x

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ....Αυτό που έρχεται δεν θα διαρκέσει λίγο , θα διαρκέσει αρκετά χρόνια και θα είναι ότι ποιο σκοτεινό έχει απόδειξη η ιστορία της ανθρωπότητας!
Ο εγωισμός δεν θα είναι και το καλύτερο στοιχείο σου για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις!
Ο παρτακισμος θα είναι ίσως το χειρότερο ελάττωμα σου που θα πληρώσεις πολύ σκληρά στα χρόνια που έρχονται!
Σήμερα δυο εκατομμύρια Έλληνες ακροβατούν πάνω στο σχοινί της ανέχειας και της φτώχειας!
Εσύ λοιπόν που "έχεις" ακόμα καλό θα ήταν να σκεφθείς με ποιον τρόπο και με ποια εργαλεία θα μπορούσες από σήμερα κιόλας να προσφέρεις βοήθεια και στον εαυτό σου και στους άλλους!
Θες δεν θες τα δίκτυα είναι αυτά που σε τέτοιες εποχές αναγκαστικά ευδοκιμούν και δίνουν μια ίση ευκαιρία σε όλους να επιπλεύσουν πάνω την άβυσσο της οικονομικής ανυπαρξίας!
Όπως ακριβώς σε μια εποχή που ζέχνει από ψέμα ευδοκιμούν τα άκρα!!! ...Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο ..τα άκρα έχουν την τιμητική τους; ...Είναι φυσικό φαινόμενο παλικάρι μου ..όταν το ψέμα κυριαρχεί η μάζα συσπειρώνετε στα άκρα ...όπως ακριβώς κάνουν τα άτομα μιας εκρηκτικής ύλης λίγο πριν την έκρηξη !
Δεν διατίθεμαι να μασησω εγώ για σένα την επίγνωση σου , δεν διατίθεμαι να σου δείξω την ιστορία του ανθρωπίνου γένους που αυτή την στιγμή επαναλαμβάνεται σαν καρμπόν...δες μόνος σου τι γινόταν το 1939 ... τι έκαναν οι άνθρωποι ..με ποιο τρόπο επιβίωσαν... !
Κάθε μέρα κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα όνειρο , να καταφέρω με όλους τους τρόπους και τα μέσα να ενώσω τους ανθρώπους πριν τους ενώσει ο φόβος . Αν ενωθούν πριν τότε θα έχουν και αφυπνισθεί αν ενωθούν με φόβο δεν θα έχουμε κάνει καμία πρόοδο στην μάχη της συνείδησης !
Κάθε μέρα κοιτάω ποιοι συνάνθρωποι μου χρειάζονται την επόμενη κίνηση μου ώστε να έρθει το χαμόγελο της ελπίδας ξανά στα χείλη τους!
Δεν ψάχνω τους κονομημενους παλικάρι μου ,αν έψαχνα αυτούς δεν θα έκανα δίκτυο σε χρυσό άλλα σε χρηματιστηριακά πακέτα ,αν έψαχνα αυτούς θα έπρεπε να κάνω και ειδικό φροντιστήριο αλτρουισμού σε ανθρώπους που το μόνο που γνώρισαν μέχρι σήμερα είναι το ...ο κώλος μου να είναι καλά !
Ψάχνω εσένα που μοιάζουμε , εσένα που κατανοείς ότι μπροστά μας έχουμε δύσκολο δρόμο ,εσένα που έχεις ακόμα λίγες δυνάμεις και θες ταυτόχρονα να στηρίξεις τους πρώτους που έπεσαν στην μάχη της εξαθλίωσης!
Το δίκτυο του χρυσού καλώς η κακώς έκανε αυτό που φαντάστηκα, στήριξε οικογένειες να συνεχίσουν να έχουν στέγη , στηρίζει ακόμα πατεράδες να κοιτάνε με τιμή και περηφάνια την οικογένεια τους! Εγώ ,εσύ ,όλοι μας πρέπει να ξεπεράσουμε παιδεία και λανθασμένο εγωισμό και να δούμε τα πράγματα από την αρχή με νέα οπτική γωνία!
Είμαστε μέσα σε ένα πολύ παράξενο πόλεμο , είναι αναγκαστικό και καθήκον να αμυνθούμε , να χρησιμοποιήσουμε ΔΥΣΤΗΧΩΣ μεθόδους και συστήματα που στην ΟΥΣΙΑ δεν μας γεμίζουν σαν ανθρώπους ΑΛΛΑ γεμίζουν την κοιλιά αυτών που έπεσαν!
Καλος ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ίσως κάποιες φορές άλλα όταν είσαι μέσα στο πεδίο της μάχης και γύρω σου κάθε μέρα πέφτουν κορμιά πρέπει να περάσεις σε ανορθόδοξο πόλεμο!
Ένας από αυτούς είναι και τα δίκτυα ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ αν εσύ έχεις άλλο τρόπο , άλλο εργαλείο να σε κάνει να βοηθάς τον εαυτο σου άλλα και τους άλλους , αν έχεις άλλο μεσο η σύστημα να ταΐσεις άλλα και να μάθεις τον συνάνθρωπο σου να ψαρεύει ...τότε πες το μου και μένα να έρθω να βοηθήσω !
Επειδή όμως το έψαξα πολύ καλά ξέρω ότι δεν έχεις , από το να μένεις λοιπόν απαθής ,άβουλος και αμέτοχος με την κριτική έτοιμη σου προτείνω να έρθεις να κάνουμε αυτό που πρέπει και για το δικό σου μέλλον άλλα και για τους συνανθρώπους σου ...στο λέω σήμερα με τα σημερινά δεδομένα με την σημερινή ανάγκη !!
Θα διαρκέσει πολύ παλικάρι μου , κάθε μέρα που αφήνεις να περνά μέχρι να το κατανόησεις στερείς από ένα συνάνθρωπο σου άλλα και από τον εαυτο σου την ευκαιρία να αντισταθείς!
Ελα να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο και να τους στερήσουμε το λάδι από την μηχανή τους , ελα να πάρουμε πίσω τον χρυσό που μας πήραν ,όχι γιατί είμαστε λάτρεις της ύλης και του χρυσού άλλα γιατί σε ένα πόλεμο θέλεις υλικά να στηρίξεις τους στρατιώτες σου!
Γνωρίζεις ότι ετοιμάζω κάτι πολύ σημαντικό , σε έχω ενημερώσει με βίντεο , όλα είναι σκαλοπάτι πάνω σε ένα ακόμα σκαλοπάτι, αν δεν υπήρχε το ένα δεν θα μπορούσε να υπάρχει το άλλο ....Στο λέω ξεκάθαρα όταν τελειώσω με όλο το φορτίο που έχω στην πλάτη μου ....ένα πράγμα θα πεις ...Έπρεπε να τον εμπιστευτώ ποιο γρήγορα!!!

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια: