x

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΞΥΛΟ ΑΠO ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Τα πορτοκάλια της οργής: Λαϊκός ξεσηκωμός αγροτών και επαγγελματιών κατά του Α.Σαμαρά στο Ναύπλιο (βίντεο)


Με σφοδρές αποδοκιμασίες από τον αργολικό λαό έγινε δεκτός ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Ναύπλιο για τον εορτασμό της επετείου για την 192η επέτειο απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό.
Και ολα αυτά σε ένα παραδοσιακά συντηρητικό νομό της Πελοποννήσου, που μαζί με την Λακωνία και την Μεσσηνια, εκλέγουν συνεχώς πρώτο κόμμα τη ΝΔ από το 1985 μέχρι το 2012.
Ενώ μέσα στην αίθουσα ο δήμαρχος της πόλης ο πρωθυπουργός δεχόταν την τιμητική απονομή του τίτλου του επίτιμου δημότη και του παραδιδόταν το «χρυσό κλειδί» της πόλης, έξω από την αίθουσα οι πολίτες, επαγγελματίες της πόλης και αγρότες που τους έχει "τσακίσει" το ρωσικό εμπάργκο, απόρροια των κυρώσεων στις οποίες συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση, ζητούσαν την παραίτησή του σε σκηνές τις οποίες δεν έχει δείξει κανένα κανάλι μέχρι στιγμής.
Ως αποτέλεσμα έχει καταρρεύσει η εμπορική κίνηση σε Αργος και Ναύπλιο, αφού οι αγρότες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες, ενώ οι ελάχιστες αποζημιώσεις κατάσχονται από την εφορία για τα χρέη τους!
Να σημειώσουμε ότι και η οικογένεια της συζύγου του Α.Σαμαρά, της ιδιαίτερα συμπαθούς Γεωργίας, έχει ιδιαίτερη σχέση και στενούς δεσμούς με την Αργολίδα, αλλά ούτε αυτό γλίτωσε τον Α.Σαμαρά από τις αποδοκιμασίες.
Κοιτάξτε την φάτσα του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου που τα λέει όλα.
Εκδηλος ο προβληματισμός και η απογοήτευση στα πρόσωπα της συνοδείας του Α.Σαμαρά από τις σφοδρές αποδοκιμασίες στην - πρώην - νεοδημοκρατική Αργολίδα.

 


Σε θερμό χαιρετισμό με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργό ΠΕΚΑ, Γ.Μανιάτη.

 
Μάρτυρες των αποδοκιμασιών και οι βουλευτές και πολιτευτές που εκλέγονται στην περιοχή αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, κλπ.
Σκηνές από το ξύλο με το οποίο υποδέχθηκαν τα ΜΑΤ του διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Οι πολίτες της Αργολίδας με τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια να σαπίζουν στα δένδρα αμάζευτα, στέλνουν τον δικό τους χαιρετισμό στον Α.Σαμαρά (κάτω).
Και το ξύλο "πάει σύνεφο"...
Το βίντεο που δεν έδειξαν τα κανάλια:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: