x

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Όταν καίγεται ο ντουνιάς γύρω σου και ακούς αυτό τι καταλαβαίνεις;

Σε παρακαλώ άκουσε πρώτα το βίντεο..κανε υπομονή να ανοίξει και μετά διάβασε παρακάτω!
Δηλαδή από oτι κατανοώ κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι το θέμα του μουσουλμανικού Κράτους!! Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι τις απειλές , κανείς δεν έχει δει τα σφαξίματα , κανείς δεν έχει διαβάσει τα σχέδια, κανείς δεν έχει δει την ιστορία τους και το τι αναζητούν!
Όταν ακούς την λέξη ..."εξαφανίζονται" ...από το στόμα υπουργού..και γύρω γύρω σε όλα τα σύνορα σου ...έχει φωτιά από τους "εξαφανισμένους"...τότε τι μπορείς να υποθέσεις;
Ότι πάμε καλά; Ότι έχουμε εκεί πάνω ανθρώπους που μπορούν να διαχειριστούν τα προβλήματα της εποχής μας;
Και πρόσεξε εδώ δεν μιλάμε για ταμπέλες ...είμαι αριστερός είσαι φασίστας ..ώστε να τσακωθουμε στο καφενείο και μετά πάλι φίλοι να είμαστε ...εδώ μιλάμε για την ασφάλεια της χώρας !
Μιας χώρας που η κοιμάται ...η οι προδότες της πολλαπλασιάστηκαν!
Και αν εξαφανίζονται σε στρατόπεδα εκπαίδευσης ; Και αν εξαφανίζονται σε υπόγεια εκπαίδευσής ...περιμένοντας το σήμα να ξεμυτίσουν τι γίνεται;
Εγώ ελέγχο την είσοδο και όχι την έξοδο ανακοίνωσε ..... και από ότι καταλαβαίνω μιας και ελέγχεται η είσοδος έχει αρχίσει μια τεράστια εισροή ...όταν θα γίνει το κακό .... σε ποιον να ρίξουμε την ευθύνη ; ... Σε αυτόν που έλεγχε την έξοδο ; ..στον ΚΑΝΕΝΑ;
Σταματώ γιατί η επόμενες γραμμές θα είναι πολύ ακατάλληλες ...τις κρατάω για μένα όπως πάντα... όπως και το άγχος ...πότε θα ξυπνήσει ο λαός της πατρίδας μου!
Είμαι ο γραφικός τόσα χρόνια που θέλω να σου δείξω ότι δεν υπάρχουν πια κράτη πάρα μόνο κρυφές δυνάμεις με όρκο να φέρουν την ανθρωπότητα στην νέα συγκομιδή !
Αν εσύ νομίζεις ότι έχουν το iq οι υπεύθυνοι της χώρας σου να κατανοήσουν το μεγάλο παζλ τον νόμων, κανονων, εντολών που τους δίνονται τότε χαλάλι..και τα μυαλά στα κάγκελα !
Είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι που εμείς λέμε προδότες πιστεύουν ότι έκαναν τα πάντα για το καλό της χώρας ...κοινώς πιάσε το αυγό και κουρευτο ..όταν χρειάζεσαι να διδάξεις αλήθεια από την πρώτη δημοτικού τον μισό πληθυσμό της χώρας !
Τα λέμε μετά...πάω να ηρεμήσω !
Stranger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: