x

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Γαλλία Γερμανία …Γ….....Γ.Π.Π

katastofes
Γαλλία Γερμανία …Γ…Γ.Π.Π
Την προηγούμενη εβδομάδα,, άρχισε  να διαδραματίζεται μία τραγωδία που έκοψε την ανάσα της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Όπως έχουμε πει ξανά στα κατοχικά νέα, το γεγονός είναι στημένο, αφού ήταν η σκανδάλη για το τι θα ακολουθήσει. Εξηγούμαι Γαλλία η πρώτη χώρα που χτυπήθηκε, το πρώτο γράμμα είναι το Γ. Ακολουθεί το δεύτερο, χτύπημα που το προλαβαίνουν στην Γερμανία το πρώτο γράμμα και πάλι  το Γ. Όλοι μας αναρωτιώμαστε το που και το πότε, ενώ βλέποντας ότι στην δεύτερη χώρα τη Γερμανία ήταν κ η αιτία του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Ερευνούμε την επόμενη που θα πατήσει την χρόνο σκανδάλη για την έναρξη του Γ παγκοσμίου.
Α                Β                 Γ
ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Γ
Την απάντηση την πήρα από τον Στρατή, δείτε παρακάτω :
<<Η Ρωσία θα δεχθεί και άλλη πρόκληση-επίθεση, από την Γεωργία και αυτή τη φορά θα την καταστρέψει τελειωτικά. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές. Όσο οι Ρώσοι θα πολεμούν στη Γεωργία, θα υποκινηθούν οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους, να κάνουν χοντρές προκλήσεις εναντίον τους. Η Τουρκία θα επιτρέψει σε Αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από τα στενά και τον εναέριο χώρο της, για να χτυπήσουν τους Ρώσους. Από τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους. Οι Ρώσοι καταλαμβάνουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς, [για την ακρίβεια πολύ λίγοι ουκρανοί θα πολεμήσουν τους Ρώσους] και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Πάνω από την Ουκρανία και τον Εύξεινο Πόντο Θα πολεμήσουν [με αερομαχίες] Αμερικανοί και Ρώσοι. Για πρώτη φορά και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ. Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί Δικτατορία, ενώ θα εξεγερθούν οι Κούρδοι. Παγκόσμια Οικονομική Αναταραχή. Οι οικονομίες καταρρέουν η μια μετά την άλλη, γίνεται στάση πληρωμών, λαϊκές εξεγέρσεις με οικονομικά αιτήματα, αλλά και άρνηση στράτευσης των ευρωπαίων. Απόσπασμα από τα μελλούμενα >>
Α                  Β                 Γ
ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ
Γνωρίζουμε ότι η συμμορία των αρχόντων του κακού που κυβερνά, ο Αντίχριστος, θέλουν να επαληθεύσουν τα γεγονότα για να μας υποδουλώσει στην αιώνια λήθη και τον μαρασμό. Κάντε τον σταυρό σας να προλάβουμε το κακό, θα είναι η μεγάλη κατάρα της ανθρωπότητας. Πιστέψτε στην δύναμη του θεού και της ψυχή σας, να τους αλλάξουμε τα σχέδια. Μην ακούς της σειρήνες του συστήματος, θέλουν να σε παραπλανήσουν. Πρόσεχε, διέκρινε τα κομμάτια του παζλ, τα ενώνουν όλα μπροστά στα μούτρα μας. Μας κοιμήζουν με τον φόβο και τον πανικό, την φτώχεια και την πείνα. Πάρτε το χαμπάρι, θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές αφού Γι αυτούς είμαστε αναλώσιμοι. Οι εντολές έχουν δοθεί δεν είμαστε ανώνυμοι, έχουμε όνομα πίστη και ιστορία, δεν έχουμε  κίνδυνο,  ας αλλάξουμε το ρου της ιστορίας. Σπάστε τον κώδικα και τις ψευδείς αξίες που μας δένουν χειροπόδαρα. Ο πόλεμος των στοών έχει ξεκινήσει και εκεί θα παιχτεί το ποιος θα είναι αυτός που θα ελέγξει  το Μάτριξ.
Πότε θα γίνει?  όταν εμείς είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον δεύτερο μήνα του δίσεχτου έτους. Έχουμε το καθήκον να τους ανατρέψουμε, έχουμε την δύναμη να τους σταματήσουμε, ας ενωθούμε γνωρίζοντας την σωτηρία του έθνους και του πλανήτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: