x

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έλληνας με σκέψη Ελληνική



Το σενάριο της ζωής το γράφουμε συνήθως εμείς και η «μοίρα», στην Ελλάδα όμως, την δουλειά  αυτή την έχει αναλάβει ο «Γερμανός»  που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, μαστίγιο  ή πέννα.

Η γερμανική κατοχή ρίζωσε στην πατρίδα της προδοσίας, της σοβαροφανούς υποκρισίας, του φθόνου και του αναίσχυντου ραγιαδισμού, την Ελλάδα. Μια παθητικοποιημένη Ελληνική κοινωνία, η οποία, τελειοποιώντας την επιστήμη του στρουθοκαμηλισμού, έμαθε να στρέφει τα  μάτια εκεί, όπου δεν υπάρχει κίνδυνος να δεί τα χάλια της, ή  αντιμετωπίζοντας  με κυνισμό, απάθεια, αδιαφορία και με μια πολέμια λασπολογία την αλήθεια εκείνη που περιγράφει την εξαθλίωση και τη φτώχεια του λαού ή αυτή που της υπενθυμίζει τις δικές της ευθύνες και την κατηγορεί συνάμα για εθνική προδοσία, μειοδοσία  και συνεργασία με τον εχθρό.

Ο οχτρός διέλυσε παντελώς τη λαϊκή αντίδραση χρησιμοποιώντας απλά μέσα, όπως παραπληροφόρηση, απειλές, εκβιασμούς, απαγωγές, δολοφονίες, αστυνομική και παρακρατική βία. Επενδύθηκαν σημαντικά γερμανικά κεφάλαια στην ίδρυση εκατοντάδων «αντιστασιακών» οργανώσεων, κινημάτων  και κομμάτων, αποσκοπώντας στη «σαλαμοποίηση»,  στον αποπροσανατολισμό και στην εξαφάνιση της λαϊκής αντίστασης. Διατέθηκαν μεγάλα  χρηματικά ποσά για την εξαγορά συνειδήσεων στις τάξεις των πολιτικών,  των δικαστικών,  των ενστόλων  και των δημοσιογράφων. Ο Έλληνας κατάντησε «ξένος» στον τόπο του, πιασμένος σαν όμηρος στον ιστό των γερμανόφιλων κυκλωμάτων των γενιτσάρων, των μαυραγοριτών και των μεγκαλοοικογενειών.
  
Η παράνοια απέκτησε λογική υφή και περιεχόμενο που εκφράζεται με το νέο «κατοχικό λεξιλόγιο». Κινητικότητα, διαθεσιμότητα, ρευστοποίηση της περιουσίας, κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, νομοθετικά διατάγματα, αναγκαστικές κατασχέσεις, ξεπούλημα των θεσμών και των αξιών, αυτόφωρες διαδικασίες, προφυλακίσεις, γραφεία εξαγοράς  χρυσού, ποινικοποίηση της φτώχειας, απαξίωση των πεινασμένων  και άλλα πολλά τέτοια περίεργα που περιγράφουν το «πρωτογενές πλεόνασμα» και την «ανάπτυξη» μιας χώρας στους συντελεστές εκείνους που την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια  στην καταστροφή. Ξεπούλησαν στους ημετέρους τους για λίγα ξεφτιλισμένα αργύρια την δημόσια περιουσία, που κτίστηκε με  θυσίες, κόπους και αγώνες των προγόνων  μας. Τώρα άρχισαν οι ξεδιάντροποι να παραδίνουν στους ξένους προς εκμέτάλλευση τα αρχαία μνημεία μας, αύριο πιθανόν θα ξεπουλήσουν την Μακεδονία, την Θράκη και τα νησιά μας και ποιός  στοιχηματίζει ότι μεθαύριο δεν θα συνεναίσουν στην παραμονή τουρκικών στρατευμάτων λ.χ. στην Πελοπόννησο ... !

Οι οικονομικές λύσεις και οι «Μεσσίες» που προτείνονται από όλο το παραταξιακό πολιτικό φάσμα για την επίλυση του Ελληνικού προβλήματος αποκρύπτουν  έντεχνα τα διάφορα συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες που έχουν παραταχθεί σαν τις ύαινες πάνω από το κουφάρι της πατρίδας. Όπως ο γονιός δεν μπορεί να επηρεάσει και να προδικάσει τη ζωή, τη στασιοδρομία και το τι «μέλλει γεννέσθαι» για το παιδί του, όχι μετά τα πρώτα  20 χρόνια, αλλά ούτε για  την επόμενη μέρα, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιος ή κάτι που να υποστηρίζει το αντίθετο για την λύση του προβλήματος ενός κράτους που καθορίζεται από άπειρα πολλές και άγνωστες πτυχές ή  παραμέτρους;   €υρώ ή  δραχμή, μονομερής  διαγραφή του χρέους, καταγγελία, ρύθμιση  ή διαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων, εντός ή εκτός του ΝΑΤΟ ή και  της  Ε.Ε. ; Όλα αυτά εξαρτώνται μόνο  από το δόγμα που ισχύει τόσο στην οικονομία, στο εμπόριο, στην πολιτική και στον πόλεμο, όσο  και στη ζωή, το ... «βλέποντας και κάνοντας», που προϋποθέτει  βέβαια ότι υφίσταται  ήδη μια σοβαρή προετοιμασία για κάθε ενδεχόμενο ή περίσταση που θα παρουσιαστεί στο μέλλον. 

Το Ελληνικό πρόβλημα του αέναου χρέους,  ξετίναξε τα συνειδητά όρια της ηθικής, της λογικής και της διεθνούς νομιμότητας, εξελίσσεται δε ολοταχώς σε μια, προ πολλού σχεδιασμένη, «γενοκτονία» του  λαού και στη «γιουγκοσλαβοποίηση», δηλαδή στο διαμελισμό της χώρας. Η  λύση του «Ελληνικού προβλήματος» προϋποθέτει  την ύπαρξη μίας στρατηγικής, στην οποία θα συνδυάζεται  πολιτική  βούληση, αποφασιστικότητα, ευλαβική εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, εναλλακτικές λύσεις και συμμαχίες στην εξωτερική και αμυντική πολιτική και παλλαϊκή στρατιωτική ετοιμότητα. Το υπάρχον πολιτικό δυναμικό, παλιό και νέο, κοινοβουλευτικό και μη, αν δεν πάσχει από ανεπάρκεια, ανικανότητα και ημιμάθεια, τότε είτε είναι ξεπουλημένο στα διάφορα συμφέροντα και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία  είτε εκβιάζεται από το καθεστώς για «αμαρτίες» του παρελθόντος και είναι αναγκασμένο να εκτελεί εντολές. Όλα τα  κόμματα και οι πολιτικοί που διαμόρφωσαν τον χάρτη της διαφθοράς και της ομερτά στην μεταπολίτευση, δίνοντας την ευκαιρία σε εαυτούς και  ημετέρους  να πλουτίσουν παράνομα, να ζημιώσουν επανειλλημένως το εθνικό συμφέρον και εν τέλει να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα, είναι γνώστες, ότι στο πολιτικό πόκερ που παίζεται σήμερα, αυτοί είναι «από χέρι»  καμένα χαρτιά. Τα νέα «τηλεοπτικά», «διαδικτυακά» πολιτικά κατασκευάσματα των γερμανόφιλων Μεγκαλοδημοσιογράφων-Νενέκων, που εκλιπαρούν τώρα ως  επαίτες την χορηγία των γερμανικών εταιρειών, υποσχόμενοι σαν αντάλλαγμα, την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολυεθνικών στην Ελλάδα, αποδεικνύουν ότι, οι Γερμανοί, ανοικτά πλέον, θέλουν με την βοήθεια του κάθε «Megaλοδημοκράτη προοδευτικού» αλήτη να εδραιώσουν την κατοχή και την τυραννία στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα μπορεί να «σταθεί στα πόδια της» και να βγει με τις δικές της δυνάμεις από το αδιέξοδο. Η επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία, η πληρωμή των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου από Ελληνικά χέρια, ο τουρισμός, η ναυτιλία, το ανώτατο μορφωτικό επίπεδο και η εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, η επένδυση των επιστημονικών δυνατοτήτων στην έρευνα και στην τεχνολογία, η προίκα της ελληνικής φύσης σε ενεργειακά αποθέματα, η γαιοστρατηγική θέση της χώρας στο σταυροδρόμι μεταξύ τριών ηπείρων, είναι μερικά από τα ανεκμετάλλευτα κεφάλαια και εργαλεία που διαθέτουμε για να σταματήσουμε την πτώση. Δεν συμβιβάζεται με την πολιτιστική κληρονομιά μας να αντιμετωπίζουμε με απάθεια και αδιαφορία την πείνα και την εξαθλίωση που μαστίζει εκατομμύρια συμπατριωτών μας. Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι όλοι αυτοί οι εγκληματίες, οι επίορκοι, οι κλέφτες και οι προδότες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς προκειμένου να μας οδηγήσουν στην υποδούλωση.   Στα δάκτυλα του ενός χεριού μπορούν να μετρηθούν τα χρόνια που θα απαιτηθούν για να νικήσουμε την ανεργία. Με τα μέσα που διαθέτουμε τώρα, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε αμέσως σε όλους τους ανέργους,  στους αδυνάμους να εργαστούν και στις οικογένειές τους μία αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη  όπως και την εξασφάλιση της  δωρεάν παιδείας  για τα παιδιά τους.

Μας ανάγκασαν να ζούμε μέσα σε ένα ψεύτικο κόσμο με σύντροφο και πλοηγό τον ξύλινο λόγο και το ψέμα τους. 

Απεχθάνομαι τις απάνθρωπες μεθόδους του καθεστώτος  και τη βία των θρασύδειλων παλικαράδων τους. Η ειρωνία και ο σαρκασμός τους στοχεύει στην απαξίωση  της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου. Αν είναι να με  σέβονται μόνο όταν εκτελώ τις εντολές τους και υπακούω στα διατάγματά τους, τότε καιρός είναι να επαναστατήσω. Τέρμα οι συζητήσεις, οι καταγγελίες, οι διαπραγματεύσεις και οι εκκλήσεις επ’ ονόματι μιας ανθρωπιάς που υπάρχει μόνο στα παραμύθια. Δεν συμβιβάζομαι  με τους βιαστές, τους κλέφτες, τους προδότες και τους συνεργούς τους που μπούκαραν  ήδη στο σπίτι μου για να μου επιβάλλουν την θέλησή τους.  Δεν νομιμοποιώ το ξενόδουλο καθεστώς τους, συμμετέχοντας στις εκλογές που σκηνοθετούν. 

Είμαι  Έλληνας, αγαπώ, σέβομαι και υπερασπίζομαι την πατρίδα μου και όλους ανεξαίρετα τους συμπατριώτες μου. Δεν  φοβάμαι κανένα  Γερμανό ή τα ρεμάλια τους που έιναι εφοδιασμένα με Ελληνικά διαβατήρια. Επαναστατώ γιατί θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος στην πατρίδα μου χωρίς να ντρέπομαι να αντικρύσω τα παιδιά μου. Υπάρχουν χιλιάδες αξιόλογοι Έλληνες πολίτες που είναι σε θέση να αναλάβουν ευθύνες και να υπηρετήσουν στην διακυβέρνηση της χώρας. Ας παρατήσουμε την μιντιακή προσωπολατρεία και τις λύσεις που προσπαθούν να επιβάλλουν οι Μπόμπολες, οι Βαρδινογιάννηδες, οι Λάτσηδες και οι λοιποί ξεδιάντροποι βαρώνοι προκειμένου να γλυτώσουν την φυλακή. Όποιος από αυτούς αρνείται να ακούσει τον λόγο του δικαίου, ας ετοιμαστεί να νοιώσει το ραβδί  στα πλευρά του. Δεν φοβάμαι ούτε τους Γερμανούς  ούτε τους κατάπτυστους και άνανδρους παλικαράδες τους που έμαθαν να σπάνε κεφάλια ανέργων, καθαριστριών, συνταξιούχων, ανασφάλιστων ασθενών, αστέγων και όλων των πεινασμένων που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της παράνομης κρατικής βίας και της αδικίας που υπέστησαν.
  
Όλοι μαζί και ενωμένοι είμαστε το φόβητρο των τυράννων. Εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας, ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και ακολουθείστε αυτό που λαχταρά η ψυχή σας. Μια μάχη έχουμε μπροστά μας για να κερδίσουμε τον πόλεμο. Τώρα μιλάμε και  επικοινωνούμε μεταξύ μας, οργανώνουμε,  συντονίζουμε και οδηγούμε  τις δυνάμεις μας ενάντια στον εχθρό, μέχρι την τελική πτώση του.

Καλή τύχη σε όλους μας.

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

 Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: