x

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Δημιουργούνται μαϊμού δολοφόνοι? Θεωρητικό σενάριο!


Ας πούμε ότι όλοι παρακολουθούμε την νέα παραγωγη του Χόλιγουντ , μια νέα ταινία με πολύ σασπένς και κατασκοπική! Η ταινία είναι γεμάτη ανατροπές, παρακράτος και πουλημένους πολιτικούς! Μιλάει για μια χώρα που πρέπει να γονατίσει και δείχνει τον αγώνα λίγων πατριωτων να προσπαθούν να αντισταθούν μπροστά σε ένα αόρατο εχθρό με τεράστιες δυνάμεις!
Δολοπλοκίες, σαμποτάζ,επικοινωνιακές παγίδες ,μια μάχη του τι θα πιστέψει η μάζα και πως θα καθοδηγηθεί στο να πράξει ότι θέλουν οι αόρατοι εχθροί!
Ξαφνικά και αργοπορημένα μια δίμετρη μελαχρινή σε σκουντά και σου ψιθυρίζει χαμογελώντας "συγνώμη μπορώ να περάσω" ..μένεις παγωτό γιατί έχει απίστευτες ματαρες ...κάνεις πιο πίσω και έρχεται και στρογγυλοκάθεται δίπλα σου!Με τάση να γέρνει προς τα εσένα !! Μυρίζει έτσι που θες να την δαγκώσεις επί τόπου..άλλα συγκρατησε .. δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να γίνεις ρόμπα μέσα σε ένα κατάμεστο σινεμά και εν ώρα που η ταινία κορυφώνει!
Το έργο βρίσκεται στο σημείο που η ασφάλεια της χώρας έχει προετοιμάσει ένα μαϊμού δολοφόνο και επεξεργάζεται όλο το σενάριο στο πως θα "εκπαιδεύσει" τα τσοντοκαναλα να τον παρουσιάσουν στην μάζα! Το προφίλ ιδανικό ,ο δολοφόνος ανήκει σε αντίθετη ιδεολογικά οργάνωση από αυτή των Θυμάτων ! Τα άκρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις την μάζα να είναι σε μόνιμη αντιπαράθεση και μίσος! Τα τηλέφωνα το ένα πίσω από το άλλο ..."Ελα έχει το ποιο κατάλληλο προφίλ...εσύ δεν θέλω να μιλάς στο δελτίο θέλω να έχεις μόνιμα την εικόνα του ενωτικού ,της συμφιλίωσης άλλα θα αφήσεις έντεχνα δυο τρεις φορές να σου ξεφύγει ότι ο "δολοφόνος" είναι του άκρου αριστερού χώρου!!! ....."... Ναι ναι ...ο Νίκος και αυτός συμφιλιωτικά θα παρουσιάσει ... θα έχω άλλους να κάνουν ξέσπασμα μέσα στην εκπομπή!..Οκ..με προσοχή ... απλότητα ...δυο τρία πραγματάκια θα περάσετε ...και ποιο πολύ την έμφαση ότι ο "δολοφόνος" είναι από το απέναντι άκρο!!
Τώρα είναι η στιγμή που δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά , η ταινία αρχίζει και γίνεται υπερβολική? η ο μαναρος δίπλα σου σε έχει αποσυντονίσει?... Μαλακίες ψεύτικα σενάρια ...η Ζωή είναι δίπλα σου ... είναι πανέμορφη και φαίνεται έτοιμη για σήμερα!
Γυρνάς και τις λες ψιθυριστά .."σου αρέσει η ταινία ..γιατί εμένα έχει αρχίσει και με κουράζει η υπερβολή" ...Σου χαμογελά με νόημα ....
Η επιλογές μικρές η κάθεσαι και βλέπεις ένα σενάριο εξωπραγματικό με μια κοινωνία που κατασκευάζει κατοπιν εντολή δολοφόνους , όπου όλο το σύστημα είναι συνεννοημένο ώστε να οδηγήσει την μάζα σε συγκεκριμενη κατεύθυνση , όπου όλοι συμμετέχουν στην απόλυτη προδοσία ...Η ...κάνεις την κίνηση και αλλάζεις την ανιαρή σου νύχτα με το θεόσταλτο κομμάτι που έχει κουρνιάσει δίπλα σου!
Παίρνεις θάρρος ..μια γερή ανάσα ...και κάνεις την κίνηση ..." Δεν πάμε να την κάνουμε από εδώ με χαλάει αυτή η μαλακία που βλέπω μπορούμε να περάσουμε αλλού καλύτερα .."
Οι χτύποι της καρδιάς σε εγρήγορση... σε κοιτα ...χαμογελά σαν παιδάκι ..και σου γνέφει καταφατικά ! ....Τζόκερ το φελεκι μου ..ο τολμών νικα !...
Την πιάνεις από το χέρι και μέσα στο σκοτάδι ξεκινάς να βρεις την έξοδο ....πριν την πόρτα ..την φέρνεις κοντα σου "πως σε λένε ...δεν πρέπει να τριγυρνάς τα βράδια με άγνωστους ."...της ψιθυρίζεις στο αυτί με βραχνή φωνή.....γυρνά μέσα στο λαιμό σου...και τρίβει την μυτούλα της .... "Βαγγέλη με λένε καυλιαρη! "....
Αν τα σενάρια της φαντασίας σου φαίνονται υπερβολικά είναι καλύτερο να ρωτήσεις την Ζωή την ίδια για το τι μπορεί να σου φτιάξει!

STRANGER ...Χρησιμοποιήστε συνείδηση άμεσα ..επερχόμενος κίνδυνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: