x

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα ξεκίνησε τις συναλλαγές του . Απo την πρώτη μερα εισαγωγής του στο ανταλλακτήριο c-cex.com οι ξένοι επενδυτές άλλα και παραγωγοι νομισμάτων έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον ! Ήδη το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα πλέον παράγεται και από ξένα pools που αναγνώρισαν την επενδυτική ευκαιρία !
Πως μπορούμε λοιπόν να συμμετέχουμε σε αυτή την νέα ευκαιρία που θα μας ενώσει σε κοινό στόχο αντίστασης άλλα και θα μας αποφέρει και κέρδη !
Ως γνωστό τα ψηφιακά νομίσματα δεν έχουν ιδιoκτητη , δηλαδή δεν κερδίζω εγώ κάτι παραπάνω από εσάς αν εσείς θελετε να ασχοληθείτε με αυτή την μορφή αντίστασης !
Τα ψηφιακά νομίσματα έχουν ένα απόλυτα δίκαιο τρόπο που κινούνται , ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να τα παράγει με υπολογιστική ισχύ και να τα αποθηκεύει στο ηλεκτρονικό του πορτοφόλι !
Τα ψηφιακά νομίσματα αγαπήθηκαν από το κοινό παγκόσμια μιας και μια από τις λειτουργίες τους είναι ότι είναι άσπαστα στο θέμα αναγνώρισης της συναλλαγής , με πιο απλά λόγια από την ώρα της συναλλαγής και μετά κανένας φορέας δεν μπορεί να γνωρίζει από που έγινε η συναλλαγή και ποιος δέχτηκε αυτή την συναλλαγή ,για αυτό ακριβώς τον λόγο τα ψηφιακά νομίσματα θεωρήθηκαν και από την αρχή ακτιβιστικα νομίσματα και χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον από χακερς και οργανισμούς που δεν ήθελαν να γνωρίζει το σύστημα τι κάνουν!
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αποκτήσεις κρυπτονομισμα , εγώ θα σας αναλύσω για το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα άλλα όλη η ανάλυση ισχύει για όλα τα νομίσματα !
Αν θέλουμε να έχουμε το πορτοφόλι του hellascoin για να ξεκινήσουμε να συναλλασσόμαστε με αυτό τότε το κατεβάζουμε από εδώhttp://www.grcoin.gr/hellas-coin-wallet/
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

Επιλέγουμε το λειτουργικό μας και ανάλογα κάνουμε το κατέβασμα του πορτοφολιού μας !Όταν ολοκληρώσουμε το τρέχουμε μέσα στο σύστημα μας και του δίνουμε τον κατάλληλο χρόνο να συγχρονίσει με όλο το σύστημα ! Κάθε πορτοφόλι του δικτύου είναι και ένας ελεγκτής οτι όλες οι συναλλαγές είναι σωστές και μοναδικές !
Αρχική Οθόνη
Η αρχική οθόνη του πορτοφολιού . Συνοψίζει τα κύρια χαρακτηριστικά που είναι το υπόλοιπο (επιβεβαιωμένο) και τις ανεπιβεβαίωτες συναλλαγές . Στο δεξί μέρος απεικονίζονται οι πρόσφατες συναλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν.

Συναλλαγές
Η οθόνη των συναλλαγών του πορτοφολιού . Απεικονίζει με πολύ απλό τρόπο τα βασικότερα στοιχεία όσον αφορά τις συναλλαγές που έχουμε είτε ολοκληρώσει είτε είναι σε εξέλιξη . Πάνω από την απεικόνιση των συναλλαγών υπάρχουν ορισμένες παραμέτροι οι οποίες διευκολύνουν την αναζήτηση συναλλαγών σε περίπτωση που ψάχνουμε κάτι πιο συγκεκριμένα .

Διευθύνσεις
Οι διευθύνσεις είναι μοναδικοί αριθμοί ( μια σειρά από αριθμούς) τις οποίες χρησιμοποιούμε για την λήψη νομισμάτων. Κάθε αριθμός είναι μοναδικός και επιβεβαιώνει την κυριότητα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες επιθυμείτε εσείς

Νέα Διεύθυνση Hellas Coin Πατώντας Νέα Διεύθυνση στην κατηγορία των Παραλαβών δημιουργούμε μία νέα διεύθυνση η οποία ανήκει σε εμάς και μόνο . Για να ολοκληρωθεί η εντολή προσθέτουμε το όνομα που επιθυμούμε και η διεύθυνση η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένες κρυπτογραφήσεις εμφανίζεται αφού πατήσουμε το ΟΚ στο παράθυρο νέας διεύθυνσης

Αποστολή νομισμάτων
Από εδώ μπορούμε να στείλουμε νομίσματα σε φίλους ή να πληρώσουμε για αγαθά και υπηρεσίες. Στο πρώτο πεδίο εισάγουμε τη διεύθυνηση Hellas Coin του παραλήπτη, στο δεύτερο αν θέλουμε γράφουμε τον ιδιοκτήτη ώστε να αποθηκευτεί η διεύθυνση του για μετέπειτα χρήσεις και στο τρίτο πεδίο εισάγουμε το ποσό.

QR Code
Κατά την δημιουργία κώδικα QR δημιουργούμε μία εικόνα η οποία λειτουργεί ως αναγνωριστικό για συγκεκριμένες συσκευές όπως smarthone & Tablets.Αποθηκεύοντας τον κωδικό αφού πρώτα φυσικά ρυθμίσουμε τις παραμέτρους , μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμενο κωδικό για πιο απλή και γρήγορη λήψη χρημάτων από κάποιον που θέλει να μας αποστείλει νομίσματα . ΤΟ QR Code μπορούμε να το εκτυπώσουμε για φυσική χρήση, να το ανεβάσουμε σε ιστοσελίδες και forum για εύκολες ηλεκτρονικές πληρωμές αλλά και φυσικά να γίνει αυτοκόλλητο για καταστήματα

Περισσότερα για το πορτοφόλι μπορείτε να κατεβάσετε εδώhttp://www.grcoin.gr/hellas-coin-wallet/ σε μορφή pdf
Τώρα έχοντας το πορτοφόλι μας έτοιμο πρέπει να βρουμε και τον τρόπο να κερδίσουμε η να παράγουμε η να αγοράσουμε -επενδύσουμε για να έχουμε νομίσματα δικά μας ! Θα σας οδηγήσω βημα βημα και στις τρεις διαδικασίες !
Πως μπορούμε να κερδίσουμε ελληνικό ψηφιακό νόμισμα .
Είτε έχουμε μια ονλινε εργασία είτε έχουμε ένα ταλέντο που μπορούμε και θέλουμε να το προσφέρουμε είτε έχουμε κάποιο προϊόν μπορούμε άμεσα να δεχτούμε και πληρωμές σε hlc (Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα) με το να ανακοινώσουμε την προσφορα μας και να δηλώσουμε την διεύθυνση του πορτοφολιού μας σαν πληρωμή !
Κάθε πορτοφόλι έχει μια μοναδική διεύθυνση πληρωμής η οποία είναι νούμερα σε αλγοριθμική σειρά ..μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες διευθύνσεις θέλουμε έτσι να γνωρίζουμε από που μας έρχεται η κάθε πληρωμή .Δηλαδή αν έχουμε σηκώσει στον ίντερνετ σε ένα φόρουμ μια υπηρεσία μας να γνωρίζουμε ότι αυτό το φόρουμ και η ανακοίνωση μας εκει είναι καλό σημείο πώλησης!
Μπορούμε πχ να δημιουργήσουμε ένα μπλοκ και να παρουσιάσουμε εκεί την όποια υπηρεσία προσφέρουμε !
Η θα μπορούσαμε να πουλήσουμε ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο ,γενικά είναι αστείρευτες η διαδικασίες όπως ακριβως και με την συναλλαγή σε ζωγραφιστό χαρτάκι!
Πέραν της διαδικασίας που εμπορικά μπορούμε να κερδίσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μπορούμε να το παράγουμε και μόνοι μας είτε ενοικιάζοντας υπολογιστική ισχύ είτε αγοράζοντας εξοπλισμό εξόρυξης !
Παράγωγη Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος
Αυτήν την στιγμή ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε λάθη και σε θέματα αγοράς μηχανημάτων άλλα και σε θέματα τεχνικά μιας και ο μεγαλυτερος όγκος του ελληνικού κοινού δεν είναι εκπαιδευμένος στην τεχνολογία των κρυπτονομισματων τα σίγουρα βήματα είναι τα εξής ..
Πρώτον κάνουμε εγγραφη στο pool (πισίνα) του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος .Τα pool δημιουργούνται ώστε να υπάρχει άμεση απολαβή νομισμάτων ακόμα και με μικρή υπολογιστική ισχύ που αν μόνοι μας προσπαθούσαμε δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αποδοση , στα pool συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι μαζί που ενώνουν την υπολογιστική ισχύ τους και έτσι μπορούν να σπάνε ένα μπλοκ πιο γρήγορα και μοιράζονται ανάλογα την υπολογιστική ισχύ ο καθένας τα νομίσματα !
Κάνουμε λοιπόν εγγραφη στο pool του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος εδώ http://pool.grcoin.gr/index.php?page=register

Σημαντική σημείωση λόγω ασφάλειας μόλις δώσετε τα στοιχεία σας το σύστημα θα σας ζητήσει να τα ξαναδώσετε και πρέπει να το κάνετε πολύ γρήγορα να δώσετε τα ίδια στοιχεία αλλιώς θα σας βγάζει ότι έκανε expire ...Μην ξεχνάτε να πατάτε την αποδοχή των όρων κάθε φορά ....το μικρο χ δίπλα τους!
Εδώ κανονικά θα έπρεπε να σας εξηγήσω πως δημιουργείτε τον δικό σας worker και πως συνδέεται , θα σας δώσω ένα πλήρες βίντεο να έχετε αν θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας και έχετε και μηχανήματα κοκ και παρακάτω θα σας δείξω τον τρόπο που αν δεν έχετε τίποτα και καθόλου γνώσεις μπορείτε πολύ απλά να ξεκινήσετε ...

Αν είσαστε όμως πολύ νέος στο θέμα κρυπτονομισματων η δεν έχετε καλή υπολογιστική ισχύ η άμεση και καλύτερη λύση σας είναι να κάνετε εγγραφη εδώ http://hellasmine.gr/

Όπου για μένα η λύση ενοικίασις υπολογιστικής ισχύς είναι η πιο συμφέρουσα και ποιο γρήγορη στην απόκτηση ψηφιακού νομίσματος !
Αφού τελειώσαμε και με την διαδικασία παραγωγής ποιος άλλος τρόπος μπορεί να υπάρχει για να έχει κάποιος άμεσα ψηφιακά νομίσματα ;
Αγορά - επένδυση στο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα
Πριν σας οδηγήσω βήμα βήμα μέσα στην πλατφόρμα συναλλαγών θα πρέπει να σας εξηγήσω γιατί είναι συμφέρον να επενδύουμε σήμερα σε κρυπτονομισματα !
Οι αγορές των χρηματιστηρίων σήμερα είναι πολύ ελεγχόμενες και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει μαζί μου το μεγαλύτερο μέρος των επενδυτών ! Αν δεν έχεις κάνει την προσπάθεια να κάνεις ημερήσιο trading ίσως να μην κατανοείς τι λέω άλλα όσοι το έχουν προσπαθήσει έχουν κατανοήσει ότι πια δεν έχεις να κάνεις απλά με τιμές και γραφήματα , ούτε με τάση ,ούτε με προσφορά και ζήτηση άλλα έχεις να κάνεις με Υπερκομπιουτερ που κάνει πράξεις και τις εκτελούν με την ταχύτητα του φωτός !
Στις πλατφόρμες όμως των κρυπτονομισματων δεν υπάρχουν αυτά , έχεις να κάνεις με ανθρώπους , με όγκους που μπορείς εύκολα να αντιληφθείς , δεν μπορεί να υπάρξει στημένη μόχλευση με τίποτα και γενικά είναι τόσο καθαρό το τοπίο που η τάση σου σφυρίζει ερωτική μπαλάντα κάνα μισαωρο πριν έρθει!!!
Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει γονατίσει το 90% των επενδυτών παγκόσμια , η χρηματιστηριακή αγορά είναι τόσο συνυφασμένη με τα στημένα γεωστρατηγικα παιχνίδια που ο επενδυτής τρέμει μήπως ο Ομπαμιας σηκωθεί με γενετήσιο ερεθισμό και η Μισέλ έχει τα ρούχα της !
Στα κρυπτονομισματα από την άλλη η καλύτερη γιορτή είναι όταν υπάρχουν φόβοι και καταστάσεις όπως πχ ένας νέος πόλεμος γιατί απλά τα κρυπτονομισματα από την φύση τους είναι νομίσματα που μπορούν κρύψουν την πηγή συναλλαγής πράγμα μου σημαίνει ότι σε πανικό έχεις δυο πράγματα να κάνεις ..ειτε να αγοράσεις χρυσό η να αγοράσεις κρυπτονομισματα !
Η διακυμάνσεις στα κρυπτονομισματα καθημερινά είναι τεράστιες προς όλες τις κατευθύνσεις πράγμα που σημαίνει ότι ένας σωστός επενδυτής έχει μεγάλο χώρο για σωστές επενδύσεις !
Για κάποιους που δεν γνωρίζουν ίσως την ιστορία του Μπιτκοιν θα πω οτι ξεκίνησε με χιλιοστά του σεντς όπως και όλα τα κρυπτονομισματα έφτασε στα 1200 δολάρια και ξαναγύρισε μέχρι χτες στα 360 δολάρια ...πράγμα που σημαίνει ότι επενδυτικά αυτό το νόμισμα έφερε αστρονομικά κέρδη σε πάρα πολλούς ανθρώπους !
Πως λοιπόν ξεκινάμε να συναλλασσόμαστε με χρήματα και να επενδύουμε στο ελληνικό ψηφιακό νόμισμα;
Πρώτο βημα είναι να κάνουμε εγγραφή στην πλατφόρμα συναλλαγώνhttps://c-cex.com/ 
Κάνουμε σύνδεση μέσα στην πλατφόρμα και ξεκινάμε ..

Τώρα αν έχουμε ήδη ψηφιακά νομίσματα επιλέγουμε το νόμισμα που έχουμε και πάμε να κάνουμε κατάθεση μέσα από το πορτοφόλι μας στέλνοντας στην διεύθυνση που μας δίνει η πλατφόρμα συναλλαγών ..
Επιλέγουμε πάνω ψηλά το κουμπί My assets το οποίο θα μας οδηγήσει σε μια λίστα νομισμάτων , βρισκουμε το νόμισμα που έχουμε εμείς νομίσματα και δημιουργούμε μια διεύθυνση για να τοποθετήσουμε πλέον νομίσματα για trading μέσα στην πλατφόρμα ...

Πάμε στο πορτοφόλι μας και κάνουμε επικόλληση την διεύθυνση και στέλνουμε το ύψος των νομισμάτων που θέλουμε είτε να πουλήσουμε η να κάνουμε trade με άλλα νομίσματα !
Όταν πλέον έχουμε κάνει την αποστολή πηγαίνουμε assets - balance και περιμένουμε να γίνει confirmation η συναλλαγή ,από την ώρα που θα γίνει και μετά θα δούμε μέσα στον λογαριασμό μας τα διαθέσιμα νομίσματα προς κίνηση!

Τώρα αν είσαι επενδυτής του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος , είτε θες να αυξήσεις όλα όσα μέχρι στιγμής έχεις παράγει ,είτε θες να ξεκινήσεις να επενδύεις πάνω στο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα ο τρόπος να το κάνεις είναι ο εξής ...
Μέσα από το λογαριασμό μας πατάμε my Assets και μετά το κουμπί που λέει (fiat usd )

Πατάμε deposit και επιλέγουμε μια από τις δυο υπηρεσίες που αναγράφει ο πίνακας , ...Θα πρέπει ήδη να έχεις λογαριασμό ανοίξει σε μια από τις δυο...
Εγώ επέλεξα την Payeer γιατί δεν έχει fees και σου δίνει και λινκ συνεργασίας , αν θες κανε εγγραφη από εδώ http://payeer.com/?partner=632
Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή στέλνεις πλέον χρήματα από την Payeer μέσα στην πλατφόρμα ώστε να κάνεις της ανάλογες αγορές !
Ακριβως όπως σε οποιαδήποτε χρηματιστηριακή πλατφόρμα τα νομίσματα έχουν αξιες το ένα απέναντι στο άλλο και υπάρχει και αξία δολαρίου έναντι σε κάθε νόμισμα!
Να το ξανά πω να το κατανοήσουν οι αμφισβητίες , το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα αυτή την στιγμή που σου γράφω έχει τιμή έναντι του Δολαρίου ,και του μπιτκοιν που πάνω σε αυτό βγαίνουν όλες οι ισοτιμίες !!
Λίγες εικόνες θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις ακόμα περισσότερο την πλατφόρμα ,...πατώντας το κουμπί trade θα βρεθείς στο πάνω μέρος εδώ ..

Όπου αν κοιτάξεις δεξιά ....θα δεις το ελληνικό νόμισμα έτοιμο να κάνει συναλλαγές με ζευγάρια νομισμάτων ....

..μέσα από τον επιλογέα μπορείς να διαλέξεις όποιο ζευγάρι νομισμάτων θες ..
Κατεβαίνοντας πιο κάτω θα δεις της εντολές αγοράς και πωλησης , δηλαδή που πουλάνε αυτή την στιγμή και που ζητάνε να αγοράσουν αυτή την στιγμή ... Αν θες να πουλήσεις τα νομίσματα σου θα δώσεις μια τιμή στην δεξια φόρμα αν θες να αγοράσεις νομίσματα θα δωσεις μια τιμή στην αριστερη φόρμα ....

Και απλά αποφασιζεις πλέον με οδηγό την εμπειρία σου και το ένστικτο σου στο που θα παει η τιμή του κάθε νομίσματος μέσα στο χρονο..
Τώρα να εξηγήσω κάτι σε όλους τους συνελληνες μου , ένα νόμισμα για να έχει μια εξέλιξη σωστή και με άνοδο θα πρέπει να έχει και ζήτηση , ένα νόμισμα για να εξελιχθεί έτσι όπως το οραματιζόμαστε και να πετύχει μεγάλη θέση στην παγκόσμια αγορά θα πρέπει να έχει τζίρους ..μεγάλους τζίρους !
Τζίρος επιτυγχάνετε με δυο τρόπους η αυξάνετε η ζήτηση αγοράς από επενδυτές η αυξάνετε ο όγκος συνεργατών σε φυσικά και υπηρεσιακά προϊόντα !
Με απλά λόγια ,όσο πιο πολύ το νόμισμα κάνει συναλλαγές σε αγαθά τόσο πιο πολύ η τιμή του θα αυξάνει και συνάμα τόσο ποιο πολύ οι Έλληνες και ξένοι επενδυτές θα το προτιμούν !
Αρα χρειαζόμαστε ταυτόχρονα και τα δυο μέρη , νέους επιχειρηματίες που θα κάνουν το απλό άνευ κανενός κόστους να δέχονται πληρωμές και σε Hellascoin μιας και έχει ήδη αξία και νέους επενδυτές η οποίοι θα είναι οι φύλακες των αξίων σε επίπεδο χρηματιστηρίου ! Δεν αναφέρω τους νέους ανθρώπους που θα γίνουν παραγωγοί νομίσματος μιας και αυτό εξυπακούεται ότι θα έχει τεράστια άνοδο μιας και ήδη με την ένταξή μας στην πλατφόρμα συναλλαγών ο όγκος ανθρώπων που "παραγουν" το νόμισμα τριπλασιάστηκε ..και μιλάμε για 36 ώρες που έχουμε ξεκινήσει !!
Συνδυασμός λοιπόν , επιχειρήσεων και νέων συνεργατών με επενδυτές του νομίσματος φέρνει ραγδαία αύξηση νέων παραγωγών άλλα και αύξηση τις τιμής αξίας του νομίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο !
Θα κλείσω λίγο περίεργα , αυτό που διάβασες μόλις δεν είναι ακριβως οδηγός , μοιάζει άλλα στην ουσία του δεν είναι , είναι το συγχωροχάρτι για μένα , είναι το κείμενο που θα με κάνει να κοιμάμαι και σήμερα ήσυχος !
Γνωρίζω που θα φτάσει αυτό που κάνουμε , γνωρίζω ότι με το πρώτο σκαλοπάτι επιτυχίας θα γκρινιάξεις που δεν με άκουσες ,σου δίνω λοιπόν όλα τα στοιχεία ώστε να μην έχεις αύριο να πεις τίποτα,ούτε ότι κάποιοι έγιναν πολύ δυνατοί οικονομικά , ούτε ότι κάποιοι πρόλαβαν η είχαν πληροφορία , τίποτα,.....!!
Η επιλογή να παραμένεις στο ψέμα των αντινοων είναι δική σου , η επιλογή να μην θες να το πιστέψεις ότι το είπαμε και το κάναμε πραγματικότητα είναι πάλι δική σου...
Μπορείς να συνεχίσεις αν θες να ακούς ακόμα της σειρήνες ότι πρόκειται περί φούσκας , ότι πρόκειται περί πυραμίδας ..κανε ότι θες ...Όταν θα δεις μέχρι το τέλος του 2015 να συνεργάζεται και να υιοθετεί όλη η Ελλάδα το μοναδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μην πεις δεν το περίμενα ...γιατί ο επόμενος στόχος μου είναι να το κάνω να είναι το μόνιμο ανταλλακτικό μέσω όλων των Ελλήνων !
Γιατί ο μόνος στόχος μας είναι η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενάντια στο αύριο που θέλει η επικυρίαρχη τάξη!
Τώρα αν είσαι επιχείρηση και θες να ξεκινήσεις να δέχεσαι και το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγεις το εύρος των πελατών σου τότε εδώ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Αν είσαι επενδυτής , άνθρωπος που εργάζεται σε χρηματιστήριο,ομάδα επενδυτών η ότι άλλο έχει σχέση με το κομμάτι επένδυσης το τηλ μου είναι 6979905496 Νικόλαος Γκονος θα χαρώ να σου εξηγήσω τυχόν απορίες !
Να σαι καλά
Stranger ,...ακου την καρδια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: