x

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«Συγκλονιστικά γεγονότα στις ΗΠΑ: Η FEDERAL RESERVE ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!»

Ο στρατός των ΗΠΑ, υπό τη νέα ηγεσία του Ναυάρχου Dunford, κινήθηκε για να ελευθερώσει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τον υπόλοιπο κόσμο από την κυριαρχία των Ερπετοειδών. Σύμφωνα με εντολή του, ο στρατός κατέλαβε την κύρια πηγή του εξουσίας των Χαζάρων, την Federal Reserve Board.
Για να επιβεβαιωθείτε, επισκεφθείτε την αρχική ιστοσελίδα της Federal Reserve,
http://www.federalreserve.org
η οποία έκλεισε και τώρα φιγουράρει η νέα ιστοσελίδα
http://www.federalreserve.gov/
Οι Κινέζοι συντονίζονται με την κίνηση αυτή, ανακοινώνοντας ότι εξαγόρασαν όλο το σύστημα πληρωμών με βάση το δολάριο εκτός ΗΠΑ, από την China International με το ελεγχόμενο σύστημα SWIFT, που σημαίνει ότι η κατάρρευση των μεγάλων τραπεζών της μαφίας των Χαζάρων είναι απλώς θέμα χρόνου.
Επιπλέον, οι συνεχιζόμενες στρατιωτικές κινήσεις στη Μέση Ανατολή έχουν στόχο την κατάρρευση της φασιστικής κυβέρνησης του Khazarian Nazionist Νετανιάχου στο Ισραήλ, σύμφωνα με ρωσικές πηγές και κύκλους του Πενταγώνου. Για να διευκολύνει τους Ρώσους να εκκαθαρίσουν την Μ. Ανατολής από τους λάτρεις του Σατανά, το Πεντάγωνο απέσυρε όλα τα αεροπλανοφόρα από τον Περσικό Κόλπο.
http://www.presstv.ir/…/10/10/432800/US-warship-Persian-Gulf
Το σάπιο καθεστώς Νετανιάχου πρόσθεσε μόνο βενζίνη στη φωτιά την περασμένη εβδομάδα, όταν ισραηλιτικά αεροπλάνα με τα χρώματα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ επέδραμαν εναντίον κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι, σύμφωνα με άλλες πηγές του Πενταγώνου. Οι Ρώσοι δεν ξεγελάστηκαν από τον ελιγμό αυτό και απάντησαν με την εκτόξευση πυραύλων πάνω από ιρανικό εναέριο χώρο (με την άδεια του Ιράν φυσικά) χτυπώντας πολλαπλούς στόχους στη Μέση Ανατολή και σκοτώνοντας εκατοντάδες Ισραηλινών, Σαουδαραβων και Τούρκων, που ενεργούσαν κατά του διεθνούς δικαίου στη Συρία και στο Ιράκ. Είναι ξεκάθαρο ότι οι ΗΠΑ κάνουν στην άκρη για να καθαρίσουν οι Ρώσοι το χάος στη Μέση Ανατολή..
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/10/federal-reserve.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: