x

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Με άπλα λόγια ,κοίτα το δάσος και ασε το δέντρο....



Αυτή την στιγμή που σου γράφω το Ισραήλ μπουμπουνίζει την Γάζα , οι Ρωσοι ορέγονται και στήνονται στην Ουκρανία ,οι Αμερικάνοι στέλνουν στρατό στην Πολωνία,πολεμικά σκάφη στην Κίνα .
Ακόμα την ίδια στιγμή σε πολλές χώρες του κόσμου που δεν μαθαίνεις ΠΟΤΕ υπάρχουν εμφύλιοι , τρομοκρατικές ενέργειες ,πόλεμοι μεταξύ φυλών κοκ κοκ κοκ..
Την ίδια στιγμή που σου γράφω για κάθε σειρά που μου παίρνει περίπου 20 δευτερόλεπτα να τελειώσω έχουν πεθάνει 4 παιδιά από πείνα και δίψα , έχουν δημιουργηθεί 1000 άνθρωποι που θα ζήσουν κάτω από το όριο της φτώχειας , εκατομμύρια άνθρωποι παλεύουν να ζήσουν την οικογένεια τους με ένα δολάριο , 5χρονα παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη φαρμάκων , κρύο και τροφή μέσα σε εργοστάσια που παράγουν τα παπουτσακια με την φίρμα που ίδρωσες να αγοράσεις στο δικό σου παιδί!
Θες αλήθεια να ψαρώσεις με την χουντοπαρεα που ΕΣΥ ψήφισες και να οδηγηθείς σε έκρηξη στο άμεσο άμεσο μέλλον; Αν θες τότε είσαι ένα απόλυτο γρανάζι τους!
Πρόσεξε , το να μην κατανοείς το δάσος που ζεις είναι επικίνδυνο πολύ , το να μην θες να δεις ενώ σου δίνεται η ευκαιρία τότε καταντάς και άτυχος πολύ!
Το μεγαλύτερο δυστύχημα θα είναι να σε πείσουν ότι μπορείς να αλλάξεις κάποιον οι κάποιους με τον οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιώντας τα ίδια λάθη που σε έχουν φέρει σήμερα σε αυτή την κατάσταση!
Το μυαλό σου δεν το έχεις μόνο για ίντριγκα ,για γλύψιμο ,για ραγιαδισμό , το έχεις και για να μπορείς να εξελίξεις μέσα σου την ορθή κρίση!
Είσαι ένας πελατακος ,το να είσαι πελατακος έχει κανόνες μάρκετινγκ, κανόνες εξουσίας ,κανόνες χειραγώγησις ....άλλα όλα αυτά τα έχει γιατί εσύ μόνος σου ΕΠΕΛΕΞΕΣ να είσαι ο ΠΕΛΑΤΑΚΟΣ ΤΟΥΣ!
Αν δεν είσαι αρεστός πελατακος δεν ασχολούνται μαζί σου , αν δεν ήταν κανείς μας πια πελατακος τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σε αυτό τον κολοπολιτισμο της χέστρας!
ΦΤΑΙΜΕ εμείς απόλυτα !... Ένας έξυπνος και σοφός άνθρωπος oταν φταίει αποδέχεται και αλλάζει!
ΔΕν μας μένει πολύς χρόνος για να δημιουργήσεις τα αντισώματα γνώσης του τι πραγματικά είναι αυτή η ζούγκλα που έχεις δημιουργήσει!
Πίστεψε με σε μια ολοκληρωτική σύγκρουση που τα άκρα δεν θα είναι όπως νομίζεις αριστερά και δεξιά κόκκινα και πράσινα άλλα θα είναι διαδικασίας ενάντια αποτελέσματος , αφύπνιση ενάντια ύπνωσης ....σε μια τέτοια σύγκρουση θα χάσεις τα πάντα ..μιας και όσοι μπορούν να δουν το δάσος που με ζήλο αποφεύγεις να δεις θα σου την πέφτουν μέσα από την ανυπαρξία του πεδίου σου!
Μην ξεκινήσεις αυτό που θέλουν , μην ακούσεις τους νέους μπροστάρηδες με την βροντερή φωνή για να μπεις μπροστά, δεν νικιέται ο πραγματικός εχθρός με τα συνήθη λάθη αυτού του πολιτισμού!
Μην συνεχίζεις να είσαι το στρατιωτακι του εχθρού σου!
Ο καναπές θα πρέπει να ανακοινωθεί ΑΓΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ στην Ελλάδα γιατί έχει καταφέρει να κάνει μια παγκόσμια τάξη να λυσσά που δεν μπορεί να σε ελέγξει!
Βήματα λοιπόν για το άμεσο μέλλον...
Πλήρη απάθεια ...
Πλήρη ανυπακοή στα όρια των νόμων ώστε να μην κινδυνεύουν τα προς το ζην...
Πλήρη κώφωση στης σειρήνες πατριωτων που θα θελήσουν να σε αφυπνίσουν...το ντου δεν είναι αφύπνιση είναι μαριονετισμος ...
Δεν καίγεσαι εσύ ...αυτοί καίγονται να εγκαταστήσουν την νέα παγκόσμια τάξη τους,...άστους να χτυπιούνται!.....
Συνείδηση και σεβασμός στις πραγματικές αξίες του ανθρωπίνου είδους...
Κατανόηση της αλήθειας .... Ακόμα και να πάρεις την Κωνσταντινούπολη ....δεν θα έχεις καταφέρει κακόμοιρη μου να είσαι έξω από την Νέα Παγκόσμια τάξη....χρησιμοποίησε το μυαλό σου δες τι σου στήνουν!! Τι στήνουν σε όλη την οικουμένη ...και που το έπαθλο είσαι εσύ!!
Ενωθητε σε μικρές ομάδες ώστε να ει ναι εύκολη η δομή , η ιεραρχία , η μετάδοση πληροφορίας και εντολής!
Ένωσε της ομάδες μεταξύ τους , κοινή πορεία ,κοινή θέση , κοινές αξίες , κοινή αποθήκευση , κοινή αλληλοβοήθεια...άνθρωπος μόνο με άνθρωπο...και όχι σύστημα με σύστημα !
Κατανόησε ότι το ποιο ακριβό πράγμα στην γη είσαι συ , ο χρόνος σου και ο συνάνθρωπος σου!
Είμαστε όλοι στην ίδια φυλακή , είμαστε όλοι αδέρφια , είμαστε όλοι με να σκοπό ...
Δεν πρόκειται να νικήσεις ποτέ σχεδιασμούς χιλιάδων χρόνων μέσα σε μερικά χρόνια που ψιλό κατάλαβες τι παίχτηκε....θέλει δομή, παιδεία, νέες βάσης , νέες συμβάσεις αλήθειας μεταξύ μας....μόνο μεταξύ μας !
Ο ιστός που κινούμαστε, οι νόμοι τους , το σύστημα τους είναι αποδεδειγμένα καρκινικό και πρέπει σαν άνθρωποι και ποιο πολύ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ να τον στείλουμε σε αυτόν που υπηρετεί ...στον διάολο!
Άλλα για να το κάνουμε θέλει κόπο, αλλαγή , αναγνώριση εαυτού , τεράστια αποθέματα αγάπης, θέλει μια καρδιά φτιαγμένη και έτοιμη να πει ....Ήρθα εδώ για να αλλάξω τον κόσμο!

Μείνε αδρανής , γίνε νερό , να είσαι άμορφος άλλα συνάμα και τα πάντα , η δική μας η ώρα σύντομα έρχεται..γιατί θα χρησιμοποιήσουμε την δύναμη τους ....την δύναμη που έχουν για καταστροφή...άστους λοιπόν να ξεκινήσουν το έργο τους ...και να φαγωθούν μόνοι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: