x

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η απαρχη του τελους.....

Το ραγιαδίστικο ελληνικό πνεύμα, το οποίο διακατέχει όλα αυτά τα πρόβατα που βελάζουν και αναζητούν, ακόμη και τώρα,να βρουν στα πρόσωπα των Παπανδρέου, Καραμανλή, Σημίτη, Σαμαρά, Κουβέλη, Καμμένου, Ψωμιάδη και των λοιπών μελών των συμμοριών τους, τον Μεσσία και τον Σωτήρα του έθνους, χαρακτηρίζει με έναν συγκλονιστικό τρόπο τη σαθρή υπόσταση της σημερινής ελληνικής κοινωνίας.
Το ψέμα της οικονομικής κρίσης κρέμεται από μια λεπτή κλωστή και μαζί του το μέλλον του λαού για τα επόμενα 100 χρόνια.
Το διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο έχει χρεοκοπήσει και μαζί του έχει συμπαρασύρει την Ελληνική Δικαιοσύνη, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Οι νόμοι του Κράτους και το Ελληνικό Σύνταγμα έχουν γίνει κουρελόχαρτο. Έκαναν την Ελλάδα γερμανικό προτεκτοράτο και την παρέδωσαν στις ορέξεις των τοκογλύφων δανειστών της, προκειμένου να κρατήσουν την εξουσία και τον πλούτο της χώρας μας στα χέρια τους. Έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα συνταγματικά Δικαιώματα του Έλληνα Πολίτη και επιδίδονται σε διαρκή εκβιασμό και βιασμό της Συνείδησής του. Είμαστε αυτόπτες μάρτυρες και ταυτόχρονα τα θύματα μιας συνειδητά επιχειρούμενης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Το Ελληνικό Πρόβλημα και η Λύση του δεν έχουν να κάνουν (δε σχετίζονται) με θέματα ιδεολογικού προσανατολισμού. Το Ζητούμενο δεν είναι ανάμεσα στον καπιταλισμό και στον σοσιαλισμό.
Η προβολή και η επιβολή των Ελληνικών Συμφερόντων και η αποκατάσταση του κράτους Δικαίου στην Πατρίδα μας, προσφέρουν την μοναδική Λύση στο Ελληνικό Πρόβλημα.
Η διευθέτηση του Χρέους, η καταστολή της Ύφεσης και η θεμελίωση της Ανάπτυξης, θα γίνουν τότε μόνο εφικτά, όταν κατορθώσουμε να γκρεμίσουμε το σάπιο σύστημα της Χούντας των Δοσίλογων, των Κλεφτών, των Γερμανοτσολιάδων και των Υπηρετών τους. Οι Εφιάλτες ΔΕΝ πρόκειται να παραδώσουν την εξουσία τους στα πρόβατα του μαντριού τους.
Τα πρόβατα πρέπει να γίνουν Λύκοι. Οι δρόμοι και οι πλατείες πρέπει να γεμίσουν από αγέλες Λύκων. Καμιά Συζήτηση πλέον για το Αυτονόητο. Απέναντί μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε αναίσθητα Υποκείμενα με ζωώδη ένστικτα αυτοπροβολής και αυτοσυντήρησης των Εξουσιών τους.

Oι Merkel, Sarkozy, Junger, Baroso, Ren, Schäuble, Seehofer, Rössler, Söder, Kauder, Brüderle, Westerwelle και οι Έλληνες υπηρέτες τους είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ και πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Όπου δεν πίπτει λόγος...πίπτει ράβδος...Οργανωθείτε, Ενωθείτε, Αντισταθείτε.

Μας ενώνει ό,τι μας χώριζε.

Νέα Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: