x

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!

Οι νεαροί "κουκουλοφόροι" που φαίνονται ότι "συνεργάζονται" με τα ΜΑΤ, είναι ΠΟΛΙΤΕΣ, που μόλις είχαν απεγκλωβιστεί από τα ΜΑΤ, μετά από τρίωρο αποκλεισμό στην Στοά της Όθωνος 10, από ομάδα αντιεξουσιαστών, επειδή κρατούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες. Ο μπαταρισμένος μάλιστα είναι τραυματίας από χτυπήματα των 50 αντιεξουσιαστών, που τον είχαν εγκλωβίσει μαζί με τους υπόλοιπους που φαίνονται στο επίμαχο βίντεο. Οι αντεξουσιαστές τους ακολουθούσαν και μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα ΜΑΤ, μεχρι και το σημείο που φαίνεται ότι εισέρχονται από το φυλάκιο μέχρι την διμοιρία που βρίσκεται πιό μέσα για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ! Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε κάνει ανάρτηση από εχθές. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ, την οποία δεν άφηναν ούτε το ΕΚΑΒ να προσεγγίσει στο σημείο εγκλωβισμού τους.

"ΣΤΟΧΟΣ" 


ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ:

Μας έβγαλε ασφαλίτες το ALTER!!!

"Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείαςόπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις."  

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"!

-Και έριξαν λάσπη συκοφαντώντας όχι μόνο τα "γουρούνια μπάτσους",αλλά και τους Έλληνες πολίτες ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...

-Και αποδεικνύονται ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,μιας και στέλνουν τα βίντεό τους στους Χατζηνικολάου και σία,προκειμένου εκείνοι να προπαγανδίσουν!

Ούτε για φτύσιμο δεν είστε...!