x

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Λοιπόν ένστολοι; Ποιος θάναι ο επόμενος;

Λοιπόν ένστολοι; Ποιος θάναι ο επόμενος;
Χίλια κεριά κι αν αναφτούν,
Σεις πάλι δεν γυρνάτε,
Σε πόλεμο επέσατε,
φόβο πια δε γροικάτε…
Θυμώνουν τώρα οι αρχηγοί,
Φωνάζουν οι πολιτικοί,
Πολίτες ξενομεριανοί,
Κλαίνε, λυπούνται τάχα,
Για να ξεχάσουν αύριο,

Και πάλι….όπως πάντα….



Σα χτες θυμάμαι την υπόθεση Σορίν Ματέϊ στη Νιόβης. Ένας τρελός Ρουμάνος μπήκε με χειροβομβίδα σ’ ένα διαμέρισμα, έπιασε όμηρους και κει άρχισε το κωμικοτραγικό θρύλερ. Διαπραγματευτής ανέλαβε όχι κάποιος επαγγελματίας της αστυνομίας, αλλά ένας τηλεπαρουσιαστής. Ο Ευαγγελάτος. Οι δυνάμεις της αστυνομίας συνέχισαν την μια λάθος εκτίμηση μετά την άλλη. Τον έναν λάθος σχεδιασμό τακτικής μετά τον άλλον. Με αποτέλεσμα όταν αλόγιστα μπούκαραν στο διαμέρισμα, η χειροβομβίδα να εκραγεί και να κομματιάσει την καημένη την κοπέλα. Αλλά και να τραυματίσει κάμποσους αστυνομικούς.
Είπαν τότε πως η Ελληνική Αστυνομία δεν ήταν προετοιμασμένη για αντιμετώπιση τέτοιας μορφής εγκλήματος...

Τα ίδια είπαν κι όταν άφησαν το λεωφορείο που είχε καταλάβει εκείνος ο εγκληματίας ο Αλβανός με όλους τους επιβάτες όμηρους να περάσει τα σύνορα και να μπει στην Αλβανία. Αποτέλεσμα; Νεκρός ένας Έλληνας πολίτης - ο άμοιρος ο Κουλούρης - και ο Αλβανός εγκληματίας. Μόνο που αυτό το κάθαρμα έγινε τραγούδι από κάποια άλλα καθάρματα στον τόπο του. (Ροβεσπιέρε Καστανίδη, τι λες;
Ο τρόπος που τους χαρακτηρίζω εμπίπτει στο νεοσταλινικό σου νομικό έκτρωμα περί Ελευθερίας του Λόγου; Εδώ είμαι. Χώσε με ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μέσα – ναι, εμένα τον «υπερφίαλο φασίστα επαναστάτη του καναπέ και του laptop» – για να πάψω να «βάζω ιδέες» αλλά και για να παραδειγματιστούν οι «άλλοι»). Ελληνική αστυνομία και πολιτικοί είπαν τότε πως δεν ήταν προετοιμασμένοι για αντιμετώπιση τέτοιου είδους εγκλήματος.
Όταν ο Πάσσαρης έκανε τα δικά του εγκλήματα στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, είπαν και πάλι τα ίδια. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε μύρια όσα παραδείγματα της τελευταίας δεκαπενταετίας όπου πάντα οι Δυνάμεις Ασφαλείας «δεν ήταν προετοιμασμένες για τέτοιου είδους – βλ. ακραία - εγκλήματα».
Θα κάνουμε όμως ένα άλμα μπροστά και θα φτάσουμε στο σήμερα.

Ζωνιανά.
Ενώ ήξεραν πως υπάρχουν εκεί πάνω στα Κρητικά βουνά ένα σωρό εγκληματίες ναρκωτέμποροι με πολεμικά όπλα έστειλαν τους αστυνομικούς ξυπόλητους στ’ αγκάθια. Λες και δεν θα τολμούσε ποτέ κανείς να τους ρίξει. Λες και τα θωρακισμένα οχήματα και η ειδική εκπαίδευση δεν χρειάζονται.
Αποτέλεσμα; Ένα ένστολο παλικάρι σοβαρότατα τραυματισμένο (από πολεμικό όπλο) κι
επιπροσθέτως παρατημένο σήμερα από την Ελληνική Πολιτεία.
Ένοπλη επίθεση στο τμήμα κορυδαλλού κι ακόμη χειρότερα στο τμήμα Αγίας Παρασκευής. Γάζωμα με καλάσνικοφ. Μια ειδική φρουρός σοβαρά τραυματισμένη κι άλλοι ελαφρύτερα.
Ένας αστυνομικός νεκρός στη Νίκαια επειδή απετόλμησε να καταδιώξει ληστές τραπέζης χωρίς να κάνει χρήση του όπλου του(!)
Ένας αστυνομικός νεκρός την ώρα που φύλαγε φρουρά σε «προστατευόμενη μάρτυρα» υπόθεσης τρομοκρατίας.
Βόμβα με courier μέσα στο ίδιο το Αρχηγείο της Κατεχάκη. Έφτασε στον προθάλαμο του Υπουργού. Νεκρός ο υπασπιστής του.
Αποδείχτηκε ξανά και ξανά και ξανά πως η Αστυνομία δεν ήταν προετοιμασμένη για αντιμετώπιση τέτοιου είδους εγκλημάτων.
Κι άλλα. Κι άλλα. Κι άλλα.

Και πάντα οι Δυνάμεις Ασφαλείας τρέχουν ασθμαίνοντας πίσω από το όλο και πιο οργανωμένο, όλο και πιο εξοπλισμένο, όλο και πιο αδίστακτο έγκλημα.
Πόσα χρόνια είναι γνωστό πως χρειάζονται αλεξίσφαιρα αστυνομικά οχήματα στη μεθόριο; Και πλέον όχι μόνο.
Πόσα χρόνια είναι γνωστό πως χρειάζονται σοβαρά αλεξίσφαιρα γιλέκα;
Πόσα χρόνια είναι γνωστό πως χρειάζονται σοβαρός οπλισμός και τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός;
Αλλά όχι. Λεφτά υπάρχουν μόνον για τις «μίζες» των «επιτήδειων ημετέρων».
Πόσα χρόνια είναι γνωστό ότι η λαθρομετανάστευση οξύνει υπέρογκα το «ακραίο αδίστακτο έγκλημα»; Είναι η «βασική μήτρα και τροφός του εγκλήματος». (Όχι; Ποια είναι η αναλογία Ελλήνων και αλλοδαπών συλληφθέντων και κρατουμένων; Υπερτερούν κατά κράτος οι αλλοδαποί).

Κι όμως. Οι πολιτικοί δεν δίνουν την παραμικρή σημασία.
Κι όσοι πολίτες διαμαρτύρονταν τόσα χρόνια αποκαλούνταν απλά ρατσιστές και φασίστες.
Τώρα μάλιστα, έρχεται κι ένας Ροβεσπιέρος-Καστανίδης να μετατρέψει τη χώρα σ’ ένα απέραντο
δικαστήριο όπου θα σύρονται στις φυλακές όλοι όσοι εκφράζουν μη αρεστές απόψεις.
Και καλά αυτοί, οι Πολιτικοί. Προδότες χαμαιλέοντες ήταν, τέτοιοι παραμένουν. (ρατσισμός είναι κι αυτός Ροβεσπιέρε; Το ότι σας αποκαλώ προδότες και χαμαιλέοντες και μιζαδόρους και καταστροφείς της Ελλάδας;).
Εσείς βρε ένστολοι, που κάθε τρεις και λίγο πληρώνετε φόρο αίματος και τα παιδιά σας χάνουν τους γονείς τους. Γιατί κάθεστε και τους ανέχεστε; Δεν βλέπετε που μας οδηγούν; Τι περιμένετε;
Βλέπετε πως η πλειοψηφία του λαού μας, είτε από κεκτημένη ταχύτητα, είτε από φόβο για το «νέο και διαφορετικό» τους στηρίζει πάντα την τελευταία στιγμή στην κάλπη και μας τους ξαναφορτώνει στην πλάτη για να μας κάνουν πάλι τα ίδια και χειρότερα.
Εσείς, που πληρώνετε με αίμα αυτές τις λανθασμένες επιλογές του πλήθους, γιατί δεν στηρίζετε τους μοναδικούς πολίτες που σας στηρίζουν;
Βλέπετε πως οι Έλληνες Πατριώτες είναι η μόνη μερίδα του Ελληνικού πληθυσμού που είναι διαρκώς και συστηματικά δίπλα σας. Γιατί δέχεστε να στραφείτε εναντίον τους;
Γιατί δεν έρχεστε ξεκάθαρα δίπλα τους;
Τι περιμένετε; Δεν βλέπετε πως όσο γιγαντώνει η λαθρομετανάστευση τόσο φουντώνει το οργανωμένο έγκλημα και τόσο γίνονται όλο και πιο αιματηρές κι αδίστακτες οι επιθέσεις τους εναντίον σας αλλά κι εναντίον των αδελφών σας των πολιτών – και δη της «απροστάτευτης φτωχολογιάς»;
Δεν καταλαβαίνετε πως δεν έχετε άλλο χρόνο να αδιαφορείτε;
Κι αυτά δεν ισχύουν μόνον για τις Δυνάμεις Ασφαλείας. Ισχύουν και για τον Στρατό. Γιατί όσο καταρρέουν οι πρώτες τόσο έρχεται η σειρά σας. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι σας περιμένει όταν σας κατεβάσουν στο δρόμο ένοπλους; Αντιλαμβάνεστε το τι φόρο αίματος έχετε να πληρώσετε;
Θα την πληρώσετε όλοι εσείς για λογαριασμό των εθνοπροδοτών κηφήνων πολιτικών. Μην τους το επιτρέπετε επιτέλους. Κινηθείτε. Κάντε κάτι.

Δύο είναι τα κυριότερα που πρέπει να γίνουν.
Να εκλείψει αυτή τη στιγμή η λαθρομετανάστευση και κάθε λαθρομετανάστης να απελαθεί πάραυτα από τη χώρα και να παταχθεί δυναμικά η εγκληματικότητα.
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να «πατήσετε πόδι», να «ορθώσετε το ανάστημά» σας για την ίδια την Εθνική μας Ασφάλεια.
Πρέπει πάση θυσία να ενισχυθούν δραστικά οι Δυνάμεις Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Τόσο σε στελεχιακό δυναμικό, όσο και σε προωθημένη εκπαίδευση, όσο και σε εξοπλισμό, όσο και σε νέο θεσμικό καθεστώς που θα τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουν «καίρια και σκληρά» τους «ασύμμετρους κινδύνους» που πλήττουν την Εθνική Ασφάλεια.
Βρείτε τον τρόπο όλοι σας, από τον απλό ειδικό φρουρό μέχρι τους ανώτατους αξιωματικούς να κάνετε πραγματικότητα τα παραπάνω.
Από το αν το κάνετε εξαρτάται η ίδια σας η ζωή. Η ζωή των δικών σας ανθρώπων. Η ζωή της ίδιας της κοινωνίας σας. Η ζωή όλων μας.

Κι όσο για σας κύριοι Εν Αποστρατεία, πάψτε πια να βγάζετε την ουρά σας απ’ έξω. Πάψτε να φοβάστε και τη σκιά σας. Ναι, οι Απριλιανοί γι’ αυτό καταδιώχτηκαν τόσο σκληρά κι αμείλικτα για να γίνουν το παράδειγμα προς αποφυγή προς όλους εσάς. Ως πότε όμως θα φοβάστε να μιλήσετε και να δράσετε πατριωτικά μην τυχόν και σας υποβιβάσουν σε στρατιώτη και χάσετε τη σύνταξη και την υγειονομική περίθαλψη;
Κι άλλους αξιωματικούς εκβίασαν αυτοί οι αδίστακτοι πολιτικοί σε κάποιες άλλες εποχές, αλλά οι ένστολοι δεν δείλιασαν ποτέ. Πάντα έβρισκαν τον τρόπο να αντιδράσουν. Για το καλό του Έθνους και της Πατρίδας.
Για το καλό της Εθνικής Ασφάλειας του Λαού τους.
Εσείς;
Ως πότε θα φοβάστε;
Είναι τόσα και τόσα που μπορείτε να κάνετε.
Γράψτε πατριωτικά κείμενα. Πλημμυρίστε έντυπα και διαδίκτυο. Κάντε διαρκώς και πιεστικά πατριωτικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ και τους πολιτικούς.
Ιδρύστε Ομάδες Εθνικής Ασφάλειας και Πολιτικής Άμυνας σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά και εκπαιδεύστε τους με κάθε «έμμεσο τρόπο» σε ζητήματα «πολεμικής επιβίωσης».
Συνεργαστείτε και με άλλες ειδικότητες επιστημόνων και «στρατιωτικοποιείστε την Ελληνική κοινωνία στην πράξη».
Βήμα βήμα.
Ιδρύστε παντού Σκοπευτικές Λέσχες.
Συνεργαστείτε με τις κυνηγετικές λέσχες, τις Λέσχες Εφέδρων, τις Εθνοφρουρές Μεθορίου, χρησιμοποιείστε τις διασυνδέσεις σας με το Στρατό προκειμένου να «εκπαιδεύσετε τμήματα πολιτών» και να τους μετατρέψετε σε «στρατιωτικοποιημένους πολίτες εν εγρηγόρσει».
Οργανώστε πολιτοφυλακές και αναλάβετε με περιπολίες την περιφρούρηση των γειτονιών της χώρας.
Έν πάση περιπτώσει, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι να κάνετε.
Για αρχή, δεχτείτε το πώς «τελούμε εν καιρώ πολέμου» και υπ’ αυτό το πρίσμα οφείλουμε όλοι να σκεφτόμαστε και να δρούμε.
Ενεργοποιηθείτε λοιπόν κύριοι ένστολοι. Εν ενεργεία κι εν αποστρατεία.
Όχι άλλη υποκρισία πια.
Όχι άλλος νεκρός Έλληνας πολίτης. Ένστολος ή μη.
Ούτε μια διεκδίκηση Ελληνικού εδάφους αναπάντητη από τους ένστολους.
Ούτε ένα ξένο πολεμικό πλοίο ή μαχητικό ξανά στην επικράτειά μας.

Γεράκι του Αιγαίου
aigeanhawk@gmail.com

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ''Στόχος'' στις 11/3/2011

ΥΣ. Προφανώς ο αρθρογράφος δεν απευθύνεται στις ένστολες καθεστωτικές τσατσάδες της Κερατέας και σ εκείνους τους ένστολους που μέσα από τις πράξεις τους ατιμάζουν το Εθνόσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: