x

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η Νέμεσις έρχεται;


Όλα πήγαν καλά. Στην Βουλή πλέον μπήκαν ακριβώς αυτοί που πρέπει και θα οδηγηθούν στην κρεμάλα. Οι 4 δια της υπογραφής μνημονιακοί (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ) και οι δύο μνημονιακοί μπαλαντέρ (Ποτάμι-Ένωση Κεντρώων). Παράλληλα υπάρχουν και δύο αντιμνημονιακοί της πούτσας τα παιδιά του Χίτλερ (ΧΑ) και τα παιδιά του Στάλιν (ΚΚΕ) να αμαυρώνουν οποιονδήποτε διαφωνεί στα μνημονιακά μέτρα των δημοκρατών (οι 6 παραπάνω) και να τον χαρακτηρίζουν ως Σταλίνα ή Χιτλερικό. Κάπως έτσι το 62% που ψήφισε ΟΧΙ στα μνημόνια θα χαρακτηριστεί άκρο και επικίνδυνο για την δημοκρατία. Θα ταν τέλεια στημένο το εργάκι αν:
-Δεν είχε προηγηθεί το δημοψήφισμα ή είχε βγει ΝΑΙ
-Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν της τάξης του 80%
Δυστυχώς για αυτούς όμως σε 9 μήνες ο λαός επέλεξε τρεις φορές ρήξη:
1. Σουτάροντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (πρώτη φορά στην μεταπολίτευση)
2. Ψηφίζοντας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σε ποσοστό 62% (βάφοντας μονόχρωμο τον εκλογικό χάρτη)
3. Δια της αποχής που (μαζί με τα άκυρα, τα λευκά και τα εκτός Βουλής κόμματα) ξεπέρασε το 50% με αποτέλεσμα οι 8 μαιντανοί που μπήκαν Βουλή να μην εκπροσωπούν 1 στους 2 Έλληνες..

ΟΛΑ πάνε καλά.. Όσοι μπήκαν σε ΑΥΤΗ την Βουλή είναι μελλοθάνατοι. Και το ακόμα πιο τέλειο είναι πως οι 300 είναι με λίστα αυτή την φορά, δηλαδή μιλάμε για την αφρόκρεμα των κομματικών ρουφιάνων..

Προφανώς στόχος τους είναι να μην πάνε σε εκλογές ως το 2019. Δυστυχώς για αυτούς είτε έτσι είτε αλλιώς είναι τελειωμένοι, πλην όμως όπως είπε ο Μάρκος θα σκάσουν διάφορα από δω και πέρα.

Η αρχή έγινε σήμερα με την Volkswagen που έκανε πουστιά στις ΗΠΑ και θα κληθεί να πληρώσει 20δις $ αποζημίωση στο αμερικανικό δημόσιο. Θέμα χρόνου να ζητήσουν Άγγλοι και Γάλλοι αντίστοιχους ελέγχους και σε ΕΕ για γερμανικές εταιρίες (είναι και πολλές) και να οδηγηθεί η Ντόιτσε Μπανκ σε ένα ωραιότατο κανόνι..

Προσδεθείτε και απολαύστε από εδώ και πέρα το έργο. Η ντόπια ολιγαρχία πήγε να το παίξει καπιταλιστική ποντάροντας σε Γερμανούς και σύντομα θα είναι οι πρώτοι που οι Γερμανοί (προ της κατάρρευσης τους) θα δώσουν στην κοινή γνώμη..

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. 3 φορές ζήτησαν τα παιδιά του Δία ρήξη, τρεις φορές τους έγραψαν στα αχαμνά τους οι δούλοι των Ούνων. Η ΝΕΜΕΣΙΣ έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: