x

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ βαράει διάλυση! Ετοιμάζει κόμμα ο Λαφαζάνης με τους 53!

Βαράει διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ στις συνιστώσες εξ ων συνετέθη!
Ο Γιώργης ο Κουρής, που είναι γάτα με πέταλα πήρε χαμπάρι ότι το μαγαζί διαλύεται και πάει να τους συνεφέρει.
Ελα όμως που η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου που έχει ντιλάρει με τα συμφέροντα ονειρεύεται τα σαλόνια της αστικής τάξης, τα σέα της, τα μέα της.
Από επαναστάτες έχουν γίνει κανίς και κάτι πολύ χειρότερο: Εχουν αγκαλιάσει όλη την πασοκική πλέμπα στυλ Φωτόπουλου, Καλφαγιάννη και πάει λέγοντας.
Ηδη ο Λαφαζάνης ετοιμάζει το δικό του κόμμα μια και βλέπει ότι αν φύγει μπορεί να διασωθεί και να μαζέψει όλους τους σκληροπυρηνικούς και αποφασισμένους αντιμνημονιακούς. Η γέρικη αλεπού ο Λαφαζάνης είχε ανέκαθεν πρόσβαση σε ισχυρά συμφέροντα και εύκολα θα βρει στήριξη στο εγχείρημά του, το οποίο θα είναι το μόνο γνήσιο αντιμνημονιακό κόμμα στη πολιτική πιάτσα.
Στο πλευρό του και οι 53 αλανιάρηδες φίλοι του Αλέξη τους οποίους έχει πλέον ο αρχηγός στην απέξω.
Χαρακτηριστικό της σύγχυσης που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση του Αβραμόπουλου για μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής είναι ότι πέρασαν 48 ώρες για να απαντήσει με tweet o Παππάς ενώ οι υπόλοιποι είχαν κάνει τουμπεκί επειδή τους καλάρεσε η ιδέα!
Στο μεταξύ το Ποτάμι με το "χασίσι, γαμήσι και επιστροφή στη φύση" κερδίζει όλα τα φρικιά που είχαν βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει γίνει πλέον συστημικό κόμμα.
Και μάλιστα με την χειρότερη εκδοχή του-εκείνη του βαθέως βρωμοπασόκ.
Βέβαια και ο Σταύρος με τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά αλλά ανοίγει δρόμους σε νέους σχηματισμούς που ετοιμάζονται πυρετωδώς από σοβαρούς ανθρώπους που έως σήμερα δεν είχαν ουδεμία εμπλοκή στην πολιτικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: