x

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Από τότε που το σπαθί έπεσε στην γη οι πόλεμοι έγιναν δειλοί !!

katohika-nea
Από τότε που το σπαθί έπεσε στην γη οι πόλεμοι έγιναν δειλοί !!
Στο λέω χρόνια … είναι όλοι μαζί εναντιων τις ανθρωπότητας !
Έχουν δικά τους τα συστήματα έλεγχου μας και δημιουργούν ανάλογα την περίσταση τους ήρωες και τους κακούς !
Στο κάτω κάτω της κατσαρόλας πάντα είμαστε εμείς το φθηνό κρέας!
Αν ήθελαν Ειρήνη μπορούσαν να την έχουν μέσα σε λίγες ώρες !
Χρειαζονται το SHOW γιατί το SHOW δίνει της ευκαιρίες να υπάρχουν οι δικαιολογίες ,..να υπάρχει η δική σου συγκατάθεση στο επόμενο βήμα …!
Κάποτε έπεφταν οι δίδυμοι πύργοι και για δεκαετίες μίλαγες για τρομοκράτες …δεν δεχόσουν ότι αυτό είχε γίνει από μέσα;
Τώρα μιλάς για δυο δυνάμεις που αντιμάχονται η μια την άλλη… και χειροκροτας τον ρόλο του καλού παλικαριού που τα μέσα ύπνωσης σου σου έδωσαν!
Το να είναι πάλι δουλεια από μέσα δεν θες να το δεις…γιατί σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις σε αξίες που οι ίδιοι δεν δίνουν καμία σημασία…όπως χώρα,κράτος ,σημαία , έθνος !
Κατάλαβε το έχεις να κάνεις με την μεγάλη επιχείρηση που λέγεται γη …και ότι σε κρατα πειθήνιο και πιστό σε αξίες δημιουργημένες από αυτούς είναι για τον μόνο λόγο να μην τους πάρεις χαμπάρι!
Σε λίγο καιρό θα έρθουν και άλλα σημάδια που θα δικαιολογήσουν περισσότερη βια …και μεγαλύτερους πολέμους ….Αν όμως εσύ ..όλοι μας … λέγαμε το απλό…ότι σε κανένα πολιτισμό που αξίζει να λέγεται πολιτισμός η εννοια πόλεμος και θάνατος του συνάνθρωπου μου…είναι μια σχιζοφρενική κατάσταση…μια οξύμωρη θέση …αν όλοι μαζί γυρναγαμε τις πλάτες μας σε όλους μα όλους όσους στήνουν θέατρα Πολέμου με μόνο στόχο το κέρδος…ΙΣΩΣ …ίσως να επηρεάζαμε και την κάθε απόφαση Πολέμου!
Ασχολείσαι με τον ενφια , με το φπα , με την κληρονομία και τα ζωγραφιστά χαρτάκια για να τους δώσεις το δικαιωμα αύριο να σε σκοτώσουν!!!
Αφήνεις να πεθαίνουν κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι …ΝΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ!
Εσύ που είσαι οπαδός , εσύ που θες την πόλη, εσύ που όσο βροντά μακριά από την αυλή σου είσαι πολεμοχαρής αλλά μόλις ακούσεις το πρώτο βαρελότο το Πάσχα κρύβεσαι μέσα στην εκκλησία!
Η θέση μας …η θέση της ανθρωπότητας …η συνειδητοτητα μας ..η έγκριση μας …η αποδοχή μας έχει δύναμη …τεράστια δύναμη !
Η ευθύνη μας έχει δύναμη … !
Μην συνεχίσεις να έχεις λάθος προβληματισμούς … μην συνεχίζεις να κοιτάς το δένδρο και όχι το δασος !
Στις επόμενες εκλογές μην ασχοληθείς με τα μνημόνια .. με το χρήμα…ασχολήσου με το ποιος θα σου εγγυηθεί ότι η χώρα σου θα πάρει θέση και θα σταματήσει την παγκόσμια σχιζοφρένεια…με το ποιος θα έχει το σθένος , την καρδιά και την δικαιοσύνη να τα βάλει με την παγκόσμια παράνοια…!
Βρες ποιος θα είναι αυτός η αυτοί που θα θελήσουν να φέρουν τον πλανήτη στην ανθρωπινή τροχιά και όχι στην τροχιά του θανάτου …!
Γιατί αν δεν ζητήσεις ειλικρινά με την συνείδηση σου λύση σε αυτά …αν δεν νιώσεις ότι αυτά είναι τα κυρίαρχα θέματα και όχι η κλοπή και η ψεύτικη ύλη …η κομπίνα των μνημονίων …τότε πας ντουγρού σε μια συγκομιδή που θα είσαι συνυπεύθυνος !
Τα μνημόνια και τα φράγκα είναι το δόλωμα , είναι η αποπλάνηση , η παγίδα , .. αφού το γνωρίζεις ότι στο τέλος θα πάρουν αχλατσαδες…ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος ! …Το γνωρίζεις ότι στο τέλος θα ειπωθεί το δυστυχώς επτωχευσαμε … και κάποιοι θα έχουν κονομησει εις βάρος της πατρίδας τον άμπακα….τι δεν έχει ξαναγίνει; ..Τι μπορείς να το αλλάξεις ; ΟΧΙ δεν μπορείς ..κοιμόσουν χρόνια ..τώρα δεν προφτανεις … έχασες απλά! Μπορείς όμως να ξυπνήσεις τώρα και να δεις πιο μπροστά …να κατανοήσεις τον εχθρό και που πραγματικά το παει!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ …ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ…ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ!
Αλήθεια πιστεύεις ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον πόλεμο και να φέρουν Ειρήνη ; Αλήθεια πιστεύεις ότι χρειάζεται να πατάνε σαν δειλοί κουμπιά από απόσταση για να σταματήσουν την βια;
Αν θέλουν την Ειρήνη , αν θέλουν την λύση και οι μεν και οι δε …ας πάνε εκεί σώμα με σώμα !
Οι ίδιοι είναι…οι ίδιοι τους χρηματοδότησαν, οι ίδιες εταιρίες έστησαν την αρχή… και τώρα μπουμπουνανε αυτούς που τους πίστεψαν !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια: