x

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Πολύδωρας-Ζώης-Νικολόπουλος και Ψωμιάδης !

Πυθία: Θα χωρίσουν σύντομα γιατί θα μαλώσουν για το ποιός θα είναι ο αρχηγός
Συνεργασία στις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της «Ένωσης για την ..
Πατρίδα και το Λαό» Βύρων Πολύδωρας και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του κόμματος «Πατρίδα» Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία των Χρήστου Ζώη και Νίκου Νικολόπουλου.

Ο κ. Πολύδωρας, υποστήριξε πως η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη συμβολίζει την πολιτική παιδεία της οργάνωσης κοινών προσπαθειών και συλλογικοτήτων, ενώ είπε ότι το κίνητρο της προσπάθειάς τους δεν είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες. Την ίδια στιγμή, χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ιστορική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας», είπε ότι «αρετή για εμάς είναι η υπόθεση της συλλογικότητας, ειδικά σήμερα σε ένα κατακερματισμένο τοπίο» και κατέληξε λέγοντας ότι «πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι βασικός συντελεστής αυτού του στόχου».

Από την πλευρά του, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε ότι «η χώρα θέλει ενωμένη τη λαϊκή κεντροδεξιά, που αντιστέκεται στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των πολιτών και του βιοτικού του επιπέδου» και κατέληξε: «Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά».

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα δυναμώσει τον αγώνα που δίνει η «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», «για να σκοτώσουμε το κτήνος του Μνημονίου».

Ο Χρήστος Ζώης , χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ακατάπαυστο μαχητή», είπε ότι δεν πρόκειται για ένα άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών και προσέθεσε ότι «μηδενίζουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες για να υπηρετήσουμε έναν ανώτερο σκοπό, να βοηθήσουμε την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: