x

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"Το πέτυχαν αυτό που ήθελαν τα αναρχοκουμούνια του ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφει ο "ΔΡΑΚΩΝ"


"Τα γνωστά κατευθυνόμενα υποκείμενα, αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που στηρίζει και κατευθύνει ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο δυστυχώς) κατάφεραν να αμαυρώσουν την μεγαλύτερη ειρηνική πορεία των αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα.


Μία ημέρα που θα έμενε στην ιστορία, κατάφεραν όλα αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας να...



την μετατρέψουν σε μία μαύρη στιγμή για την πατρίδα μας, ιδίως αυτή την κρίσιμη χρονικά στιγμή στην οποία βρισκόμαστε όλοι.



Ολοφάνερη επίσης προπαγάνδα έχει στηθεί σε διάφορα blogs, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμαυρώσουν τις κινητοποιήσεις των πολιτών, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και παρουσιάζοντας ψευδείς ειδήσεις, τι οποίες δυστυχώς αναμεταδίδουν και αρκετοί άλλοι χωρίς να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που δέχονται.


Για να καταλάβετε τι αγώνα και πόσο μεγάλη προπαγάνδα κάνουν όλοι αυτοί, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ λίγα λεπτά πριν, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ανέφερε πως οι ομάδες των κουκουλοφόρων εισέβαλαν στον χώρο όπου ήταν οι χιλιάδες κόσμου συγκεντρωμένοι, από σημείο όπου ήταν διμοιρίες των ΜΑΤ!! Με λίγα λόγια, είπε πως οι δεκάδες κουκουλοφόροι ήταν αστυνομικοί μεταμφιεσμένοι σε αναρχικούς ή άτομα στα οποία έκανε "πλάτες" η αστυνομία για να προκληθούν επεισόδια!


Είναι η κλασική τους μέθοδος αυτή, η γλοιώδης κατάπτυστη συμπεριφορά τους, όπου αφού δημιουργήσουν επεισόδια και καταστρέψουν ό,τι μπορέσουν, βγαίνουν και ρίχνουν τις ευθύνες πάντα ή στην αστυνομία ή σε δήθεν ακροδεξιές οργανώσεις κλπ κλπ.


Δίχως ίχνος ντροπής και συναίσθησης των όσων πράττουν οι ίδιοι, ως ηθικοί αυτουργοί, αλλά και οι ομάδες που κατευθύνουν και λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο, ως κοινοί εγκληματίες, τα γνωστά αναρχοκουμούνια δηλαδή, συνεχίζουν να καπηλεύονται τους αγώνες των απλών, αχρωμάτιστων πολιτών, και όταν δούνε πως δεν τους σηκώνει το κλίμα και δεν έχουν τρόπο να εκμεταλλευτούν την κάθε κίνηση του κόσμου, τότε ξαμολάνε τους εγκληματίες για να προκαλέσουν το χάος.


Όπως έκαναν και σήμερα.


Ξέρουμε πως η ανανδρία τους είναι το σήμα κατατεθέν τους, γνωρίζουμε πως θα εξακολουθήσουν να αρνούνται τα πάντα, γιατί πολύ απλά η λέξη "θάρρος" είναι μία λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους γιατί δεν την έχουν καν διδαχθεί στα παιδικά τους χρόνια.

Είναι στο χέρι όλων μας να απομακρύνουμε μια για πάντα από δίπλα μας όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία, και να αποφασίσουμε χωρίς κοράκια και νταβατζήδες για το δικό μας μέλλον."


ΔΡΑΚΩΝ