x

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ....


Στις Δέκα Απριλίου σου έδωσα ένα μήνυμα ... αν είχες ακούσει την κάθε λέξη ακριβως σήμερα θα έπρεπε να ψάχνεις τους λόγους που συνέβησαν αυτά και όχι άλλα!... Θα είναι δύσκολο αυτό το άρθρο άλλα πρέπει να το φτιάξω για να προετοιμασω το έδαφος για το επόμενο ΑΝΤΙ-ΣΟΚ.!!
Στο θυμίζω εδώ και πρέπει να το ξανα ακούσεις με σημασία στην κάθε λέξη ώστε να αφήσεις να συμβούν τα επόμενα βήματα και να αναρωτηθείς ...
Θα σου βάλω σημεία με δευτερόλεπτα ώστε να φροντίσω να εστιάσεις ακριβως όπου πρέπει ...
Δευτερόλεπτο 1.04 με 1.10 ... Να ανοίξεις τα αυτιά σου...
Δευτερόλεπτο 1.31 με 1.48 ..είναι όσο σπουδαίο είναι το μέλλον της Ζωής σας και τις οικογένειας σας....... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ (ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ)
Δευτερόλεπτο 2.39 με 2.41 ....Θέλω να ακούσεις ακριβώς ΟΤΙ ΠΩ (Τρίτη παράκληση σε στόχευση του λόγου , της λέξης !)
Δευτερόλεπτο 2,44 με 2,56 ...μέσα στις επόμενες 30 μέρες και ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ μετά από αυτό μήνυμα θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ....


Δευτερόλεπτο 2.58 με 3.20 ...ο Σαμαράς δεν θα είναι πια μαζί μας ...θα έρθουν άλλοι ...θα είναι ΔΥΟ ..θα ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ .... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ !!!


Δευτερόλεπτο 3.42 με 3.45 ...Θα έχουμε ακόμα και πτώση τηλεπικοινωνιών ...!! (η αναφορά για το κλείσιμο των τραπεζών Μέτα θα προστεθεί)


Δευτερόλεπτο 5.10 με 5.30 ...Αν συμβεί όταν συμβεί ...και ξανά αν συμβεί όταν συμβεί ...Πράγμα που επισημαίνει την διάρκεια και την στόχευση στο πεδίο στην αλλαγή ....
Δευτερολεπτο 7.35 με 7.46...επισκεψη γειτoνων αλλα οχι σιγουρη...


Μέχρι ώρας λοιπόν είδαμε τα γεγονότα δυο μηνών να εξελίσσονται με την ήπια μορφή τους ....είδαμε την σκιά τους ...(αν σκεφθείς ποια ήταν τα ποιο σημαντικά των τελευταίων 60 ημερών θα δεις ότι είναι μόνο αυτά) άλλα αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να μην αναρωτηθούμε ....με ποιο τρόπο η για ποιο λόγο επέλεξε το πεδίο να παρουσιάσει αυτά τα συγκεκριμένα γεγονότα και όχι άλλα τρισεκατομμύρια άλλα!
Εσύ από την άλλη επειδή στόχευσες στην φωτιά και στο φόβο άφησες όλα αυτά να περάσουν χωρίς να αναρωτηθείς... αν δεν είχε υπάρξει το ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ το σοκ τους θα ήταν πιο εφικτό να συμβεί? Αν δεν είχαν ενημερωθεί 500.000 άνθρωποι (τόσοι το άκουσαν) θα είχαν γίνει πιο σκληρά τα γεγονότα?
Το θέμα όμως δεν είναι να πάρω χειροκρότημα είναι να μπορέσω να δημιουργήσω ένα νέο ΑΝΤΙ-ΣΟΚ για την προστασία μας ... Τι λείπει μέσα από αυτά που άκουσες ? ..μέσα από τον καθρέφτη των γεγονότων που ευτυχώς για μας παρουσιάστηκαν άλλα απλά μας χάιδεψαν....Λείπει το θέμα τράπεζας ...κλείσιμο ξαφνικό και κούρεμα ....μάλλον δηλαδή αυτό θα είναι και η σκανδάλη που θα κάνει την πραγματικότητα μας ΔΥΣΚΟΛΗ ... Αρα ..ΑΚΟΥ ... Όταν είσαι προετοιμασμένος , αυτάρκης , με δύναμη ...ει σαι δύσκολο πιόνι να σε χειριστούν σε σοκ και δέος πρόγραμμα ! Αν έχεις μάλιστα φροντίσει πέραν τις αποθήκευσης σου να έχεις και τον τρόπο παραγωγής είσαι δυο φορές ποιο δύσκολος , αν μάλιστα έχεις φροντίσει να μην έχουν μέσα στην τράπεζα δικά σου χρήματα όταν θα γίνει τότε είσαι τρεις φορές ποιο δυνατός και έχεις κάνει πράγματι αντίσταση !!
Η εκπαίδευση μας στην αυτάρκεια μας και στην αποθήκευση για μένα πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία , είμαστε ένας πολιτισμός που έχουμε έρθει σε πλήρη ανασφάλεια μέσα στην θεωρητική ψευδή ασφάλεια μας ! Τα μεγάλα οικοδομήματα όταν πέφτουν κάνουν μεγάλο κακό και σαματά !
Εσύ λοιπόν πρέπει να δημιουργήσεις νέες πεποιθήσεις και αλήθειες και αυτές να της δωρίσεις και στο παιδί σου !
Θυμήσου ότι τον Απρίλιο δεν ήξερες τίποτα για Σαμαρά ,για Ερτ ,για κούρεμα ... τώρα είναι όλα παρελθόν πια...η όχι? Η μήπως ειναι η αρχή της παράστασης και λείπει το κομμάτι που δεν έγινε?
Θυμήσου εσύ που ψάχνεις ποιο πολύ , πάντα κάτι έλειπε ...έλειπε και στο ΤΙΚ ΤΑΚ ..έλειπε και στο ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ....άλλα όσο και αν έλειπε στο τέλος ...κάλυψε με τον ένα η τον άλλο τρόπο!!!
Κάνω πολύ μοναχικό αγώνα να σου δείξω μια αλλη εικόνα που οι περισσότεροι δεν θέλουν να γνωρίζεις , μην αφήνεσαι στα χέρια κανενός σωτήρα , ΕΣΥ και μόνο συ είσαι ο δρόμος σου ...η σημερινές πράξεις σχηματίζουν τον δρόμο του αύριο των παιδιών σου! Μείνε σταθερός στα πόδια σου φροντίζοντας τα πρώτα αναγκαία συστατικά της Ζωής ..όλα τα άλλα σήμερα είναι δράκοι που αυτοί που σε διοικούν θέλουν να συνεχίσεις να κυνηγάς ...Μην μασάς ...Προετοιμάσου ...γίνε αυτάρκης με κάθε μέσω ... ΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!
STRANGER ... Καλο δρομο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: