x

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ Φ.Π.Α - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ 23% ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ!

Όταν ένας Πρωθυπουργός προχωρεί σε έκτακτο διάγγελμα (!!!) για να μας ανακοινώσει «μειώσεις» τιμών σε σουβλάκια και φραπέδες, καταλαβαίνει εύκολα κανείς για τι γελοίο Κράτος μιλάμε!
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα «μέτρο» που δεν θα επιφέρει καμία αλλαγή στον αγρίως φορολογούμενο Έλληνα.
Αντίθετα, θα γεμίσει κι άλλο τις τσέπες των απατεώνων - στη  συντριπτική τους πλειοψηφία - «επιχειρηματιών» της εστίασης, που απασχολούν λαθρομετανάστες, φοροδιαφεύγουν ασύστολα και πουλάνε πανάκριβα «προϊόντα».
Ταυτόχρονα, το Φ.Π.Α σε όλα τα άλλα είδη παραμένει υψηλό, το πετρέλαιο θέρμανσης και η βενζίνη καταδικάζουν τον κοσμάκη να ξεπαγιάσει ξανά και να μην μπορεί να κινηθεί, αλλά τι σημασία έχουν αυτά;  Θα έρθει η...ανάπτυξη, αποκλειστικά στις τσέπες ορισμένων!
Καημένε Έλληνα, καημένη Ελλάδα...!
Υ.Γ. Και βέβαια καταρρίπτεται το παραμύθι πως «δεν μπορούν να γίνουν μειώσεις φόρων γιατί δεν αφήνει η τρόικα»: Εδώ τα...παληκάρια δώσανε σκληρές μάχες (!!!) και κατάφεραν να πετύχουν τον...πολυπόθητο στόχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: