x

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Ε. Βενιζέλος. Αύριο ο νέος Υπ. Οικονομικών


Την παραίτηση του από υπουργός Οικονομικών υπέβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Ο πρωθυπουργός, αφού επισήμανε ότι οφείλει να μην παίρνει θέση, ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στο έργο του Ευάγγελου Βενιζέλου που παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα».



Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου εξήρε το έργο που επιτέλεσε ο κ. Βενιζέλος με μεγάλη επιτυχία σε δύσκολες συνθήκες, ενώ χαρακτήρισε πολύτιμη τη συμβολή του στην οικονομική πολιτική και εξαιρετική την συνεργασία τους.

Υποστήριξε ότι η οικονομία έχει περάσει σε στέρεο έδαφος και σε νέα φάση θετικών προοπτικών τονίζοντας ότι ελήφθησαν μεν δύσκολες αποφάσεις με επώδυνες συνέπειες αλλά αρκετές για να διασφαλίσουν την σταθερότητα και τη θέση της χώρας στο ευρώ.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέμεινε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν οι ρυθμοί για να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος, ενώ παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του μίλησε για αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ τους αλλά και για κληρονομία εθνικής συνεννόησης που αφήνει πίσω της η κυβέρνηση.

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

σχόλιο ιστολόγιου greece-ima-news.blogspot.com : Και το όνομα του νέου υπουργού...Στουρνάρας. Aν δεν ξέρετε ποιος είναι ρωτήστε να μάθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: