x

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011


Εμείς θα είμαστε μπροστά αν θέλετε μας ακολουθείται!!!!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ – ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.

193921 104553006292613 100002137422835 42550 4543323 o1 534x400 Εμείς θα είμαστε μπροστά αν θέλετε μας ακολουθείται!!!!Οι πατριώτες εκφράζονται!!!!

Ή μνημόνιο ή τάνκς είπαν οι φίλοι μας οι «Ευρω»πέοι….. Φτου σας πουλημένοι!!!
Δύο είναι οι συντελεστές ενός Αγώνα: Ο Λαός και οι Πολιτικοί. Στον καθένα από αυτούς τους δύο Συντελεστές ανήκει και ένας ρόλος.
Ο ρόλος του Λαού είναι να διατυπώνει με σαφήνεια και καθαρότητα το αίτημά του. Και να απαιτεί επίμονα και αταλάντευτα από τους Πολιτικούς να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις να επιτύχουν αυτό που θέλει ο Λαός. Και ο ρόλος των Πολιτικών είναι να πολιτεύονται με σοβαρότητα και σύνεση με στόχο να προάγουν σταδιακά και σταθερά τη δικαίωση του αιτήματος του Λαού.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. Β3: Κόβουν τις συντάξεις του ΟΓΑ από τους Βορειοηπειρώτες
to kounavi: Ελληνικός θαμμένος ορυκτός πλούτος δύο τρισ. Δολαρίων
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ: Εισβολές ληστών σε σπίτια
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ: Πήγε να κλέψει αστυνομικό!
34 κλοπές αυτοκίνητων στα Χανιά πραγματοποίησαν 2 Αλγερινοί των «300 της Υπατίας»
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ  ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ
Οι τουρκοι 400 χρόνια βιαζανε τις ελληνίδες,
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΚΟΨΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ? ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…\
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ…! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!!
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!
Σπυρίδωνος Καραχάλιου: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
Αυτοί που πουλάνε ναρκωτικά στο κεντρο της Αθήνας είναι Αλβανοί? και ακόμα οι ληστές και οι περισσοτεροι εγκληματίες που ειναι στο κέντο στην Ομόνοια ειναι ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΒΑΝΕ.ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!
ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΊΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΓΕΡΟΥΣ , ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΩΡΑ? ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ? ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Σε Σόδομα και Γόμορα μετατρέπει την ελληνική κοινωνία το ΠΑΣΟΚ.

Για χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσύριων, των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε θεότητες και δυνάστες. Οι ‘Ελληνες όμως, πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του. Τον δίδαξαν να είναι υπερήφανος. Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, έλεγε ο Σοφοκλής, αλλά τίποτα δεν είναι πιο θαυμάσιο από τον άνθρωπο. Οι ‘Ελληνες έπεισαν τον άνθρωπο, όπως ο Περικλής το τοποθέτησε, ότι ήταν δικαιωματικά ο κάτοχος και ο κύριος του εαυτού του και δημιούργησαν νόμους γιά να περιφρουρήσουν τις προσωπικές του ελευθερίες.
Η κυβέρνηση του μνημονίου, μεταξύ άλλων αποφάσισε, πως όσοι εκ των λαθρομεταναστών θέλουν οικιοθελώς να αποχωρήσουν από την χώρα μας, θα πριμοδοτούνται με τα ναύλα τους και με ένα επίδομα 200 ευρώ καθώς επίσης, να δώσουν κίνητρα, κυρίως προς νέα ζευγάρια προκειμένου να ενθαρρυνθούν για αγορά ή ενοικίαση ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας.  Κύριοι της κυβέρνησης σε ποια χώρα ζείτε;  Βγείτε τελικά από το …χρυσό κλουβί και βιώστε, έστω για λίγο, τους κινδύνους που δέχονται στο πετσί τους οι πολίτες αυτής της χώρας.  Επαναδιαπραγματευθείτε άμεσα την συνθήκη του Δουβλίνου II !!!  Είναι δυνατόν να θεωρείτε πως είναι εφικτό να αποδεχθούν πολίτες αυτής της χώρας να επενδύσουν τα όσα χρήματα πιθανώς τους έχουν απομείνει και να κατοικήσουν σ’ αυτό το κέντρο της Αθήνας, που δεν τους παρέχει καμία ασφάλεια και μετά την δύση του ηλίου κυριαρχεί ο φόβος και ο θάνατος;
Έλληνες και ελληνίδες αδέλφια και αδελφές πατριώτες και πατριώτισσες ο καιρός είναι δύσκολος και βρισκόμαστε σε εμφύλιο πόλεμο την ίδια στιγμή που βάλετε από παντού και την κτυπάνε την χώρα μας αλλοδαπή, μασόνοι, τούρκοι αλβανοί σκοπιανοί εβραίοι μαστίζουν και καταχώνουν την χώρα μας στο πάτο! Στέλνουν την χώρα ετούτη την εκ’ Θεού ευλογημένοι Γη μας στα τάρταρα, την χώρα του Λεωνίδα του Μ. Αλεξάνδρου του Οδυσσέα, του Καραϊσκάκη ,του Παπαφλέσσα του Κολοκοτρώνη και όλον τον ηρώων της αρχαιότητας και της παλαιάς Ελλάδας στον εξ αποδώ και θέλουν να μας αφανίσουν όλους και να μας υποδηλώσουν. Θα τους αφήσουμε? Εμείς που είμαστε η κιτία του πολιτισμού του πολέμου και της ειρήνης, της δημιουργίας και της τέχνης , εμείς πού είμαστε η αρχή της ανθρωπότητας από τον Δευκαλίων και της Πύρρας? Οπός η αρχαίοι είπαν το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και η παλαιοί είπαν το ΟΧΙ και η ποιο παλαιοί είπαν κάλιων μίας ώρας ελεύθερης ζωής παρά 40 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής, έτσι και εμείς δεν θα τους αφήσουμε και τώρα και θα τους πούμε πάλη ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και το υπέρτατο ΟΧΙ και θα τους πολεμήσουμε όλοι μαζί σαν ενωμένοι έλληνες σαν μία γροθιά και θα ελευθερώσουμε και πάλη την χώρα την μητέρα Γη μας και αυτό το γένος πού είναι γέννημα θρέμμα θεών και ονομάζεται ΕΛ-ΛΗΝ και θα συνεχίσουν η έλληνες να είναι για πάντα το ΦΩΣ της ανθρωπότητας μέχρι να
καταστραφεί η Γη. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΙΔΕΣ πείτε ΟΧΙ στην νέα τάξη πραγμάτων όλη μαζί η θα νικήσουμε η θα πεθάνουμε πολεμώντας για την πατρίδα μας και τον τόπο μας και της οικογένειες μας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ το πνεύμα τον παλαιόν και τον αρχαίων ελλήνων είναι μαζί μας!!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!!!
Αγοράζεις ρούχα απ’ τον Κινέζο… βάζεις τον Αλβανό να σου φτιάξει το σπίτι… δεν τα δηλώνεις όλα στην εφορία και για να φτιάξεις την οικονομία της χώρας σου διαδηλώνεις;;; Μήπως να άλλαζες τρόπο ζωής καλύτερα;;; Στήριξε την Ελλάδα αν θες να σε στηρίξει!!!
Μαγκιά ΔΕΝ είναι να έχεις αρχ@δια και να γαμάς… Μαγκιά είναι να έχεις αρχ@δια και να τα τιμάς..!!!!!!
“Όχι. Πες του όχι” Φώναξε ο Σπαρτιάτης βασιλέας πριν καν ο απεσταλμένος ανοίξει το στόμα του. Εκείνος τραύλισε: “μα δεν σου είπα, ω βασιλέα την προσφορά του άρχοντα μου. Γιατί την απορρίπτεις πριν καν την ακούσεις;”. Το πρόσωπο του Λεωνίδα σκοτείνιασε επικίνδυνα. Το χέρι του τρεμάμενο άγγιξε τη λαβή του ξίφους του. Κοίταξε στα μάτια τον κήρυκα του Πέρση βασιλέα και με ήρεμη αλλά γεμάτη ένταση φωνή του απάντησε: “ Δεν την απορρίπτω την προσφορά του. Την γαμώ την προσφορά του. Μαζί και σένα και μαζί και εκείνον”
ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην ΑΥΓΗ προτείνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους! | tsantiri
Δημοσιεύσει από την ομάδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Από ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Από γαλαζοπράσινους
κ.α

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ