x

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ν.ΡΩΜΑΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ! ΧΑΟΣ: Αλήτες και τρομοκράτες καίνε πάλι την Αθήνα


Χάος και εμπρησμοί στο κέντρο της Αθήνας από τις επιθέσεις περιθωριακών στοιχείων που "θρηνούν" τον χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου και συμπαρίστανται στον απεργό πείνας, τον ληστή Νίκο Ρωμανό (τους γονείς του οποίου θα δεχθεί για να τους "εξηγήσει" γιατί δεν αφήνουν ελεύθερο να σπουδάσει το γιος τους, ο πρωθυπουργός Α,Σαμαράς!)! Να πούμε ότι ο Ν.Ρωμανός εξευτέλισε τον Α.Σαμαρά απαγορεύοντας στους γονείς του να τον συναντήσουν!
Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή την στιγμή τους Ελληνες και ειδικότερα τους Αθηναίους πολίτες οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να γίνεται πάλι παρανάλωμα του πυρός από τις οργανωμένες ομάδες εμπρηστών τρομοκρατών τις οποίες οι αστυνομικοί κατά ένα περίεργο τρόπο αδυνατούν να συλλάβουν.
Από τις 19.15 οργανωμένες ομάδες περιθωριακών με πιθανή, πάντα, την συμμετοχή παρακρατικών στοιχείων, καίνε σπίτια αυτοκίνητα και γραφεία στο τρίγωνο Σύνταγμα, Εξάρχεια και Ομόνοια
Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά την έναρξη της πορείας άρχισαν τα πρώτα επεισόδια με διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε κάδους στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα και άλλους να προκαλούν ζημιές σε στάσεις λεωφορείων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ομάδα διαδηλωτών έχει προκαλέσει καταστροφές στο κατάστημα «ZARA», όπου έβγαλε έξω ρούχα και τους έβαλε φωτιά. Αυτή την ώρα ομάδες νεαρών. Κάηκαν σπίτι στα Εξάρχεια και οι περιθωριακοί αλήτες έχουν υπό τον ελεγχό τους ολόκληρη την προαναφερθείσα περιοχή.
Στο Σύνταγμα παρακρατικοί κουκουλοφόροι πετούν πέτρες και μάρμαρα που ξεκολλούν από τα πεζοδρόμια προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με τη ρίξη χημικών.
Αυτοκίνητα, μαγαζιά και κάδοι σκουπιδιών καίγονται από τις εκατοντάδες μολότοφ της οποίες αδυνατούν να σβήσουν οι πυροσβέστες.
Μην πλησιάζει κανείς στην περιοχή, καθώς η νύχτα θα είναι μεγάλη και ο κινδυνος να υπάρξουν θύματα, μεγαλύτερη.
Η αστυνομία επιστράτευσε τρία ειδικά διαμορφωμένα τεθωρακισμένα οχημάτα για τη ρίψη νερού υπό πίεση (Αίαντες) στην προσπάθειά της να ελέγξει την κατάσταση.





Φωτιές στους γύρω δρόμους και κυνηγητό με τις δυνάμεις της αστυνομίας στην πλατεία και στα στενά της περιοχής των Εξαρχείων, όπου ακόμα και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ με ισχυρές δυνάμεις. Οι δυνάμεις της αστυνομίας συνοδεύονται από τις αύρες, τα υδροφόρα οχήματα, που χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση εστιών φωτιάς και εναντίον κουκουλοφόρων. 
 
Μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, η ένταση είχε περιοριστεί γύρω από την πλατεία Εξαρχείων και στην οδό Στουρνάρη, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν «περικυκλώσει» τους κουκουλοφόρους. Αυτοί ανά διαστήματα επιτίθενται με μολότοφ κατά των αστυνομικών που απαντούν με εκτεταμένη ρίψη χημικών και κρότου λάμψης. 
 
Γύρω από το Πολυτεχνείο επίσης σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων, με συνεχή χρήση χημικών και κρότου λάμψης και μολότοφ. Στις οδούς Στουρνάρη, πάνω από την Πατησίων και στην Σολωμού από κάτω, επιχείρησαν οι δύο αύρες της αστυνομίας, που δέχτηκαν βροχή από μολότοφ, ακόμα και από τα διαμερίσματα των πολυκατοικιών ενώ έριχναν λάδια στο δρόμο!
 
Στην Ομόνοια και τους γύρω δρόμους κουκουλοφόροι επιδώθηκαν σε «μάχες» με τις αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι και την πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ έκλεισε για ώρα και ο σταθμός του μετρό στην πλατεία. 
Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε περισσότερες από 100 προσαγωγές, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί.
Στις 8.15 το βράδυ πληροφορίες ανέφεραν ότι εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Οικονόμου στα Εξάρχεια, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες αναφορές για τυχόν εγκλωβισμένους, ενώ το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, δίνει ανταποκρίσεις από την Αθήνα ΄που διεκτραγωδεί το χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: