x

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Και τώρα;





Λεπτή εγχείρηση ετούτη ρε παιδάκι μου πολύ λεπτή !
Είμαστε σε τιμές (όχι αξίες) παρελθόντων χρόνων...ούτε που θυμάμαι πόσο άλλα μπορείς να το δεις μόνος σου ψάχνοντας !
Είμαστε σε μια Μεσόγειο που φλέγεται ...που είναι ολοφάνερο τι έρχεται !
Από την μια έχεις της καλές κασσανδρες που σου λένε πήγαινε να πάρεις τα λεφτά σου έρχεται μπαμ!
Από την άλλη έχεις τις άλλες κασσανδρες τις βολεμενες που σου λένε όλα καλά οι ξένοι την πέφτουν να πάρουν τις τράπεζες φθηνά!! Χμμμμ..
Το έχω ξαναζήσει αυτό...τότε με το Ήρθε η Ώρα ...που είπα πάρτε τα ...άλλα δεν υπολόγισα πόσα αεροπλάνα από Ιταλία ερχόντουσαν....και σίγουρα δεν υπολόγισα τις κασσανδρες του ...μην ακούτε τους γελοίους!...Δεν έγινε το μπανκ ραν τότε...κοντά όμως ήταν!
Έχω την εντύπωση ότι έχει μπει λάθος βαση στην εξίσωση ... άλλα αναγκαστικά για να μπορέσεις να μιλήσεις και να σε ακούσουν οι αριθμοί (μεγάλη μάζα) πρέπει να μιλήσεις για αυτά που τους έχουν μάθει να θεωρούν τα πιο σοβαρά ... Άσχετο αν εσύ γνωρίζεις τι είναι σοβαρο η όχι ...πρέπει να πας με τα νερά της μάζας αλλιώς δεν θα σε πιστέψουν για τα υπόλοιπα !
Πάμε λοιπόν να το δούμε έτσι... Οι ξένοι την πέφτουν στις τράπεζες ... εν καιρό που η Μεσόγειος φλέγεται ; Που κανείς δεν γνωρίζει εξελίξεις όπως Κουρδοι,Τουρκία,Συρία κοκ; Εκτός και αν γνωρίζει !!
Από την άλλη κάποιοι πουλάνε ..και πουλάνε σε τιμές κάτω τους εδάφους ...πουλάνε πια τα εντόσθια τους και σίγουρα όχι με κέρδος...αρα ποιος πουλά χωρίς κέρδος αυτή την στιγμή..η ποιοι είναι οι μόνοι με κέρδος ; ...Όχι επενδυτές ...όχι άνθρωποι....ποιοι πουλάνε τα συκώτια τους ...αυτοί που έχουν υπεραξία σε κέρδη...ποιοι έχουν υπεραξία σε κέρδη σε αυτές τις τιμές ,...οι ίδιοι οι οργανισμοί.... οι ίδιες οι εταιρίες ....χμμμ...τι γνωρίζουν αυτές οι εταιρίες ;
Ποιοι αγοράζουν όμως ... χμμμ... η για πόσο ακόμα θα αγοράζουν;
(Για να μην σε παιδεύω , τράπεζες αγοράζουν τράπεζες που ..οι τράπεζες είναι οι ίδιες εν την ουσία τράπεζες...που εν την ουσία δημιουργούν σχοινάκι μόνοι τους αρα κρίση...μια και τα νούμερα για αυτούς είναι αριθμοί σε έναν υπολογιστή...μην ξεχνάς μιλάμε για άυλα ...άυλα που στην Ζωή σου γίνονται θάνατος...αυτό τους άφησες να πετύχουν...από το τίποτα να δημιουργούν ....το χάος ..που θέλουν να φέρουν την τάξη!!!!!)
Ο εχθρός όπως έχουμε αναλύσει είναι το ίδιο το νομισματικό σύστημα που κατάφερε να κάνει τον ανταλλακτικό μας τρόπο (ζωγραφιστό χαρτάκι ) εμπόρευμα... αντιπρόσωποι αυτού του συστήματος είναι οι τράπεζες !
Το μοναδικό πράγμα που τρέμουν οι εχθροί σου λοιπόν είναι να γίνει μια διαδικασία που θα κάνει την μάζα να δημιουργήσει μπανκ ραν !!
Κοντά είμαστε ίσως ... κανονικά αν θέλαμε ποτέ να είχαμε χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις μας εναντιων των εχθρών θα έπρεπε να τους το είχαμε κάνει εδώ και καιρό...../
Αλλά...αλλά ρε φιλαράκο που δεν ακούς ...δεν ακούς...πότε το σύστημα μπορεί να επιλέξει να σε χρησιμοποιήσει ώστε να κάνεις ένα μπανκ ραν ;
Όταν θέλει να απεγκλωβιστεί από την ευθύνη,,!!!
Ερώτηση ...καταφέρανε να κάνουν την γερή τους μπάζα και είναι καιρός για την έξοδο του Μεσολογγίου;
Θέλουν τα παρελκόμενα μιας πτώχευσης η ενός κουρέματος γιατί αυτό θα είναι ένα ντόμινο για ένα μίνι πόλεμο με τους γείτονες ;
Αφήνεις μέσα τα λεφτά σου με πιθανότητες να κουρευτουν; η να χαθούν;
Αν είχες δημιουργήσει αυτάρκεια αυτή την στιγμή θα ήξερες τι να κάνεις ;
Αν είχες δημιουργήσει ομάδες προστασίας;
Κοίτα δεν φταίμε εμείς αλήθεια , κάνεις από τους πολίτες δεν φταίει παρα την προσπάθεια του συστήματος να σε κάνει να νιώθεις ένοχος !
Όσοι από εμάς καταλάβαμε τι παίζει με όλους τους τρόπους προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε για το πόσο στην κυριολεξία σκλάβοι είμαστε σε έναν αόρατο εχθρό!
Και τώρα ; Τι ; ... τώρα είμαστε σαν καθιστές πάπιες για ακόμα μια φορά ...τώρα ότι θέλουν τα λαμογια κάνουν....
Τώρα δεν έχουμε λίπος πια...είτε πας και τους κάνεις μπανκ ραν ..είτε τους αφήσεις να στα μαζέψουν...αύριο μεθαύριο σε ένα χρόνο...δεν έχει καμία σημασία !!
Κοινός έχουμε μπει στον κύκλο που το σώμα πλέων χρειάζεται ξεκούραση , ο ασθενής πρέπει να είναι τ ανάσκελα...!!!!
Λύση , μου ζητάς συνέχεια λύση ... στην έχω δώσει χρόνια τωρα ...απλά την είδες απλή και γέλασες ...
Λύση είσαι εσύ και εγώ... τα χέρια μας ενωμένα , αδιάσπαστα πια ... σε έναν δρόμο που δυστυχώς φέρνει δυστυχία ...άλλα με νέους στόχους και αξιες ...με την απόλυτη κατανόηση για την αναγκη της ύπαρξης νέου πολιτισμού...μπορούμε εγώ και εσύ να διαπραγματευτούμε ξανά το μέλλον μας !
Ποτέ μου δεν φοβήθηκα το τώρα , το άμεσο μέλλον, γνωρίζω ακριβώς όλα τα βήματα που θα κάνει αυτός ο πολιτισμός της χεστρας , φοβάμαι πολύ το μετά ...το μετά την μάχη ... το μετά τον πανικό... φοβαμαι όταν θα έρθει πάλι η νηνεμία τι θα αποφασίσεις και πόσο συνειδητοποιημένος θα είσαι για το τι σου έκαναν....φοβάμαι πολλυ τους νέους επαναστάτες σωτήρες του έθνους μου!
Ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι για να σε προετοιμασω στο τώρα και να σε αφυπνίσω για το μετά !
Μην ξεχάσεις πως φτάσαμε ως εδώ όσα και να δεις όσα και να βιώσεις ....
Δεν φταις εσύ που δεν προλαβες ....δεν φταις εσύ που δεν γνώριζες ...δεν φταις εσύ που σε έπεισαν να πιστεύεις σε ψέματα !
Θα φταις αν αύριο επιστρέψεις σε παλιές συνήθειες , θα φταις αν όταν σου δώσουν την ευκαιρία να διαλέξεις αφήσεις το χέρι του συνάνθρωπου σου και επιλέξεις έναν νέο αρχηγό που θα σου δώσουν!
Είτε αύριο , είτε σε καιρό είμαστε μέσα σε ένα σχέδιο εχθρικό για εμάς ,εχθρικό για την ανθρωπότητα , Πάρε την απόφαση της αρχής σου να γίνεις συνειδητός και οχι στρουθοκάμηλος και ξεκίνα ανάλογα την κρίση σου να κάνεις της κινήσεις που θα σε προστατέψουν!
Να είσαι καλά... τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ...να το θυμάστε πάντα όταν μέσα σας νιώσετε λύπη η απόγνωση ...τίποτα δεν διαρκεί ...όλα είναι μόνο στιγμές εξέλιξης !
stRANGEr...

Δεν υπάρχουν σχόλια: