x

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΗΠΑ: 30 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους (video)


Στους 30 ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που τις τελευταίες 5 ημέρες έχασαν την ζωή τους από την καταστροφική δύναμη των ανεμοστρόβιλων που πλήττουν την νοτιοδυτική πλευρά των ΗΠΑ.


Μετά το Άρκανσο, την Οκλαχόμα και την Αλαμπάμα, οι ανεμοστρόβιλοι που πλήττουν την τελευταία εβδομάδα τις Ηνωμένες Πολιτείες...


πέρασαν από την Βιρτζίνια , σκοτώνοντας 4 ανθρώπους , ισοπεδώνοντας σπίτια, σχολεία και εργοστάσια, και ξεριζώνοντας δέντρα. 



Σύμφωνα με το Εθνικό Μετεωρολογικό κέντρο των ΗΠΑ, οι ανεμοστρόβιλοι υπολογίζονται γύρω στους 100 ενώ σήμερα είναι ημέρα υψηλού κινδύνου»


Στην Shenandoah Valley , ένα μικρό παιδί παρασύρθηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι ανεμοστρόβιλοι και έχασε την ζωή του. 


Στην κομητεία Three Gloucester, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την δύναμη των ανέμων και των καταιγίδων.


Οι νεκροί από τους φονικούς ανεμοστρόβιλους που έπληξαν χθες την βόρεια Καρολίνα, ανέρχονται σε 10.



Την Παρασκευή,πιο σοβαρά χτυπήθηκε το Άρκανσο όπου επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από δέντρα που ξεριζώθηκαν και έπεσαν πάνω σε σπίτια και τροχόσπιτα. 


Ένας πατέρας και η μικρή κόρη του, μόλις 18 μηνών, σκοτώθηκαν ενώ κοιμούνταν στην πόλη Κρίσταλ Νομπ. 


Στην πρωτεύουσα της Πολιτείας, το Λιτλ Ροκ, σκοτώθηκαν μια μητέρα με το οκτάχρονο παιδί της ενώ στην Αλαμπάμα έχασαν τη ζωή τους άλλη μία γυναίκα με δύο από τα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: