x

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"Τηγάνισμα" της κυβέρνησης με "φεστιβάλ" βίντεο-μαρτυριών προαναγγέλλει ο Λαϊκός Σύνδεσμος!


Επιχείρηση "τηγανίσματος" της κυβέρνησης και της κρατικής μαφίας που έστησε τις πολιτικές διώξεις κατά του κόμματος προανήγγειλε ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Παναγιώταρος, λέγοντας πριν λίγο στην Βουλή ότι "Υπάρχουν και άλλα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα με περιεχόμενο ανάλογο με αυτό που δημοσιεύτηκε χθες"!
Απαντώντας στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία είπε ότι το όλο θέμα αποτελεί «μια ατομική ανοησία» (μιλάει έτσι για τον Π.Μπαλτάκο, ποια; Η Σοφούλα η Βούλτεψη!) είπε: "Ατομική ανοησία; Ε τότε ετοιμαστείτε και για άλλες ανοησίες" εννοώντας ότι υπάρχει υλικό και από άλλα κυβερνητικά στελέχη!
Ερχεται δηλαδή ολόκληρο φεστιβάλ βιντεοταινιών από κυβερνητικούς που ομολογούν την συνωμοσία και τηη δράση της κρατικής μαφίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή...
Όπου, βέβαια, ακόμα αναμένεται η εντολή διενέργειας προκαταρτικής εξέτασης για το περιεχόμενο του βίντεο από κάποιον εισαγγελέα.
Και εδώ δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε πόσο λείπει ένας "Δημήτρης Τσεβάς" * από την Δικαιοσύνη του σήμερα. Όσο λείπει και ο Χριστόδουλος από την Ελληνική Εκκλησία του σήμερα...
*Ο Δημήτρης Τσεβάς ήταν αυτός που ως νεαρός αντεισαγγελέας χειρίστηκε με απόλυτη διαφάνεια τον φάκελο του Πολυτεχνείου. Αλλά και κόντρα στην κυβέρνηση-καθεστώς Παπανδρέου το καλοκαίρι του 1988 ως αναπληρωτής προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών διέταξε προκαταρτική εξέταση για το σκάνδαλο Κοσκωτά που οδήγησε στις αποκαλύψεις που γκρέμισαν την τότε κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου ένα χρόνο αργότερα και ενώ ο "κυβερνητικός" προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έλειπε σε άδεια μιας εβδομάδας! "Εφυγε" πρόωρα τέσσερα χρόνια αργότερα, στον ύπνο του.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: