x

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Είμαι εδω για να εμποδίσω την συγκομιδή , βοήθησε με να το κάνουμε μαζί...


Ο πλανήτης είναι ήδη τσιπαρισμένος και νοητικά προετοιμασμένος να αποδεχθεί και να συμμετέχει σε μια αποκάλυψη !
Όλα όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν είναι απλά το αποτέλεσμα όσων εμείς αποδεχόμαστε και αποζητάμε !
Στόχος μου είναι να ανακάμψω και σε συνειδησιακό άλλα και σε υλικό επίπεδο αυτή την στημένη πραγματικότητα!
Για να το καταφέρω χρειάζομαι την βοήθεια σου !
Χρειάζομαι εσένα που κατανοείς όλα όσα σου δείχνω , που κατανοείς ότι η σχιζοφρένεια εχει χτυπήσει κόκκινα ,που κατανοείς πλέον ότι οι συνάνθρωποι μας έχουν ανίκητο ιό αυτοκαταστροφής φυτεμένο στην νόηση τους μέσω των πιστευω τους!
Είμαι εδώ σαν άνθρωπος με στόχο και όραμα την ένωση όλων μας ενάντια σε μια μηχανή υποδουλωσής , σε μια μηχανή προπαγάνδας και κατασκευής πειθήνιων πρόβατο ρομπότ που σαν στόχο έχει την την απόλυτη θυσία και συγκομιδή της ανθρωπινης ψυχής !
Χρειάζεται αφυπνισμενη καρδια και κρίση , ποτέ δεν είπα ότι θα είναι εύκολο, γνωρίζω όμως την ανάγκη να συμβεί , μια ανάγκη Ζωής και θανάτου μια ανάγκη προστασίας και αυτών που θα είναι εναντίων μας!
Σύντομα θα χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα στην αλήθεια και το δίκαιο , ανάμεσα στο σωστό και οχι στο πρέπει ,ανάμεσα στην Ελευθερία και το γονάτισμα .
Με όσα όπλα μπορώ να διαθέσω θα φροντίσω στο τελευταίο κάλεσμα μου να σου δύσω όσα χρειάζεσαι για να κάνεις την αρχή της αντίστασης μας ...
Ο ΧΡΌΝΟΣ ΌΜΩΣ ΣΤΕΝΕΎΕΙ ΠΟΛΎ , ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΚΆΛΕΣΜΑ ,ΕΣΎ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙΣ ΩΡΙΜΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΊ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΊ ... ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΈΞΥΠΝΟΣ ,ΕΥΈΛΙΚΤΟΣ , ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΓΝΏΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΎ ΜΑΣ ....ΌΛΑ ΌΣΑ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ..ΤΑ ΈΧΩ ΊΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ...
ΠΟΛΎ ΠΟΙΟ ΣΎΝΤΟΜΑ ΠΙΑ , ΜΕ ΑΛΛΑΓΉ ΣΧΕΔΊΩΝ ΠΟΙΑ ,ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΩ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ

ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΌΤΙ ΈΝΑ ΝΤΌΜΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΛΆ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΣΤΉΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΈΝΑ ΑΠΛΌ ΣΠΡΏΞΙΜΟ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: