x

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! ΠΑΜΕ EURO! Γεωργία - ΕΛΛΑΣ: 1-2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΩΣ ΛΑΟ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

Τα παλικάρια του Φερνάντο Σάντος κατάφεραν ύστερα από ένα αγχωτικό παιχνίδι και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας 2 γκολ προς το τέλος του αγώνα παίρνοντας έτσι την νίκη και μαζί το εισιτήριο για την απευθείας συμμετοχή στα τελικά του EURO 2012. Να θυμίσουμε πως και το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν αρκετό για την Εθνική μας....

Όπως αναφέραμε το ξεκινήματα ήταν πολύ κακό με την Γεωργία να καταφέρνει στο 18' να ανοίξει το σκορ, μετά από τραγικό λάθος του Τζόρβα. Ο Ταρκαμάτζε εκτέλεσε φάουλ από μακριά και χωρίς να βρει κανείς την μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Παλέρμο να παρακολουθεί την πορεία της και να μην αντιδρά.

Τα πρώτα ευχάριστα νέα ήρθαν στο 70' όταν ο Ταρκαμάντζε λόγω τραυματισμού αποχώρησε με την Γεωργία να συνεχίζει με δέκα παίκτες, καθώς ο Κετσπάγια είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του. Με έναν παίκτη περισσότερο η Εθνική βγήκε μπροστά και διεκδίκησε την ισοφάριση με τον Ρεβισβίλι να διώχνει στο 78' το σουτ του Φωτάκη.

Εκεί που έδειχναν όλα μαύρα για την Εθνική με τους διεθνείς να μην μπορούν να πετύχουν το... χρυσό γκολ μέσα σε έξι λεπτά άλλαξαν όλα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται να δώσει για ακόμα μία φορά το παρών σε τελική φάση Euro.

Η αρχή έγινε στο 79' όταν ο Φωτάκης με ένα πολύ δυνατό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε και το κεφάλι του Καλάντζε, έκανε το 1-1, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην Εθνική.

Ωστόσο αυτό δεν έφτανε στους παίκτες του Σάντος που με την ψυχολογία ανεβασμένη συνέχιζαν να πιέζουν και στο 85' η πίεση απέφερε καρπούς και έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Κατσουράνης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Χαριστέα που με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-2 και βροντοφώναξε «Ουκρανία σου ερχόμαστε»!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ
(με πληροφορίες από τη gazzeta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: