x

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η νέα «μόδα»: Φουλάρουν βενζίνη και… εξαφανίζονται!


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να λάβει το φαινόμενο με τους οδηγούς που επισκέπτονται κάποιο πρατήριο και στη συνέχεια, μόλις γυρίσει ο υπάλληλος την πλάτη, πατούν γκάζι και… εξαφανίζονται! 


Όπως καταγγέλλουν αρκετοί πρατηριούχοι...
τελευταία το φαινόμενο έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις με αποτέλεσμα να σκέφτονται να βάλουν προστατευτικές μπάρες στα βενζινάδικα για να αποτρέπουν τους «τζαμπατζήδες»! 


Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό δεν είναι μόνο -φυσικά- παράνομο αλλά και επικίνδυνο καθώς κάποιοι οδηγοί βάζουν μπρος και φεύγουν την ώρα που η αντλία είναι ακόμη στο "στόμιο" και γεμίζει το ρεζερβουάρ. 


«Θα καταλήξουμε να τους λέμε να κατέβουν από τα οχήματα τους μέχρι να τους βάλουμε βενζίνη και να πληρώσουν» σχολιάζουν πολλοί εξ αυτών! 


Τα συχνότερα «θύματα», είναι πρατήρια υγρών καυσίμων που λειτουργούν τις βραδινές ώρες αλλά και όσα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία και συνήθως έχουν αρκετή πελατεία. 


Σαν να μην έφτανε όμως μόνο αυτό, τελευταία έχει παρατηρηθεί και ένα ακόμη φαινόμενο: αυτό των οδηγών που διαμαρτύρονται έντονα με το που τελειώσει το φουλάρισμα και αρνούνται να πληρώσουν ισχυριζόμενοι ότι είχαν πει στον υπάλληλο να βάλει λιγότερη βενζίνη και δεν έχουν τόσα χρήματα μαζί τους…