x

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ "ΓΑΜΟΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΛΑ.Ο.Σ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ "ΚΟΥΜΠΑΡΟ" ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ-ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

"Αντώνη, πάρε με στο κόμμα!" - "Κάνε λίγη υπομονή..."
Το έγκυρο και πάντα καλά πληροφορημένο ιστολόγιο "Πολιτικό Σαφάρι", φέρνει στο φως την μυστική συνάντηση Καρατζαφέρη-Αβραμόπουλου σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Μήτση (εκδότη της "Βραδυνής" και "κολλητού" του Προέδρου του Λαος): Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, συζητήθηκε Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, με τον Αβραμόπουλο να λειτουργεί ως μεσάζοντας προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει Καρατζαφέρη και Σαμαρά!

Ο δεύτερος, δεν θέλει ούτε ν'ακούσει για "απορρόφηση" του Λαος από τη Συγγρού: Επιτρέψτε μας να θεωρούμε αυτή τη στάση ως ΜΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείει τίποτα, τόσο προεκλογικά, όσο-ΚΥΡΙΩΣ-μετεκλογικά, όταν τα "κουκιά" για Αυτοδυναμία...δεν θα βγαίνουν!

Η ουσία είναι πως ο Καρατζαφέρης έχει καταλάβει πως το πολιτικό του μέλλον είναι επίφοβο: Έτσι, αφού δεν κατάφερε να πάρει ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ από τον Τζέφρυ, παρά το ανελέητο γλείψιμο, στρέφεται στον Σαμαρά, επιζητώντας τα ίδια (προσωπικά) οφέλη.Ένα (υφ) υπουργειάκι δηλαδή...
Είναι πασίγνωστες οι άριστες σχέσεις του με τον Αβραμόπουλο, ο οποίος πιέζει τον Σαμαρά να δεχθεί το Λαος στους κόλπους της ΝΔ και να φτιάξουν "τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη", όπως παπαγαλίζουν.

Αν τελικά γίνει αυτό, θα διασκεδάσουμε αφάνταστα με τις ιλιγγιώδεις κωλοτούμπες "υπερπατριωτών" που βρίζουν τη ΝΔ και τον Σαμαρά, όπως βέβαια και με την άλλη πλευρά, που χαρακτηρίζει τον Καρατζαφέρη "ακροδεξιό"!

Όμως, το (αμείλικτο) ερώτημα παραμένει:

Τους ψηφοφόρους, τους ρώτησαν αν θέλουν αυτή τη "συναίνεση";

Δεν υπάρχουν σχόλια: