x

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πάμε να παίξουμε με τις πιθανότητες ; ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!

Δεν τους βολεύει να γίνουν εκλογές τώρα και να ρισκάρουν να χάσουν απο πχ χρυσή Αύγη η σύριζα !!
Ο σύριζα μπορεί και να χει κάνει συμφωνία με της μεγάλες δυνάμεις , η χρυσή αυγή όμως;
Όχι ότι είναι ανεξέλεγκτοι και χωρίς εντολή από πίσω άλλα τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν είναι δοκιμασμένοι "πιστοί" κάποιας άγνωστης δύναμης και σίγουρα μέχρι στιγμής δεν είναι προδότες !
Αν λοιπόν κερδίσουν και αλλο έδαφος θα είναι πολύ δύσκολο να τους ανακάμψουν μετα...αρα ..πως το μεγάλο ματι που κοιτά θα κινηθεί στην σκακιέρα;
Συνωμοσιολογικη λογική λέει εκ πείρας ότι αν αφεθεί η διαδικασία σε μια κανονική ροή και πάμε σε εκλογές τότε κάτι έχει παιχτεί και συμφωνηθεί που δένει όλους σε κοινό γαϊτανάκι συμφερόντων!
Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει ακόμα ...αρα....το σύστημα χρειάζεται ενα μεγάλο γεγονός ...εξ ουρανού εν ανάγκη ώστε να μην φθάσουμε σε εκλογές ...τουλαχιστον οχι μονο διπλες αλλα τριπλες !
Εγώ δηλαδή όσο και χαζό να σου ακούγεται αυτές τις μέρες φυλάγομαι ...από τα πάντα ... ξέρω που είναι ο φακός , εχω βενζίνη στο αμάξι , κοιτάζω τον ουρανό να μην μου πέσει στο κεφάλι!
Θα μου πεις ελα ρε άρρωστε Τάσο απλά...ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !
Τώρα αν έχουν έρθει σε συμφωνία και πάρει κεφάλι η χρυσή αυγή σε μεγάλη πόλη...τότε αδερφέ δεν είναι μακριά τα σενάρια που συνήθισες να βλέπεις στους γείτονες σου... γινάτι εβραιοπουλο να διοικεί και χρυσαυγιτης μες στην Πόλη είναι το καλύτερο κοκτέιλ για τρελό ξεφάντωμα!
Οταν στην σκακιέρα τους δεν είναι σίγουρη η επόμενη κίνηση πάντα μα πάντα έρχεται το order in to chaos.......αρα ματάκια ανοικτά και καρδία τεράστια!Με μια μόνο ερώτηση στα χείλη...η κίνηση είναι σίγουρη αρα είναι όλοι στην συμφωνία εναντίων των ανθρώπων η η κίνηση είναι τυχαία και κρατατε Τούρκοι τα αλόγα ...μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας!

Stranger ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: