x

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Έξοδος ...!



3,5 εκ. ανήλικα παιδιά ζουν στη Γερμανία μέσα σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, επειδή αυτό εξυπηρετεί την πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ. Πώς μπορεί η γυναίκα αυτή, άτεκνη κατ’ επιλογή, που δεν της καίγεται καρφί για τα παιδιά της χώρας της, να αισθανθεί τύψεις για τα παιδιά των Ελλήνων που οδηγούνται καθημερινά στους «θαλάμους των αερίων» και στα «κρεματόρια»;  Μήπως όμως και οι «δικοί» μας, που έχουν οικογένειες και παιδιά, διαφέρουν, με την πολιτική που ακολουθούν, στις ευαισθησίες τους, απ’ αυτές των Γερμανών;

Φυσικά και όχι. Μια σύγκριση μεταξύ των «μεταρρυθμίσεων» που προτείνονται από τους θεσμούς και την κυβέρνηση Τσίπρα, οδηγεί στην διαπίστωση ότι και οι «δυό» τους, εκτός από την λήψη φορομπηχτικών μέτρων και πρωτοβουλιών για την καταστροφή κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και παραγωγικής θέσης εργασίας στην Ελλάδα, δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο αναπτυξιακό και ουσιώδες ....!

Η πολιτική «αντιπαράθεση», της 5ης Ιουνίου ’15 στην Βουλή, μεταξύ των συνιστωσών του καθεστώτος που κυβερνά αυτό τον τόπο, απέδειξε ότι κανείς τους δεν ενδιαφέρεται πράγματι για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Όπως ο διάολος το λιβάνι, έτσι και οι πολιτικοί μας αποφεύγουν να μιλήσουν για τα πραγματικά προβλήματα του λαού και της χώρας ή να προτείνουν λύσεις. Κανείς τους δεν ασχολήθηκε με τα 2,0 εκ. ανέργων, τα 4,5 εκ. ανασφάλιστων, τις χιλιάδες κατασχέσεις κατοικιών, την διάλυση της δημόσιας υγείας και της παιδείας ή με την νέκρα που επικρατεί στην αγορά, την αύξηση της μετανάστευσης και των αυτοκτονιών.

Ούτε μία πρόταση δεν έκαναν οι πολιτικάντηδες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την δημιουργία, έστω και μιας θέσης εργασίας ή για την επένδυση, τουλάχιστον ενός €υρώ που δεν προέρχεται από δάνεια, φόρους και εισφορές. Αντ’ αυτού ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, πως θα γίνει πιστευτή η ψευτιά τους, πως θα κρύψουν τη γαϊδουριά τους και πως θα σιγουρευτεί η επανεκλογή τους.

Αν δεν είναι εθνική κατάντια και ντροπή ότι συνεχίζεται ακόμη η διαπραγμάτευση για το παράνομο χρέος, τότε είναι σίγουρο ότι τώρα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μιλούν και αποφασίζουν όλοι αυτοί που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα των παιδιών μας.

Έλληνες και Ελλάδα σε κατάσταση πολιορκίας. Το σενάριο του θεάτρου σκιών που εξελίσσεται μπροστά μας, γράφτηκε από κοινού, τους δε ρόλους, τους μοίρασαν, κοινή συναινέσει, οι Γερμανοί με τους «δικούς» μας. Όποιος δεν είναι κομματόσκυλο, λαθρομετανάστης ή τρομοκράτης σ’ αυτό τον τόπο, είναι καταδικασμένος να ζει σαν Έλληνας.

Η ΕΞΟΔΟΣ είναι η μόνη αληθινή λύση, με την διαφορά ότι τώρα η ρήξη με το καθεστώς των τυράννων πρέπει να ξεκινήσει μέσα από τα σπίτια αυτών που το εκπροσωπούν. Είτε ζουν εντός της Ελλάδος είτε στο εξωτερικό, πρέπει όλοι αυτοί οι εγκληματίες να νοιώσουν στο πετσί τους και μπροστά στα παιδιά τους ότι στην εφαρμογή των νόμων δεν γίνονται διακρίσεις.

Οι νόμοι υπάρχουν αλλά εδώ δεν εφαρμόζονται, όσο αυτοί αντίκεινται στα συμφέροντα των δυνάμεων κατοχής. Το Ελληνικό Σύνταγμα έχει επί τούτου προνοήσει και δεν εξουσιοδοτεί μόνο αλλά υποχρεώνει κάθε Έλληνα πολίτη, σε περίπτωση παρεκτροπής, να επιβάλλει, πάση θυσία, τη συνταγματική νομιμότητα στην χώρα.

Την επιταγή αυτή του συντάγματος κρατάμε εμείς οι Έλληνες στα χέρια μας. Από εμάς και μόνο εξαρτάται αν και πότε θα την εξαργυρώσουμε.
Ομόνοια, αρετή και τόλμη απαιτεί η λευτεριά, γενναιότητα δε το ραντεβού με την ιστορία.

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: