x

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΩΡΑ: ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΑΕΙ. Η ΡΑΚΕΝΔΥΤΗ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Σε λίγο ο χοντροβενζεβούλ θα μιλήσει σε...ανοιχτή συγκένρωση στο ... κοινωνικό ιατρείο του Αρκαλοχωρίου, παραπάνω από 10 μαλάκες ραγιάδες δεν θα είναι.


venizelos-kriti
Υπό δρακόντεια μέτρα παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα στο ξενοδοχείο "Γκάλαξι" ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που έφθασε στην Κρήτη με 40 λεπτά καθυστέρηση από το αρχικό πρόγραμμα του για τη διήμερη περιόδεια του στο νησί.
Αυτή την ώρα συναντιέται με μέλη της Ν.Ε Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους φορέων για τον τουρισμό. 
Η αστυνομία προχώρησε σε προληπτική προσαγωγή άνδρα, ο οποίος δεν πρόερχεται ούτε από τον χώρο της αυτοδιοίκησης ούτε από τον χώρο των εκπαιδευτικών.

Ενώ στις 8:30, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα βρεθεί στο Αρκαλοχώρι και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κοινωνικό ιατρείο.
Όσο για αύριο το πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου περιλαμβάνει:
10:30 Επίσκεψη στο Ρέθυμνο
Συνάντηση-συζήτηση με Παραγωγικούς Φορείς (αίθουσα Περιφέρειας)
18:00 Συνάντηση με στελέχη της Ν.Ε. Χανίων (γραφεία Ν.Ε.)
19:00 Επίσκεψη στην αντιπεριφέρεια
19:45 Πολιτική Εκδήλωση-Ομιλία (αίθουσα ΕΒΕ)
Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη έξοδο στην Περιφέρεια μετά την εκλογή του από τη βάση του κόμματος. Ήδη όμως στα Χανιά, το Ενιαίο Παλλαϊκό μέτωπο του νομού τον κήρυξε ανεπιθύμητο με αποτέλεσμα αυστηρά να είναι τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.
ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: