x

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Μαζική εξέγερση λαθρομεταναστών στη Λέσβο - Εγκλώβισαν και έκλεισαν σε κοντέινερ Λιμενικούς!


Εξέγερση εκατοντάδων λαθρομεταναστών και αιματηρά επεισόδια είχαμε σήμερα το απόγευμα στη Λέσβο στον καταυλισμό  Καρά Τεπέ.  Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι έκρυθμη ενώ οι αρχές του νησιού ΛΣ και Αστυνομία ανήμποροι απλά παρακολουθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες να κάνουν ότι θέλουν στο λιμάνι.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες λαθρομεταναστών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εκτεταμένες μεταξύ τους αιματηρές συμπλοκές.
Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν περίπου 10 άτομα οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για να τους παρασχεθούν πρώτες βοήθειες.
Αλλά οι πρωτοφανείς καταστάσεις δεν σταματούν εδώ.  Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναλαμβάνουν και τη μεταφορά τους μετά τον απόπλου τους από τα τουρκικά παράλια σις ελληνικές ακτές,  που έσπευσαν για να κατευνάσουν τα πνεύματα ήρθαν αντιμέτωποι με τους εξεγερμένους λαθρομετανάστες οι οποίοι τους περικύκλωσαν και τους εγκλώβισαν εντός κοντέινερ στον καταυλισμό!
Στη συνέχεια εκατοντάδες λαθρομετανάστες έφυγαν από τον καταυλισμό φωνάζοντας συνθήματα με προορισμό το λιμάνι χωρίς φυσικά να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στην ούτος ή άλλως «ανοχύρωτη» Μυτιλήνη.
Στο λιμάνι βρίσκεται δύναμη του Λιμενικού Σώματος για κάθε ενδεχόμενο αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος οι εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες να τους επιτεθούν και έτσι η παρουσία τους είναι διακριτική.
Άλλωστε αυτή τη χρονική περίοδο οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί είναι σχεδόν κράτος εν κράτει στα νησιά του Α. Αιγαίου και με δυσκολία κάποιος μπορεί να πει τι θα γίνει εάν οι χιλιάδες αυτοί λαθρομετανάστες εξεγερθούν ομαδικά και συντονισμένα.
Όλα αυτά ένα 24ωρο μετά τον απόπλου τουλάχιστον 2000 λαθρομεταναστών από τη Λέσβο για τον Πειραιά όπου οι ανήμπορες αρχές απλά ελπίζουν να χαθούν ανάμεσα  στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και των γηγενών κατοίκων της πρωτεύσας.
Ταυτόχρονα οι αφίξεις των λαθρομεταναστών στα ελληνικά παράλια συνεχίζονται κανονικά και βάσει των υφιστάμενων πάγιων διαδικασιών. Είτε δηλαδή τηλεφωνούν στον αριθμό 112 για να σπεύσουν δυνάμεις του ΛΣ και να τους παραλάβουν από τα πλεούμενα  είτε αποβιβάζονται οι ίδιοι σε παραλίες που επιλέγουν οι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει τη μεταφορά τους.
Κάθε έννοια Εθνικής κυριαρχίας στο Α. Αιγαίο έχει πάψει να υφίσταται.
metanastes-ejegersi-1
metanastes-ejegersi-2
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: