x

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Φρέσκα νέα μας μετέφεραν άνθρωποι μας που συνομιλούν με κομματόσκυλα της Συγγρού.. Σύμφωνα με τα γαλάζια "βαθια λαρύγγια" οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά είναι πανικόβλητοι με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ " του Καμμένου, ενώ μεγάλο πονοκέφαλο αποτελεί τόσο για τη ΝΔ όσο και και για τον ΛΑΟΣ η κατακόρυφη άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι μεσα στη βουλή τοσο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το θέμα είναι οτι οι "εγκέφαλοι" του Σαμαρά βλέπουν και επιπλέον άνοδο καθώς ο Καμμένος θα αλλιεύει ψηφαλάκια απο τόσο απο τους δυσαρεστημένους και τους αντιμνημονίακους όσο και απο τους λεγόμενους πατριώτες... Πατριωτικά "κουκια" "τσιμπάει" και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ θα εισπράξει ψήφους και από την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα που θα στρέψει τη νεολαία ειδικά, στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....
ΠΗΓΗ.

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η πραγματικότητα, πέρα από τις αρλούμπες για αυτοδυναμία που δεν πιστεύουν ούτε όσοι τις λένε, είναι πως στη Νδ η κατάσταση είναι τραγική! Παρότι έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία λάσπης των δύο συγκεκριμένων αντιπάλων της (Μιχαλολιάκος και Καμμένος) από τα κομματόσκυλα της Οννεδ, τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν για το μαντρί της οδού Συγγρού!

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ: Όσο πλησιάζουμε προς τις Εκλογές, τα ποσοστά της Νδ θα μειώνονται και του Πασοκ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!!!

Ναι, καλά διαβάσατε: Οι πρασινοφρουροί θα "επαναπατριστούν" σε μεγάλο βαθμό, αφού ο νέος...σωτήρας Βενιζέλος τους τάζει ήδη ρουσφέτια και διορισμούς μετεκλογικά! 

Μην εκπλαγείτε καθόλου λοιπόν, αν η κάλπη βγάλει τα δύο συγκεκριμένα κόμματα ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με μικρή διαφορά ποσοστών μεταξύ τους!

Αντώνη νεοκωλοτούμπα, ας πρόσεχες: Οι Νεοδημοκράτες, που ανήκουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους στην λεγόμενη ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την κοπρονεοφιλελεύθερη πολιτική σου, ούτε βέβαια θα...πειστούν από τα ψευτοδιλήμματα περί "αυτοδυναμίας ή ακυβερνησίας"!

Κι αν εσύ και οι υπόλοιποι χρεωκοπημένοι κομματικοί στρατοί ελπίζετε στην αποχή, προκειμένου να μην γελοιοποιηθείτε εντελώς, σας ενημερώνουμε πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: