x

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κλιματική αλλαγή ή ίσως κάτι άλλο;;;

obama-climate-change
Κλιματική αλλαγή ή ίσως κάτι άλλο;;;
Ο γνωστός πλανητάρχης Ομπαμίας ανησυχεί για την αλλαγή του παγκόσμιου κλίματος. Η πλύση του εγκεφάλου γίνεται από πολλά χρόνια ώστε να η είδηση να εισχωρήσει βαθιά μέσα στην μάζα. Μια είδηση γελοία γιατί επιστημονικά έχει ήδη αποδειχθεί το αντίθετο….Οι ανησυχίες του Ομπαμία θα έπρεπε να ήταν και δικές μας ανησυχίες για τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσουν οι Σατανιστές των ΟΗΕ-ΔΩΝ που θα περάσουν όλα τα υποχείρια τους.
Ένα από αυτά είναι ο ΑΘΕΟΣ-ΠΙΣΤΟΣ στην ΝΤΠ… πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας…Είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος ξεφτιλισμός που έχει υποστεί ο Έλληνας πολίτης μέχρι τώρα… πρώτα να βγάζει ΟΧΙ με τον ΑΘΕΟ στο τιμόνι…και αργότερα ο ΑΘΕΟΣ να το γυρίζει σε ΝΑΙ… Αυτό δεν μας έφτανε…τώρα τον ξαναέβγαλαν… ένα ΑΘΕΟ πρωθυπουργό σε μια χώρα των πιστών!!!
Ή δεν είστε τόσο πιστοί όσο λέτε ότι είστε;;; αλλά ότι και να είστε να γνωρίζετε κάτι…η αδυναμία σας να αντιδράσετε στα νεα μέτρα της ΝΤΠ θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ εναντίον σας.
Αυτοί που τον ψήφισαν είναι όλοι υπεύθυνοι για τα νέα μέτρα και την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή της χώρας και του Έλληνα!!! Εσείς που δεν τον ψηφίσατε είστε υπεύθυνοι που κάθεστε και τον κοιτάτε και συνεργάζεστε μαζί του σε ένα οικονομικό καταστροφικό Αρμαγεδδώνα για την πατρίδα μας!!!
Δείτε την ΕΙΔΗΣΗ στο cnn: «Obama condemns climate change deniers» στην πρώτη μέρα του μήνα, στις 1 Σεπτεμβίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: