσουν άμυνα και να παραμείνουν όρθιες !
Άλλα ακόμα και με όλα αυτά η απόλυτη αντίσταση δεν θα έχει έρθει ..ακόμα και αν το http://www.3660.gr έκανε αυτή την φοβερή κίνηση δεν θα είχε δημιουργήσει την απόλυτη αντίσταση!
Είμαστε σε ένα εικονικό οικονομικό πόλεμο , σε ένα πόλεμο που κανείς από τους κατέχοντες την εξουσία δεν πήρε αντίμετρα όπως όφειλε ! Αρα ο κλήρος πέφτει σε σένα και εμένα ..πέφτει στα γρανάζια ,στα προβατάκια των επικυρίαρχων !
Ο πόλεμος είναι παγκόσμιος και εκτελείτε από 100 πανίσχυρες οικογένειες με μοναδικό τους όπλο το χρήμα και το δικό μας σφάλμα να εγκλωβίσουμε το χρόνο μας (το πολυτιμότερο αγαθό μας ) μέσα στα συμβόλαια του χρήματος !!
Άκουσε με φίλε μου , φίλη μου , αδερφέ μου ,αδερφή μου ....για να νικήσουμε μόνοι μας ...για να αντισταθεί η Ελλάδα μας θα πρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας όπλο .....!
Αυτό το e-mail στέλνετε στους πρώτους 660 ανθρώπους που αποφασίσατε να μάθετε πρώτοι όλα όσα σας λέω ότι έρχονται σαν την μεγαλύτερη αντιστασιακή κίνηση ! Αυτή την στιγμή που σου γράφω μπορώ να σου πω μόνο ότι θα χρειαστώ να γίνεις πρεσβευτής μας , μάχιμος ,έτοιμος και με καθημερινή ασχολία να προωθήσεις το πρώτο σκαλοπάτι αντίστασης ..το http://www.3660.gr
.....Γιατί; Γιατί είναι το πρώτο σκαλοπάτι ; Γιατί δεν σου λέω ακόμα τι υπάρχει; ...Γιατί ο πόλεμος που θα ξεκινήσει όταν θα είμαστε έτοιμοι θα είναι ανηλεής , θα είναι από όλα τα μέτωπα ,θα είναι από όλες τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου για να μας σταματήσουν!
Θέλουμε δεν θέλουμε το μοναδικό όπλο που έχει μείνει στους ελευθέρους ανθρώπους είναι το κομμάτι του ελευθέρου ίντερνετ ! Είναι το κομμάτι που ο καθένας από εμάς μπορεί να πει την άποψη του και να επηρεάσει έναν ακόμα συνάνθρωπο! Αυτό είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε στα χέρια μας αυτή την στιγμή ..δεν πρέπει να το κάψουμε ,δεν πρέπει να το χάσουμε!
Επειδή έχουμε ανάγκη μετά από αυτό το γραμμα να προωθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις το http://www.3660.gr όπου σταθείς και όπου μπορείς σαν πρεσβευτής μας πρέπει να σου δώσω ένα στοιχείο του τι ολοκληρώνει το http://www.3660.gr
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες που σου ανέλυσα , ότι χρειαστεί να αγοράσεις και ότι θα κερδίσουν οι εταιρίες ενδιαφερόμενοι .... θα μπορούν να τις κερδίσουν σε ένα μη υπαρκτό μέχρι αυτη την στιγμή νόμισμα!
...Είσαι έτοιμος να φτιάξει η Ελλάδα το δικό της νόμισμα , να κόψει νόμισμα ΔΙΚΟ ΤΗΣ! Κατανοείς την σημασία αυτού που σου λέω;Το μέγεθος της αντίστασης σε ένα εικονικό οικονομικό πόλεμο; Θέλεις να είσαι ο πρωτεργάτης ; Θέλεις να είσαι ο πρεσβευτής την ελληνικής αντίστασης ;
Αμ έπος αμ έργον ....
Κανε το έργο μας γνωστό σε όσους ξέρεις και εγώ από την μεριά μου σου υπόσχομαι θα κάνω το έργο μας γνωστό παγκόσμια !
Μοίρασε το λινκ του http://www.3660.gr ΤΩΡΑ ..

Stranger...Μην ρωτάς θα νικήσουμε; Πολέμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: