x

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν έχει αγκαλιάσει το ψηφιακό της νόμισμα!



Εν καιρό κρίσης και άμεσης ανάγκης αντίστασης στην οικονομική κρίση , την στιγμή που πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι απέναντι στους τραπεζίτες ,αυτή την στιγμή μας έχει δοθεί το μέσο να κάνουμε τον πλανήτη να χορεύει και εμείς άπλα αμολαμε για μια ακόμα φορά αετό!!
Οι λόγοι για εμάς που τα βλέπουμε από πίσω τα πράγματα ειναι απλοί...Η Ελλάδα δεν έχει αγκαλιασει το ψηφιακό της νόμισμα ακόμα γιατί οι δημιουργοί του δεν είναι το σύστημα αλλά απλοί Έλληνες που θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στην χώρα να αντισταθεί!
Δεν είναι εντολή δηλαδή των επικυρίαρχων να έχει ακόμα η Ελλάδα ψηφιακό νόμισμα , όταν θα έρθει αυτή η εποχή και πέσει η εντολή όλοι σας θα τρέχετε να αγκαλιάζετε αυτό που θα σας δώσουν οι τσοπαναρεοι....ευτυχώς όμως να λέτε που υπάρχουν κάποιοι τρελοί που πρόλαβαν να κλειδώσουν το πεδίο μέχρι να έρθει η ωριμότητα όλων μας να ξυπνήσουμε!
Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ για πολλά χρόνια εσένα περιμένουμε να καταφέρεις να δεις λίγο κάτω από την επιφάνεια και να στοχαστής το μέλλον που καλπάζει εναντιων σου πάνω σε μαύρο άλογο!
Πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος με μεγάλες εταιρίες ...
http://grcoin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: